margaritagr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον το ματς τελειωσε το μονο που εχω να πω ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος στον παγκο ειναι επικινδυνος. Ελπιζω ο Σπανουλης να μην εχει τιποτα γιατι αλλιως τη κατσαμε. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 5/9/2013 στις 8:17 ΜΜ, MiDi_MiLiZ είπε Εξεδρα με Ρωσσιδες εχει ο σκηνοθετης ρε και μας σπαμαρει την φετα να πουμε. Καλα τον σπανουλη τον ειδες?Μουσια,απο πανω ξυρισμενα κοντα,πιο πανω πολυ κοντα και στην κορυφη μπιφτεκαρος.Αν δεν ειναι αυτο look ποιο ειναι ναουμε? 2
KREATOR13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 5/9/2013 στις 8:46 ΜΜ, SOCRATIS1000 είπε Καλα τον σπανουλη τον ειδες?Μουσια,απο πανω ξυρισμενα κοντα,πιο πανω πολυ κοντα και στην κορυφη μπιφτεκαρος.Αν δεν ειναι αυτο look ποιο ειναι ναουμε? Σπανουλης = Badass
Tilemaxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 5/9/2013 στις 8:45 ΜΜ, margaritagr είπε Λοιπον το ματς τελειωσε το μονο που εχω να πω ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος στον παγκο ειναι επικινδυνος. Ελπιζω ο Σπανουλης να μην εχει τιποτα γιατι αλλιως τη κατσαμε. Καμία σχέση. Ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ η εθνική. Εκτός και αν προτιμάτε Καζλάουσκες και Ζούρους. Φοβερό μπάσκετ και χθές και σήμερα. 6
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 5/9/2013 στις 8:50 ΜΜ, Tilemaxx είπε Καμία σχέση. Ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ η εθνική. Εκτός και αν προτιμάτε Καζλάουσκες και Ζούρους. Φοβερό μπάσκετ και χθές και σήμερα. Αυτο,ειδικα στην αμυνα ο τυπος εχει δουλεψει παρα παρα πολυ.Και μπροστα η μπαλα παει πολυ στο ζωγραφιστο με αυτοματισμους.Οσο στραβα και να απει το ματς δεν ρισκαρεις με τριποντα οπως με ζουρους και καζλαουσκα.
mad-proffessor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλός είναι ο κόουτς, τώρα αν είναι ο καλύτερος χωράει πολύ κουβέντα, πάντως βγάζουν αυτοματισμούς όντως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 5/9/2013 στις 8:46 ΜΜ, SOCRATIS1000 είπε Καλα τον σπανουλη τον ειδες?Μουσια,απο πανω ξυρισμενα κοντα,πιο πανω πολυ κοντα και στην κορυφη μπιφτεκαρος.Αν δεν ειναι αυτο look ποιο ειναι ναουμε? κλαρινογαμπρός... 4
chill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ο καλύτερος σου παίχτης έχει τραυματιστεί και ας λέει ότι είναι ok.....δεν τον βάζεις μέσα σε ενα ματς που έχει κριθεί. Δεν τελειώνει το τουρνουά σήμερα........ Ωχ είπα καλύτερο τον λαρισαίο, θα με φάει ο midi
firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 5/9/2013 στις 8:59 ΜΜ, ThReSh είπε κλαρινογαμπρός... Μην γράφεις εδώ ρε γκαντέμη. Τιμή και δόξα. 1
Cossutius. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 5/9/2013 στις 8:50 ΜΜ, Tilemaxx είπε Καμία σχέση. Ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ η εθνική. Εκτός και αν προτιμάτε Καζλάουσκες και Ζούρους. Φοβερό μπάσκετ και χθές και σήμερα. Aπ τους άλλους ειναι πολύ καλύτερος. Αλλά ως καλυτερο εγω υποστηρίζω Γιαννάκη. Έχει ψωμιά να φάει ακόμα ο Ιταλος. Να αναδείξει καναν παιχτη, να μας φθάσει σε κανα τελικό (δε συζητάω για Ευρωπαικό, ούτε να νικήσει Αμερικές κτλ) 1
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω να πιστευω ότι ο Τρινκερι κρυβει πραγματα ή δοκιμαζει σχηματα που θα χρησιμοποιησει σε ειδικες καταστασεις αργότερα, μεχρι να τελειώσει η 1η φαση δεν θα τον κρινω... Πρέπει να δουλευτει το κομματι της αμυνας απεναντι στο αστερι της αντιπαλης ομαδας, λίγο χαλαρωσαμε και ο Σβεντ εβαλε 15π.. Η κοπελιτσα με τα γυαλάκια ειναι η Χριστίνα, δουλευε για καιρο στα γραφεία του Αρη αλλά εφυγε :( Τωρα μαλλον είπε να κανει κανα Pr γιατι βλέπω κατεβηκε στην Αθηνα, ξέρει αυτή.. Και επειδη είμαι στις καλές μου https://www.facebook.com/cristinaskes
FilipposMD Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω ότι η ήττα της Ισπανίας δεν είναι καλό νέο για μας. Επειδή είναι πιθανό να χάσουμε από Ισπανούς, μπορούν να μας περάσουν και οι Σλοβένοι και να πάμε ως τρίτοι στον προημιτελικό. Κρίμα θα είναι να πετύχουμε δυνατό αντίπαλο στην 8άδα.
chill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 5/9/2013 στις 9:07 ΜΜ, Chrisxxx είπε https://www.facebook.com/cristinaskes ΙΟΥ όμως...... Τι pr να κανει αυτό ρε, ήμαρτον!!!!!!
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Στις 5/9/2013 στις 9:18 ΜΜ, chill είπε ΙΟΥ όμως...... Τι pr να κανει αυτό ρε, ήμαρτον!!!!!! Ελα, νταξει, εισαι υπερβολικος.. Απο κοντα είναι πολυ δυνατη, το παρακανει λίγο με τα γυαλάκια αλλα οκ. Βεβαια εσενα σου αρεσουν οι ξεπλυμένες Στις 5/9/2013 στις 9:15 ΜΜ, FilipposMD είπε Νομίζω ότι η ήττα της Ισπανίας δεν είναι καλό νέο για μας. Επειδή είναι πιθανό να χάσουμε από Ισπανούς, μπορούν να μας περάσουν και οι Σλοβένοι και να πάμε ως τρίτοι στον προημιτελικό. Κρίμα θα είναι να πετύχουμε δυνατό αντίπαλο στην 8άδα. Εξαρταται. Απο τον αλλο ομιλο θα συναντησουμε στους 8 Γαλλια, Λιθουανια, Σερβια και μια ακομα, πιστευω όλους τους εχουμε αλλά αν δεν βγουμε 1οι είτε 2οι, ειτε 3οι είτε 4οι βγουμε δεν εχει διαφορα. Εγω θα προτιμουσα Γαλλια ή Λιθουανια λογω ελλείψεων σε ψηλους και κοντους, αντιθετα οι Σερβοι με την αμυνα που παιζουν και τη συνοχη τους τους θεωρω πιο επικινδυνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα