sylvester73 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σας Θελω να φτιαξω στο site μου τα custom error pages δηλαδη να βγαζει πχ. μια σελιδα με ενα σφαλμα οταν πληκτρολογουνε μια διευθυνση που δεν υπαρχει. Εχω βαλει στο .htaccess το παρακατω ErrorDocument 401 /error/401.php ErrorDocument 403 /error/403.php ErrorDocument 404 /error/404.php ErrorDocument 500 /error/500.php Και εγω δημιουργησει το φακελο error και εχω βαλει μεσα τα παραπανω αρχεια. Και απο οτι καταλαβα οταν καποιος πληκτρολογει πχ. site.gr/ksaokosa Θα πρεπει να εμφανιζει το μηνυμα που εχω ορισει εγω, σε εμενα δεν μου εμφανιζει τιποτα δηλαδη δεν λειτουργει Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;
SlackulatoR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Έτσι κάντο: ErrorDocument 401 http://site.gr/error/401.php 1
sylvester73 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα δεν βοηθησε
SlackulatoR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 To δοκίμασες online; Εμένα δουλεύει κανονικά. Μήπως ο host σου δεν επιτρέπει custom pages; Τέλος δοκίμασε clear cache στον browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα