Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Είχα αγοράσει το παραπάνω κινητό μέσα Μαΐου.Μόλις το πήρα και το έβαλα να φορτίσει είδα ότι η οθόνη χόρευε ''τανγκό''.Το πήγα την επόμενη ημέρα στα public (από εκεί το πήρα) και ο τεχνικός με τρόμαξε (με την έννοια το ότι δεν ήξερε καν από που μπαίνει ο φορτιστής) γιατί μου έλεγε ότι εγώ φταίω με τις εφαρμογές που κατέβασα και μπλα μπλα ενώ εξ'αρχής είχα κατεβάσει ένα antivirus.Έκανε λοιπόν εργοστασιακές ρυθμίσεις και κατάλαβε ότι είχε άδικο και έκανα αντικατάσταση την συσκευή μου με το ίδιο μοντέλο.

Από την αρχή που πήρα λοιπόν και την καινούργια συσκευή πάλι αργούσε κάπως όταν έβαζα τον φορτιστή και να μην ανταποκρίνεται σωστά η οθόνη αλλά θεωρούσα ότι ήμουν απλά προκατελλειμένος παρόλα αυτά καταλαβαίνω ότι δεν ανταποκρίνεται σωστά  :P. Υπάρχει κάποιο ρύθμιση ή κάποια εφαρμογή που μπορώ να το τσεκάρω στα σίγουρα ; Αν το πάω εκεί θα το καταλάβουν ή θα με λένε τα δικά τους ; 

Τέλος,είδα ότι στον φορτιστή (και αυτής και της προηγούμενης συσκευής) δεν είχε προστατευτικό αυτοκόλλητο στο ''samsung'' που αναγράφει,ενώ της αδερφής μου που έχει το ίδιο είχε.

Δώστε μου ένα poiont ρε παιδιά !  :P

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι κατα πάσα πιθανότητα με τον φορτιστη σου η το καλώδιο φορτισης, μάλλον κακής ποιοτητας,το όποιο επηρεάζει την οθόνη αφής του τηλεφώνου.Δοκίμασε και με άλλο φορτιστη δεν είναι απαραίτητο να είναι samsung να δεις αν σου κανει το ιδιο.

Δημοσ.

είναι το γνωστό θέμα.

όταν φορτίζεις smartphone / tablets με κακής ποιότητας φορτιστή η οθόνη τα παίζει.

πατάς πάνω δεξιά και πατιέται το κουμπί κάτω αριστερά.

το είχα πάθει κι εγώ με κάτι περίεργους φορτιστές.

όταν αγόρασα 2 επώνυμους samsung / nokia η φόρτιση ήταν άψογη.

έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι αυτό το πρόβλημα.

εγώ που τσιγκουνεύτηκα και αγόρασα 2 φθηνούς από κάτι άγνωστες μάρκες αναγκάστηκα να τα σκάσω πάλι για να πάρω έναν επώνυμο να κάνω τη δουλειά μου.

δώσε κάτι παραπάνω και πάρε έναν επώνυμο φορτιστή.

Δημοσ.

Καλησπέρα,ο φορτιστής που έχω είναι αυτός που είχε μέσα στην συσκευασία.Δε θέλω να δώσω χρήματα (ούτε ένα ευρώ) για κάτι που θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά στο λιγότερο από δίμηνο που το έχω.

Εάν το πάω στα public για να μου δώσουν έναν άλλον φορτιστή θα μου δώσουν ; Πως μπορώ να αποδείξω ότι όντως δυλειτουργεί ; Δεν είναι αυτό που αν πατήσω πάνω θα πατηθεί κάτω αλλά ας πούμε σε ένα παιχνίδι που χωρίς τον φορτιστή παίζω κανονικά όταν το συνδέω χρειάζεται να κάνω πολλαπλά κλικ για να παρθεί η εντολή που του δίνω.Αν το πάω εκεί και τους δείξω αυτό θα με κοροιδευουν λέτε ;  :P

Δημοσ.

Καλησπέρα,ο φορτιστής που έχω είναι αυτός που είχε μέσα στην συσκευασία.Δε θέλω να δώσω χρήματα (ούτε ένα ευρώ) για κάτι που θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά στο λιγότερο από δίμηνο που το έχω.

Εάν το πάω στα public για να μου δώσουν έναν άλλον φορτιστή θα μου δώσουν ; Πως μπορώ να αποδείξω ότι όντως δυλειτουργεί ; Δεν είναι αυτό που αν πατήσω πάνω θα πατηθεί κάτω αλλά ας πούμε σε ένα παιχνίδι που χωρίς τον φορτιστή παίζω κανονικά όταν το συνδέω χρειάζεται να κάνω πολλαπλά κλικ για να παρθεί η εντολή που του δίνω.Αν το πάω εκεί και τους δείξω αυτό θα με κοροιδευουν λέτε ;  :P

Να πας να τους το δείξεις εφόσον μιλάμε για εργοστασιακό φορτιστή, γιατί να σε κοροϊδεψουν; Εδώ ο άλλος ο ΑΣΧΕΤΟΣ νόμιζε οτι φταίει κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες. Επίσης πληροφοριακά αν κατεβάζεις μόνο από Google Play δεν χρειάζεσαι antivirus να σου τρώει ram και μπαταρία. Οι υποτιθέμενες έρευνες που βλέπεις αφορούν κυρίως εφαρμογές εκτός Google Play και πουλάνε εκδούλευση στις εταιρίες που κατασκευάζουν antivirus.

Αν δεν βρεις λύση με το Public, επικοινώνησε με το τμήμα της Samsung μέσω fb.

• Like 1
Δημοσ.

@cyber_katsarida με το usb είναι κανονικά 

@grey warden Δίκιο έχεις.Θα το πάω από εβδομάδα για να δούμε τι θα γίνει..Ή μήπως να μιλήσω κατευθείαν με την Samsung ; 

Επίσης όσον αναφορά το antivirus,έχω το norton και μερικές φορές μου γράφει όταν κατεβάζω εφαρμογές (από το google play πάντα) ότι βρέθηκε κίνδυνος.Δεν ισχύει ; Να το σβήσω ;

Δημοσ.

@grey warden Δίκιο έχεις.Θα το πάω από εβδομάδα για να δούμε τι θα γίνει..Ή μήπως να μιλήσω κατευθείαν με την Samsung ; 

Επίσης όσον αναφορά το antivirus,έχω το norton και μερικές φορές μου γράφει όταν κατεβάζω εφαρμογές (από το google play πάντα) ότι βρέθηκε κίνδυνος.Δεν ισχύει ; Να το σβήσω ;

Nα κοιτάς τα σχόλια και την αξιολόγηση της κάθε εφαρμογής. Αυτό που κάνει το antivirus και σου βγάζει οτι βρέθηκε κίνδυνος είναι τα permissions τα οποία μπορείς να δεις και ο ίδιος και να κρίνεις αν σου κάνει η εφαρμογή ή όχι. Δεν σημαίνει δηλαδή οτι βρήκε ιό. Είναι όπως στα cracks των σπασμένων παιχνιδιών που επειδή είναι αρχεία exe το antivirus του υπολογιστή τα βλέπει ως ιό ενώ δεν επηρρεάζουν σε κάτι.

Δημοσ.

όπως το φαντάστηκα.

πήγαινε στο κατάστημα εξήγησε στον πωλητή - τεχνικό, δε ξέρω τι έχουν εκεί. το πρόβλημα.

βάλτον να δοκιμάσει το φορτιστή και βάλτο να φορτίσει σε ένα laptop αν σου πει καμιά βλακεία.

ζήτα του να δοκιμάσεις και κανένα άλλο φορτιστή αν έχει (όχι καμιά κινεζιά).

πιστεύω θα βγάλεις άκρη

Δημοσ.

@Grey Warden Δεν το ήξερα.Ευχαριστώ για την ενημέρωση !

@Cyber_katsarida εγώ τους φοβάμαι αυτούς εκεί για αυτό ρώτησα μήπως να μιλήσω απευθείας με την Samsung και ρώτησα τι μου προτείνεται να κάνω !

Δημοσ.

εμένα μου έχει συμβεί το ίδιο όπως έγραψα.

πήγα στο κατάστημα (γνωστή αλυσίδα) και λέω στον πωλητή:

δες πως δουλεύει με το φορτιστή και δες πως δουλεύει αν το συνδέσω στη usb ενός φορητού (το σύνδεσα σε φορητό που είχε εκεί).

πήρε να το χειριστεί και μου λέει οκ έχεις δίκιο και μου το άλλαξε.

πήγαινε να δούμε τι θα σου πούνε.

πιστεύω να βγάλεις άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...