Spt92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Χαιρετε, Το ξερω οτι ειναι μλκια τα Acer αλλα δν εχω την ανεση για καινουριο λαπτοπ.. Οποτε εχουμε και λεμε: Δν ανοιγει τπτ, ουτε λαμπακι, ουτε ενδειξη να φορτιζει, ουτε "βουμ", ουτε τπτ.. Ειτε με μπαταρια, ειτε με καλωδιο, ειτε και με τα δυο. μετα απο αναζητηση στο google βρηκα manual, block diagrams, πηρα το πολυμετρο και αρχισα να βλεπω.. Φορτιστης δουλευει με σωστες τασεις. Μπαταρια δν κοιταξα, αλλα δουλευε. Επισης κατι διαβαζα οτι συνηθως στα μοντελα 7736 παιζει να φταιει κανα MOSFET της μητρικης.. Πηρα το πολυμετρακι μου, το ρυθμισα στο κουδουνακι, πηγα να τσεκαρω επαφες των MOSFET, "beep", "beep", ωραια, και ξαφνικα καηκε/χαλασε/μπλα μπλα το πολυμετρο, τσαντιστηκα και το παρατησα. Καποια ιδέα καποιος, να κοιταξω τπτ αλλο? Επισης πως checkαρουμε αν δουλευει το MOSFET(τα MOSFET που βρηκα κοντα στην θυρα του καλωδιου εχουν κωδικο ΑΟ4407Α και απο κατω λεει DADC44) Ευχαριστώ
rounsmith Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μήπως να το πας σε κανά καλό τεχνικό να στο ελέγξει? Μην το πας σε μεγάλο κατάστημα το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι format...
coolerman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ισως και κάποιος πυκνωτής να είναι προβληματικός. αν δεν γνωρίζεις τα κατατόπια δεν θα βγάλεις,εντάξει πες είναι χαλασμένο ενα mofset..εσύ πως θα το αλλάξεις;;?θέλει τεχνικό.
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αφου προφανώς δεν ειναι σε εγγύηση άνοιξε το και δες μηπως βρείς κανεναν φουσκομένο πυκνωτή που κανει την ζημιά....
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Χαιρετε, Το ξερω οτι ειναι μλκια τα Acer αλλα δν εχω την ανεση για καινουριο λαπτοπ.. Το συμπέρασμα από που βγαίνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα