karales Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδιά! Έχω router "technicolor tg703" (από πάροχο cyta) και δεν μου αρκεί η εμβέλεια που έχει. Ίσα ίσα που φτάνει στα 6 μέτρα για να συνδεθώ με laptop και με οπτική επαφή, Πόσων μάλλον εκεί που το έβαλα για να είναι στη μέση του σπιτιού (ύψος 2 μέτρα). Με το smartphone δεν το συζητώ στα 3 μέτρα δεν έχω σημα καθόλου! Έχω δοκιμάσει άλλα router και με ικανοποίησαν μόνο που ο πάροχος μου δεν μου επιτρέπει να βάλω router από άλλη εταιρία! θέλω να μου πεί κάποιος αν μπορώ να βάλω κάποια άλλη κεραία για να αυξήσω την εμβέλεια! Ή αν έχει κάποια ρύθμηση που πρέπει να κάνω. Access point ή repeater δεν με βολεύει γιατι θα χρειαστώ δύο απ αυτά (εφόσον το router είναι ακριβώς στη μέση του σπιτιού και οι θέσεις που χρησιμοποιώ είναι οι άκρες του σπιτιού,στο μπαλκόνι και στο γραφείο). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 περα απο το να αλλαξεις καναλι και να το βαλεις σε καλο σημειο δεν υπαρχει κατι αλλο. αν στο wireless εχει μια επιλογη για reduction κατι (ειναι στην καρτελλα που βαζεις και κωδικο τοτε βγαλτο) .αλλιως δεν εχει κατι αλλο για ρυθμιση.αν σου περισσευει ενα παλιο adsl router καντο accecss point και κλεισε το wireless του thomson.
karales Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 έχω 2 παλιά,θα το παιξω ετσι!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 απλα θα πρεπει να το/τα ενωσεις με καλωδιο ethernet(utp)πανω στο αρχικο ρουτερ .ασυρματα δεν θα παιξουν αν εννοεις να παρεις ασυρματα και να δωσεις ασυρματα.οποτε εχεις δυο λυσεις.η βαζεις το ενα ακριβως διπλα στο 703 Και παιζεις με το wireless του νεου η μπορεις αν εχεις την δυνατοτητα να βαλεις και τα 3 ταυτχρονα.το ενα στην μεση οπως ειναι και τα αλλα 2 στις ακρες.θα εχεις full σημα μετα οπου θες.απλα οτι και να κανεις θελει κατι υποτιπωδεις ρυθμισεις που δεν ειναι κατι δυσκολο.
karales Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ειχα ενα thonson 585v7 το συνδεσα εκανα τις ρυθμισεις και φτανει σε ολο το σπιτι.εχω κι ενα baudtek απο τον οτε μπορει να παιξω και με αυτο για να περασει η ωρα.αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το technicolor εχει τοσο αθλια εμβελεια.ευχαριστω και παλι με εσωσες απο αχριαστες αγορες.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ειχα ενα thonson 585v7 το συνδεσα εκανα τις ρυθμισεις και φτανει σε ολο το σπιτι.εχω κι ενα baudtek απο τον οτε μπορει να παιξω και με αυτο για να περασει η ωρα.αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το technicolor εχει τοσο αθλια εμβελεια.ευχαριστω και παλι με εσωσες απο αχριαστες αγορες. speedtouch-thomson-technicolor = το ιδιο πραγμα σαν εταιρεια.τωρα απο εκει και περα δυστυχως ολα τα μοντελα δεν ειναι ιδια.αλλο chipset Το ενα αλλο το αλλο.το ενα εχειεξωτερικη το αλλο εχει εσωτερικη κεραια κτλ κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα