noob Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Και ο Καββαδάς γιατί τόσο κράξιμο? Έπαιξε και μας έκαψε? Το παιδί έβγαλε μάτια απ' ότι λένε στη προετοιμασία και τον πήρε. Κριτική να κάνουμε σε αυτούς που πήγαν, πως παίζουν, και πως τους διαχειρίζεται ο προπονητής. Στον Τρινκέρι πάει το κράξιμο που πήρε έναν παίκτη που δεν τον εμπιστεύεται.. Σαν να πήγε με 11άδα δηλαδή. 1
tool1983 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Το ίδιο θα έλεγα κι αν τον είχαμε πάρει στον Ολυμπιακό (ευτυχώς ΔΕΝ) Δεν θελω να σε απογοητευσω φιλε lroi αλλα πηρες κατι πολυ χειροτερο Μirza Begic 2
chill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορείς να κερδίσεις με τέτοια εικονα καμία Ισπανία και καμία Σλοβενία. Έχουμε ΉΔΗ αποκλειστεί!!!!
LRoi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θελω να σε απογοητευσω φιλε lroi αλλα πηρες κατι πολυ χειροτερο Μirza Begic Καμία σχέση. Τον Μαυροκεφαλίδη τον πήρες για τεσσάρι. Εγώ στη θέση του 4 πήρα Ντάνστον.
Aristomaxos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εκνευριστικά εύστοχος αυτός ο Καπόνεν. Μας κοπάνησε ! Αμ το άλλο που έβαζαν όλες τις βολές στο τέλος και αν τύχαινε ο ψηλός τους, ένας ξανθός, να έχανε κάποια βολή με κάποιο μαγικό σύστημα αυτομάτου ελέγχου πήγαινε κατευθείαν στα χέρια του κι ας ήταν 5 μέτρα μακριά απ' τη μπασκέτα ! Ένα μπράβο στον Καϊμακόγλου γιατί τουλάχιστον έπαιξε με νεύρο και είχε διάθεση. 2
skiabox Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Όλο το μυστικό είναι στον Έλληνα αθλητή. Δε σας κάνει εντύπωση που δε στεριώνει κανείς NBA; Μετά τα 20 που παίρνουν τα πρώτα καλά λεφτά αράζουν πραγματικά. Δεν τους είδατε και σήμερα; Slow motion πραγματικά σε σχέση με τους ξένους.
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα δεν εχεις εναν γκαρντ να μπορει να φθειρει τα αντιπαλα και να κυνηγησει, τοτε θα τη πατας απο διαφορους κοπονεν.
tool1983 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καμία σχέση. Τον Μαυροκεφαλίδη τον πήρες για τεσσάρι. Εγώ στη θέση του 4 πήρα Ντάνστον. Για 5αρι ηρθε,αν θα καταληξει 4 τελικα ειναι αλλη κουβεντα. Ο χρονος θα δειξει.
skiabox Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα μπράβο στον Καϊμακόγλου γιατί τουλάχιστον έπαιξε με νεύρο και είχε διάθεση. Αν ήξερε και μπάσκετ ρε φίλε καλά θα ήταν.
DKNI Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καμία σχέση. Τον Μαυροκεφαλίδη τον πήρες για τεσσάρι. Εγώ στη θέση του 4 πήρα Ντάνστον. Πως πηρα Μαυροκεφαλιδη στο 4 με Γκιστ-Φωτση? Στο 5 θα παιζει ο ανθρωπος - κακως κατα τη γνωμη μου, το ελεγα πως δεν ειναι αυτος ο παικτης ρακετας που ηθελα αλλα - σε ρολο χοντρου απλα με προσωπο οχι πλατη Τον Ντανστον ΜΑΚΑΡΙ να τον βαλεις στο 4. Τον εχεις δει να παιζει? Το παλικαρι ειναι ενας ψηλοτερος Χαινζ. Με την καμια δεν μπορει να παιξει 4 εκτος αν 4 και 5 ειναι το ιδιο, σε φαση 2 πενταρια και θα σουταρουν οι περιφερειακοι. Στο 4 πηρες Πετγουει. Ο Ντανστον ειναι καραπενταρι στυλ Μαικ, Λασμε, Χαινζ, δλδ δεν εχει υψος αλλα εχει τα υπολοιπα που θες απο ενα 5αρι (κυριως αμυντικα και στα επιθετικα ριμπαουντ)
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ε οι και 4ρι ο Ντανστον ρε!!! Οπως τα λεει ο απο πανω ειναι. Αλλα ας αφησουμε τετοιες κουβεντες εδω
LRoi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Και πήρα Μπέγκιτς για τεσσάρι μωρέ? Πάτε καλά και οι δύο? Εγώ είπα ότι αντίστοιχο 4/5άρι του Μαυροκεφαλίδη, εγώ πήρα τον Ντάνστον, όχι τον Μπέγκιτς.
andreapaog328 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ο άλλος έβαλε 30 ποντους. πηρε το μισο παιχνιδι μονος του.
Cossutius. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Στιγμές γέλιου απ τον καλύτερο του Μπαναωτη! Sent from my iPhone using Insomnia 2
walkerr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ξαφνικα οι παιχταραδες μας εγιναν αχρηστοι Ειμαι περιεργος να δω πως θα πανε τωρα οι αποδοσεις, πριν απο τον αγωνα ο William Hill εξακολουθουσε να μας θεωρει 2ο φαβορι για τη κατακτηση του τροπαιου με αποδοση 3,50...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα