Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας υποθεσουμε ομως οτι ο Ζοτς μας ελεγε "ερχομαι", εσυ θα του ελεγες "Ασε, προτιμω ελληνα"?

Εσυ αυτο καταλαβες απτο ποστ μου ? Εγραψα:

Η αποψη μου ειναι να παμε σε Ελληνα, αλλα αν ειναι να επιμεινουμε σε ξενο, τοτε να το κανουμε μονο για ονομα με εκτοπισμα και respected, τυπου Μεσινα. Επειδη λεφτα για Μεσινα δεν παιζουν ομως, Ελληνα προπονητη στην εθνικη.

Χρησιμοποιησα και το παραδειγμα του Μεσινα τρομαρα μου, για να εξαλειψω καθε πιθανοτητα, αλλα δεν...

Κατα τ'αλλα ο Ζοτς δεν θα πει ερχομαι οσο ο Σπανουλης δεν λεει φευγω. Οι λογοι γνωστοι.

(Ουτε και μετα θεωρω πιθανο να ερθει, οσο διατηρειται η υπαρχουσα κατασταση στην ομοσπονδια, οικονομικη, διοικητικη κλπ).

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπες

"Η αποψη μου ειναι να παμε σε Ελληνα, αλλα αν ειναι να επιμεινουμε σε ξενο, τοτε να το κανουμε μονο για ονομα με εκτοπισμα και respected, τυπου Μεσινα"

αυτο σημαινει οτι προτιμας ελληνα.

Ο Ζοτς πως ειναι δυνατον να ερθει οταν υπαρχουν παμπολλες προσφορες, αφου ειναι ο πιο περιζητητος στην Ευρωπη?

Δημοσ.

1. Κανω ποστ οπου λεω -μεταξυ αλλων- οτι Ζοτς/Ιφκοβιτς δεν προκειται να ερθουν για Χ,Υ λογους.
2. Απαντας, "δηλαδη αν ερθει εσυ θα του πεις οτι προτιμας Ελληνα?".
3. Σου ξαναδειχνω το ποστ μου, για να καταλαβεις τι ειπα.
4. Απαντας "μα πώς να ερθει ο Ζοτς?".

Δυνατος παιχτης.

jiFfM.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Διότι αυτή τη στιγμή ούτε γι' αστείο δεν είμαστε κοντά σε Αμερικάνους, Ισπανούς, Λιθουανούς, Αργεντίνους ίσως, και μέχρι και Γάλλους. Στην καλύτερη ισούμαστε με Σερβο-κροάτες ("Γιουγκοσλάβους" γενικά) κι Ιταλούς και (πλήρεις) Ρώσους, για να μην πω ότι είμαστε μόλις και με το ζόρι καλύτεροι από Τούρκους, Φινλανδούς, Πορτορικανούς, Αυστραλούς, Βραζιλιάνους, Κινέζους κτλ. Παγκόσμια 10άδα δηλαδή και πολύ μας είναι.

Ας μην εκανε βλακειες ο προπονητης και θα εβλεπες σε ποια θεση ειναι ικανη να φτασει η εθνικη μας και με αυτο το υλικο. Πολυ απαισιοδοξος εισαι. 

• Like 1
Δημοσ.

1. Κανω ποστ οπου λεω -μεταξυ αλλων- οτι Ζοτς/Ιφκοβιτς δεν προκειται να ερθουν για Χ,Υ λογους.

2. Απαντας, "δηλαδη αν ερθει εσυ θα του πεις οτι προτιμας Ελληνα?".

3. Σου ξαναδειχνω το ποστ μου, για να καταλαβεις τι ειπα.

4. Απαντας "μα πώς να ερθει ο Ζοτς?".

Δυνατος παιχτης.

Aσε τον Ζοτς φιλε, αυτο ηταν σε αλλη παραγραφο και δε συνδεεται.

Προσπαθεις να θολωσεις τα νερα και να στρεβλωσεις το ποστ μου...

Ξαναλεω: Ειπες

"Η αποψη μου ειναι να παμε σε Ελληνα, αλλα αν ειναι να επιμεινουμε σε ξενο, τοτε να το κανουμε μονο για ονομα με εκτοπισμα και respected, τυπου Μεσινα"

αυτο σημαινει οτι προτιμας ελληνα.

Το παιρνεις πισω τελικα?

Δημοσ.

Το ευρωμπασκετ τελειωσε, το τρολαρισμα συνεχιζεται :D

Διασημο τρολ στο φορουμ αλλωστε, επεστρεψε με αλλο νικ και σπερνει τον πανικο.

• Like 2
Δημοσ.

Το ευρωμπασκετ τελειωσε, το τρολαρισμα συνεχιζεται :D

Εχεις απολυτο δικιο.

Προσπαθησε να μην αλλαζεις τα ποστς των αλλων για να σταματησει το τρολαρισμα.

Απ οτι καταλαβα την εχεις δει "γενικος μαμαω" του θρεντ... :lol:

Διασημο τρολ στο φορουμ αλλωστε, επεστρεψε με αλλο νικ και σπερνει τον πανικο.

Για ποιον μιλας?

Δημοσ.

DKNI θα ειχες την ιδια αποψη αν ο ΔΔ επαιζε στην Εθνικη ακομα αυτη την στιγμη,εχοντας το ιδιο αποτελεσμα στο Ευρωμπασκετ ζητωντας να βγει εκτος Εθνικης για να φτιαξουν μια Εθνικη με τον Ιβκοβιτς με παιδια 19-23 ετων?

Πιθανώς

Πάντως με ΔΔ δεν είχες αυτά τα αποτελέσματα

Δημοσ.

Πιθανώς

Πάντως με ΔΔ δεν είχες αυτά τα αποτελέσματα

Πιθανως..Αυτη η λεξη τα λεει ολα...

Δεν πειραζει,φαινεται ο Γκαλης και ολοι οι αλλοι που τιμησαν την Εθνικη ομαδα μεχρι και τα 35 τους ηταν μαλλον χαζοι και ο εξυπνος ηταν ο ΔΔ...

Δημοσ.

Για την εθνικη το ειπαμε 100δες φορες οτι φταιει ο ΔΔ (και) για αυτο το ευρωμπασκετ αλλα για εσας τους ορισμενους γαυρους που κλαιτε ακομα για τον Μητσο, αραξτε ως το Μαιο που το κλαμα σας θα ειναι και επικαιρο τουλαχιστον.

Το ποσο τους ποναει μερικους ο Μητσος ομως δεν περιγραφεται σε λογια.

Δημοσ.

Ελα ντε..... :P :P :D :lol:

Φιλε εγω ειμαι εδω απ το 2009, οποτε τι σημαινει "επεστρεψα"?...

Απο τον τροπο που αλληλουποστηριζεστε, και στα μυνηματα και στα likes,  παρατηρω οτι εσυ ο midi και ο chrisxxx αποτελειται μια νοσηρη 3αδα που αλωνιζει λες και το θρεντ ειναι ιδιοκτησια σας :blink:

Δημοσ.

Φιλε εγω ειμαι εδω απ το 2009, οποτε τι σημαινει "επεστρεψα"?...

ΓΟΥΑΤ????????? :shock: :shock: :shock:

το θρεντ ειναι ιδιοκτησια σας :blink:

Το ξερω το δηλωνουμε στο Ε9 κανονικα. :P :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...