Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το crysis 3 με χαρακτηριστική άνεση, αλλά σαν παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα καλό

Παιχνίδι που συνδυάζει πολύ καλά γραφικά με καλό gameplay είναι το last light, κορυφή αυτή τη στιγμή στη λίστα μου στο συνδυασμό αυτών των δύο παραγόντων

• Like 1
Δημοσ.

Το crysis 3 με χαρακτηριστική άνεση, αλλά σαν παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα καλό

Παιχνίδι που συνδυάζει πολύ καλά γραφικά με καλό gameplay είναι το last light, κορυφή αυτή τη στιγμή στη λίστα μου στο συνδυασμό αυτών των δύο παραγόντων

Μόνο που εγώ δεν μπορώ να το παίξω με το τρίτο update. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια με τους νέους Drivers. Κρίμα γιατί θέλω πολύ να το παίξω.

Δημοσ.

για το metro λες; ε βγάλε τα updates αν πριν έπαιζες και τώρα όχι.. 

(βρε τα save και κράτα τα σε περίπτωση που φοβάσαι να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή και τα χάσεις) 

εγώ μόνο με το πρώτο update το έπαιξα (γιατί η αρχική μορφή του παιχνιδιού ήταν τελείως προβληματική στις amd ) και ήταν άψογο 

if it works don't fix it, σοφή φράση ;)

Δημοσ.

αν είναι θείος υπάρχει περίπτωση τα saves να μην φεύγουν κατά την απεγκατάσταση και να θέλουν χειροκίνητο σβήσιμο, οπότε να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα σχετικά με αυτά θα υπάρχουν εκεί να σε περιμένουν 

ψάξτο όμως πρώτα 

Δημοσ.

Ειδα το  Stalker Call of Pripyat.Δε θα μπορω να πω οτι τα γραφικα του με ενθουσιασαν...

Η λίστα του είναι μάλλον άψογη, και πήγες και κόλλησες στο λόγο που δεν είναι άψογη. Παρόλο που με το Mod δείχνει αρκετά καλύτερο από πριν, νομίζω πως στη θέση του στη λίστα θα πήγαινε το Mirror's Edge.

gamesfrontiers_630px.jpg

Πρωτότυπο monochromatic περιβάλλον, το Motion Blur δεν συμμαζεύεται, έχει υπέροχες σκιές και τα Physics είναι Eye-teasers.

Ίσως αντικαθιστούσα το MOHW με το AvP3. Αν και κωλόportα, είχε τρελό tesselation - ενδιαφέρον utilization του DX11. Ωραίο στο ανθρώπινο μάτι. Τώρα στο κομπλεξικό.. ehm. O OP θα κατενθουσιαζόταν κατ' εμέ.

Liakjim επίσης μην στέλνεις στο χάος τα Bioshock. Κατά τ' άλλα τα έχει συμπεριλάβει όλα και με τα παραπάνω it pretty sums it up.

Graphic's whore approval.

Δημοσ.

Liakjim επίσης μην στέλνεις στο χάος τα Bioshock. Κατά τ' άλλα τα έχει συμπεριλάβει όλα και με τα παραπάνω it pretty sums it up.

μόνο το πρώτο bioshock είχε αυτό που λέμε γραφικάρες για την εποχή του, το τελευταίο ειδικά ήταν για γέλια 

απλά εσύ το βλέπεις και από τη καλλιτεχνική άποψη και πολύ σωστά κάνεις γενικά, όμως στο συγκεκριμένο θέμα νομίζω ότι αναφερόμαστε πιο πολύ στο τεχνικό κομμάτι των γραφικών 

• Like 2
Δημοσ.

Ευκολα!

Metro LL>Crysis 3

και από τη καλλιτεχνική άποψη και πολύ σωστά κάνεις γενικά, όμως στο συγκεκριμένο θέμα νομίζω ότι αναφερόμαστε πιο πολύ στο τεχνικό κομμάτι των γραφικών

Η αληθεια ειναι οτι οταν εκανα την προσωπικη μου λιστα , δυσκολευτικα πολυ να βαλω το Νο1.

Τεχνικα η μηχανη του Crysis 3 ειναι ανωτερη , με καλυτερα textures , facials αλλά ο φωτισμος του Metro μου φαινεται καλυτερος κ ειναι απιστευτα ατμοσφαιρικο, οποτε τελικα το οπτικο αποτελεσμα που επαιρνε ο εγκεφαλος μου ηταν παρα πολυ κοντα με το Crysis.

Δηλαδη το καλλιτεχνικο κομματι ,νομιζω παιζει τον ρολο του.

Τελικα ομως , ενω στα χαρτια οι 2 μηχανες ειναι εντυπωσιακες εξισου , το Crysis 3 καταφερνει να αποδωσει ενα φωτορεαλιστικο περιβαλλον που δεν υπαρχει αντάξιο του σημερα (παντα δικια μου γνωμη).

Παντως αξιζουν συγχαρητηρια στις μηχανε αυτες , διοτι ο λογος γραφικο αποτελεσμα / αποδοση ειναι πολυ υψηλος (στο μετριο/γερικο συστημα "desktop" της υπογραφης τα τρεχω ανετα σε Full HD , το Crysis custom very high/high κ το  metro very high με SSAA off/physx on)

Ισως θα πρεπει να γινει ενα Poll.

Δημοσ.

Ειδα το  Stalker Call of Pripyat.Δε θα μπορω να πω οτι τα γραφικα του με ενθουσιασαν...

Μήν κοιτάς screenshots.

Στο παιχνίδι αυτό θα περάσεις το Complete Mod, το οποίο αναβαθμίζει γραφικά, καιρικά φαινόμενα και πολλά άλλα . Αλλά οπωσδήποτε πρέπει να το εγκαταστήσεις σε SSD δίσκο.

Δεν έχει τα καλύτερα γραφικά, αλλά είναι ίσως το πιό ατμοσφαιρικό FPS όλων των προαναφερθέντων.

Δημοσ.

Το Half-Life 2 ειναι στο "χαος". 

Οσο κ να την λατρευω αυτην την μηχανη κ παρολο που με το cinematic mode (http://cinematicmod.com/ ) εχει φτασει σε πολυ καλα επιπεδα, ειναι πλεον δυστυχως ξεπερασμενη τεχνολογικα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...