vagelis81 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κατα καιρους βλεπω εδω αλλα και σε αλλα site fps παιχνιδια .Πολλα απο αυτα εχουν ωραιο gameplay αλλα ειναι σχετικα παλια και δεν εχουν τοσο καλα γραφικα. Προσωπικα ειμαι λατρης των καλων γραφικων γιατι θεωρω οτι παιζνουν πλλυ σημαντικο ρολο για να ειναι καλο ενα παιχνιδι.Με αυτο το σκεπτικο λοιπον ας κανουμε κατι σαν γκαλοπ.Ποιο fps θεωρειτε οτι εχει τα καλυτερα γραφικα;
nemesiskp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 cod;Πλακα κανεις.... Crysis 3 θα ελεγα και metro last light. 2
liakjim Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Κατα σειρα (δικια μου) 1. Crysis 3 2. Metro last light 3.???. Crysis 1 + mods 4 ???? Crysis 2 + high texures 5. Far Cry 3 (edited - >thanks @xristaras12 ) 6. Medal of Honor Warfighter 7. Battlefield 3 8. Metro 2033 9. Stalker Call of Pripyat μετα το χαος Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2013 από liakjim 1
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Κατα σειρα (δικια μου) 1. Crysis 3 2. Metro last light 3.???. Crysis 1 + mods 4 ???? Crysis 2 + high texures 5. Far Cry 3 (edited - >thanks @xristaras12 ) 6. Medal of Honor Warfighter 7. Battlefield 3 8. Metro 2033 9. Stalker Call of Pripyat μετα το χαος Έτσι πιστεύω και εγώ. Δεν ξέρω αν το Last Light ή το Crysis 3 είναι πρώτο. Ίσως να έβαζα το Last Light. 1
KREATOR13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ηθελα να ξερα που το ειδε οτι τα fps δεν εχουν καλα γραφικα,τρολλαρεις αγορι μου πρωι πρωι?
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Έτσι πιστεύω και εγώ. Δεν ξέρω αν το Last Light ή το Crysis 3 είναι πρώτο. Ίσως να έβαζα το Last Light. Όχι εντάξει, είπαμε.. Το Crysis 3 είχε πολύ περισσότερη λεπτομέρεια..
vagelis81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ειδα το Stalker Call of Pripyat.Δε θα μπορω να πω οτι τα γραφικα του με ενθουσιασαν...
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Παιχνίδια που δεν είναι σε πραγματικό περιβάλλον, είναι εύκολο να εντυπωσιάσουν γιατί δεν έχει μέτρο σύγκρισης με την πραγματικότητα. Το LL δείχνει τοπία, κτήρια, κλπ, που μπορείς να κρίνεις αν φαίνονται πραγματικά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ναι το θέμα είναι ότι το Metro LL έχει τα μισά Textures του Crysis 3.. Τεχνολογικά είναι αρκετά πιο μπροστά, άλλο τι αρέσει στον καθένα τώρα.
Millennium Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ποιο ειναι αυτο; http://en.wikipedia.org/wiki/Maze_War Πλάκα έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα