Armored Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τουλαχιστον να το παμε κοντα στους 15 ποντους ετσι για να ξυπνησουν μνημες..
Ahigh_forvalue Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ελα ρε κιλλ μπιλ δωστε του τη μπαλα τωρα το σκατο στη καλτσα παλι
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει wash, εσύ έχεις γνωστό θέμα με τον Σπανούλη, δε θα το λύσουμε τώρα. 87 τίτλους να πάρει, τα ίδια θα λες και δικαίωμά σου, αλλά όταν όλη η ομάδα είναι αλλού, το να επικεντρώνεσαι στον Σπανούλη δείχνει κάτι. Όντως έχω θέμα, αλλά ΟΥΤΕ καν εσύ (που να μου επιτρέψεις ότι είσαι από τους λίγους που, καλώς εννοούμενα, ξεχωρίζουν, "εδώ μέσα" τουλάχιστον) τόσο καιρό το έχεις καταλάβει ποιό είναι : το ότι (λέω πως) ΔΕΝ είναι άχρηστος, αλλά καταστροφικός. Δεν θέλω τα λάθη και τις μαλακίες του με λίγα λόγια, θέλω να τα κόψει, να βελτιωθεί, πώς το λένε; Για να σηκώνει Ευρωλίγκες, κι Ευρωπαϊκά (με τη δική του ουσιαστική συμβολή). Όπου κι αν παίζει. ΤΟΣΟ απλό είναι. Και απλά σιχαίνομαι τη ζωή μου όποτε βλέπω/ακούω/διαβάζω για ηγέτες (φυσικούς δε, εσχάτως...). Αυτό δείχνει αδερφέ μου. Ο οποιοσδήποτε βλέπει κάτι άλλο, να πάει να δει γιατρό (...αθλητίατρο μάλιστα).
tool1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ΠΑΜΕ Αν κ μεταξυ μας δεν υπαρχει ελπιδα. 2
FilipposMD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πιο χέστης από Σλοβένος θες πάμπερς! Ασχέτως αν είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ δύσκολο να χάσουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καταφεραν παντως οι Σλοβενοι να διαλυσουν μεσα σε 5 λεπτα οτι (τους) χτισαμε εμεις μεσα σε 3 περιοδους. Επιμερους σκορ 16-2 και η μαχη για το ποιος θα αυτοκτονησει σημερα, παραδοξως συνεχιζεται.
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Φιλιππούσης ακόμη πιστεύει στη νίκη μας.
LRoi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Θα κερδίσουμε ρε λαμόγια και μετά θα βαρέσετε τατού Σπανούλη στην πλάτη σας
margaritagr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα βαρεσαμε διαλυση παλι. Δεν αντεχουν
tehAllantin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 3 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ. 3. ΣΤΑ ΔΙΑΛΙΑ. καρκίνο θα βγάλουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα