Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παρακατω που θα πω ειναι γνωστα πανω κατω σε ολους,απλα να εχουμε υποψην μερικα πραγματα.

Εδω και καιρο περιμενω πως και πως να την κανω απο τον ΟΤΕ(ADSL) λογω τιμης (40E το μηνα) και ειχα βαλει στο ματι την Online προσφορα της wind για DP S στα 15Ε τον μηνα,το οποιο το θεωρησα πολυ καλη τιμη(ασχετα με την ποιοτητα).

Για κακη μου τυχη,εχθες που μπηκα να τσεκαρω την τιμη την ανεβασαν στα 17Ε,ετσι απλα!

Δηλαδη ειδαν οτι ειχε ζητηση(λεω εγω) και ειπανε να την ανεβασουν 2 Ε? Οχι πως ειναι πολλα,αλλα λιγο απο εδω λιγο απο εκει,μπορουμε να φτασουμε στο 20αρι....

Ετσι απο σημερα σκεφτομαι την HOL στα 16Ε τον μηνα και ελπιζω μεχρι το τελος του μηνα(οπου ληγει το συμβολαιο μου) να μεινει εκει. Θα μου πειτε 1Ε ειναι η διαφορα .....

Δημοσ.

40 ευρω το μηνα στον οτε τι διαολο πακετο εχεις;

ξεχασμενο πακετο απο τις τοτε "νεες εποχες τιμων"  αστα...... :(

Η Wind το έχει πάντως ακόμα 15 ευρώ το Double Play Small, σε συνεργασία με το Public:

http://www.public.gr/cat/tilefonia/wind-programmata/programmata-statheris-kai-internet/wind-double-play/

Το ειδα και εγω αλλα πιστευω οτι ακομα δεν αλλαξαν/ενημερωσανε τις τιμες....

Δημοσ.

Το ειδα και εγω αλλα πιστευω οτι ακομα δεν αλλαξαν/ενημερωσανε τις τιμες....

Ισχύει κανονικά. Άλλωστε μέσω του site της Wind η διαφορά είναι, ούτως ή άλλως, 2 ευρώ μόλις. Εντάξει, η συγκεκριμένη προσφορά δεν παίζεται ;)

Δημοσ.

Ισχύει κανονικά. Άλλωστε μέσω του site της Wind η διαφορά είναι, ούτως ή άλλως, 2 ευρώ μόλις. Εντάξει, η συγκεκριμένη προσφορά δεν παίζεται ;)

Η ΗΟΛ ειναι στα 16Ε! 

Δημοσ.

Τσέκαρε και το forthnet 3play στα 29,90 που έχεις nova , internet , σταθερό και 720 λεπτά προς κινητά δωρεάν . Είναι οικονομική προσφορά 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

theodoros8, τι ταχύτητες πιάνεις με τον ΟΤΕ; MB/SEC με FTP Speedtest πάντα!... ;όχι τιποτα speetest απο site.

Δημοσ.

theodoros8, τι ταχύτητες πιάνεις με τον ΟΤΕ; MB/SEC με FTP Speedtest πάντα!... ;όχι τιποτα speetest απο site.

1.2-1.3 MB/sec. κανονικη "24αρα" δλδ!  :) η ταχυτητα δεν με ενδιαφερει,επαψα να κατεβαζω τορεντ οπως παλια.αντε κανα youtube και κανα upload με το xcode για νεες εκδοσεις των εφαρμογων μου. αυτα. 25 ιουλιου τελειωνω με τα 40αρια Ε καθε μηνα....

Επισκέπτης
Δημοσ.

1.2-1.3 MB/sec. κανονικη "24αρα" δλδ!   :) η ταχυτητα δεν με ενδιαφερει,επαψα να κατεβαζω τορεντ οπως παλια.αντε κανα youtube και κανα upload με το xcode για νεες εκδοσεις των εφαρμογων μου. αυτα. 25 ιουλιου τελειωνω με τα 40αρια Ε καθε μηνα....

Α εσυ το 1,2 το εχεις για ΚΑΝΟΝΙΚΟ δηλαδη; εγω με 1,7 και τους εχουν ριμάξει στα τηλέφωνα και παω να σπασω συμβόλαιο. Με τον ΟΤΕ ειχα 2,4MB/sec με Forth 1,5-1,7. Καλα δεν χρειαζεται να κανεις χρηση torrent. Αν εχεις 2 pc στο σπιτι η ταχυτητα μοιραζεται και ακομη και το youtube πλεον με τα HD τραβαει πολυ. Παντως, αν πας σε ενα καταστημα και κανεις παραπονα ειμαι σιγουρος οτι θα σου φτιαξουν ενα πακετο πολυ χαμηλοτερο με τις τελευταιες τιμες τους. Μην φυγεις απο τον ΟΤΕ θα κανεις μεγαλο λαθος.

Δημοσ.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν καλύτερη προσφορά απο τις αναγράφομενες τιμές στην ιστοσελίδα τους;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για hol, για την προσφορά των 15e διαβάζω και το εξής:

Εξοπλισμός για ασύρματη δικτύωση με Wi-Fi + Δυνατότητα VoIP τηλεφωνίας 4,50 € / μήνα Ισχύει για 12μήνες

Τι θέλει να πει ο ποιητής? Ότι δηλαδή σαν σύνολο θα σου έρχεται 19.5e? 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν καλύτερη προσφορά απο τις αναγράφομενες τιμές στην ιστοσελίδα τους;

Sent from my iPhone using Insomnia

Θυμαμαι, πριν καιρο, ειχαμε κανει παραπονα και ο Γερμανατζής, κατι ειχε κανει και τον ειχαμε μειωσει τον λογαριασμο. Θα σε γελασω.

Αυτο που καταλαβα στο αρχικο σου ποστ ηταν οτι εχεις καποια παλια ακριβή προσφορά που δεν υπαρχει πλεον αλλα συνεχίζουν να σου την πουλάνε ενω εχουν χαμηλοτερες τιμές. Δεν χανεις τιποτα να κανεις μια βολτα απο ενα καταστημα. Αν ο υπαλληλος ειναι στα @@ του τοτε δυσκολο. Αν ομως ειναι σωστος, σιγουρα θα σου προτεινει κατι για να σε κρατησει στο δικτυο του ΟΤΕ. Αυτο εγινε και με εμενα. (ασχετα που τωρα περασα στην forthnet)

Δημοσ.

Τελικα πηγα σε ενα γερμανο αλλα τπτ,απλα μου εξηγησε τα πακετα που ηδη εχω δει στο ιντερνετ.Ουτε λογος για οικονομικο πακετο,26 για 6 μηνες και μετα 31,αρα δωρον αδωρον.Περιμενω forthnet τωρα με 19,90 για ενα χρονο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικα πηγα σε ενα γερμανο αλλα τπτ,απλα μου εξηγησε τα πακετα που ηδη εχω δει στο ιντερνετ.Ουτε λογος για οικονομικο πακετο,26 για 6 μηνες και μετα 31,αρα δωρον αδωρον.Περιμενω forthnet τωρα με 19,90 για ενα χρονο.

Αναψε πρωτα ενα κερι καλου κακου κι αμα εχεις την ευνοια απο κανεναν αγιο ταξε του τιποτα και μετα πηγαινε forthnet με τα 1000. Αρκετοι αντιμετωπίζουν πολλά προβληματα με την forthnet. Απλα μπες στο group τους στο facebook να δεις. Μεχρι και τα σχόλια κλεισαν στον τοιχο τους γιατι ειχαν γεμισει με παράπονα. Πλεον τα ιδια παράπονα κατω απο τα ποσταρίσματα τους. Μπορει βεβαια να εισαι και απο τους τυχερους. Καλη τυχη. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...