patrickdrd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ε ρε γελια που εχω να ριξω ετσι κ χασουμε κ σημερα με τους πανηγυρτζιδες τους δημοσιογραφακους που πανηγυριζαν το 3-0 κ μας εσπασαν τα @@ στο τουιτερ για την υπερηχητικη ομαδαρα μας
LRoi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Προφανώς το θέμα μας όμως δεν είναι τα τραβηγμένα σουτ που βάζουν οι αντίπαλοι, αλλά η επιθετική μας δυστοκία και το χεσμένο βρακί
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ο καλυτερος προπονητης κατεβασε ομαδα παιδικη χαρα ή ειναι ιδεα μου; Αμα τρως 37π απο τη....Φιλανδια στο ημιχρονο, χαιρετα μου τον πλατανο!
PostHelper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Προφανώς το θέμα μας όμως δεν είναι τα τραβηγμένα σουτ που βάζουν οι αντίπαλοι, αλλά η επιθετική μας δυστοκία και το χεσμένο βρακί Εμενα το θεμα μου ειναι και αυτο. Δεν μπορει ολοι και χθες και σημερα να πιανουν ρυθμο Κομπι Μπραιαντ στα σουτ!!!! Και με κρεμασμενους παικτες πανω τους να τα βαζουν ΟΛΑ! Βεβαια δεν φταιει αυτο που δεν νικαμε. Γιατι και η αμυνα μας στους αλλους τομεις ειναι κακη και η επιθεση μας μετρια.
PostHelper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Απο την αλλη ο Κοπονεν ισως ειναι ο Κομπι Μπραιαντ τελικα.
Anubis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ηταν που θα τους τεντωναμε..μην παθουμε καμια κραμπα μονο!
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτου του κοπονεν καποιος να του σπασει το χερι
LRoi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει καταντήσει ανέκδοτο σε κάθε ματς να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το τρίποντο πίσω από το σκριν
Andy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν γκομενιτσες παιζουμε!!καντε δυο σκληρα φαουλ στον κοπονεν να ηρεμησει Sent from my iPhone using Insomnia
zizu10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μας πηδάνε χωρίς σάλιο τα ξεπλυμένα. Βασικά, όχι για μετάλλιο δεν είμαστε, για κλάματα είμαστε... Ρε ΕΛΕΟΣ ένας παίκτης θα μας κερδίσει πάλι??
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 δεν αγχωνομαι ,ο καβαδας θα το γυρισει το ματς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα