noob Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εβαλαν διαφημισεις την ωρα του αγωνα ή ονειρευομαι;; Αθανατη ελληνικη τηλεοραση.. Έβαλαν οι θεούληδες έβαλαν..
kosmasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Για κλείσιμο δεν είναι. Εντάξει δεν ειναι για κλείσιμο αλλά χρειάζεται προσπάθεια για να τους δεις και τα κατάλληλα φάρμακα... 1
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Βαλε μεσα καββαδα να του σκασει δυο φαπες. 1
kosmasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Α και κάτι ακόμα. Αρχηγός γιατί ειναι ο βαν σπάν ? Νομίζω ο Φώτσης έπρεπε να ειναι
firewalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Με την μαλακία που τους δέρνει στην FIBA μπορεί να επιτρέπονται εν ώρα αγώνα... Νίκησαν και τα Αγγλάκια.
Alxnks Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Θελετε να μαθετε τι μου ειπαν απο τον αντ1 που με συνδεσαν με καποιο αρμοδιο υποτιθεται τμημα; - πρεπει να μπουν οι διαφημισεις και δεν πηραν ταιμ αουτ. - υπαρχει εσρ ομως που το απαγορευει αυτο, το γραφετε στα παλια σας τα παπουτσια; - αν δεν μπουν θα πρεπει να πληρωσει ο αντ1 εκατομμυρια ευρω ρητρα στις εταιριες. - και το εσρ μπορει να ριξει προστιμο γι αυτο, αλλα μαλλον θα ναι φθηνοτερο, γι αυτο το γραφεται στα παλια σας τα παπουτσια; να καταγραφει το παραπονο. - θα καταγραφει κυριε, δεν ειστε ο μονος που μας καλεσε! Καπου εκει το εκλεισα. Α μωρη αδιορθωτη ελλαδα!!!! Τηλεφωνο 2106886100 αν καποιος θελει να παρει. 1
Tilemaxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον έφαγαν τόσο κράξιμο που το σταμάτησαν αυτό. Ευτυχώς. Καλά παίζουμε αλλά το τι ψάρια πιάνουμε θα φανεί αύριο.
firewalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω την εντύπωση πως το ΕΣΡ δεν έχει σχέσει με αυτά, μόνο η FIBA.
FilipposMD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το βλέπω σε streaming, οπότε ακούω για τον Μαυροκεφαλάηντης και τον Ζίζις. Ο Άγγλος έπαθε σοκ με το 26-7 στα ριμπάουντ. Εντάξει, νομίζω ότι με τόσους παίκτες που έχει η ομάδα δεν μπορεί να χάσει από κατώτερο αντίπαλο, όλο και κάποιος θα είναι σε καλή μέρα.
Alxnks Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω την εντύπωση πως το ΕΣΡ δεν έχει σχέσει με αυτά, μόνο η FIBA. Επειδη ουτε αυτοι το σηκωνουν, κι ουτε προκειται..δημοσιο γαρ, επιφυλασσομαι να ενημερωσω αυριο που θα τους καλεσω. Δεν γινεται να ειναι πανω απο τους νομους του κρατους, θα δουμε.
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 "Δημητρης Παπανικολαου συμπαικτης περυσι με τον Περπερογλου" Και μετα λεμε για βυσματα στο δημοσιο Συνεχιζουν τις διαφημισεις.
KREATOR13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μπασκετ θα δουμε ή διαφημισεις ρε παιδια
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο πραγματικα.
PostHelper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον έφαγαν τόσο κράξιμο που το σταμάτησαν αυτό. Ευτυχώς. Καλά παίζουμε αλλά το τι ψάρια πιάνουμε θα φανεί αύριο. ναι το σταματησαν!! απο τοτε εχουν βαλει διαφημιστικα 4 φορες εν ωρα αγωνα!!!!!!! κ ζητανε την κατανοηση μας. ΕΛΕΟΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα