Xvipes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, έχω το samsung galaxy s3 με το custom firmware 4.2.2 από cyanogenmod. Το κινητό δουλεύει μια χαρά με ένα βασικό πρόβλημα. Για να επεξεργαστώ τις επαφές μου από την μάνα του στο firmware αυτό έχει ένα πρόγραμμα που λέγεται People. Οι επαφές μου φαίνονται κανονικά και οι ελληνικές αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Όταν πάω να ψάξω για μια επαφή που ξεκινάει π.χ από το γράμμα Μ τότε ΔΕΝ μου εμφανίζει όλες τις επαφές που ξεκινάνε από Μ, παρά μόνο μερικές(αν κατάλαβα καλά εμφανίζει τις τελευταίες επαφές που αποθήκευσα μιας και ήταν από διαφορετικά τηλέφωνο από τις άλλες που ΔΕΝ εμφανίζει). Αν αυτό ισχύει, τότε υπάρχει τρόπος να κάνω όλες τις επαφές να είναι με μια συγκεκριμένη κωδικοποίηση π.χ utf-8 unicode? Έχω το .vcf με όλες τις επαφές αλλά αν δοκιμάσω να τις κάνω import στο google account μου τότε διαβάσει πάλι μόνο μερικές ελληνικές επαφές και τις άλλες τις βγάζει σε μορφή "=CE=A6=CE=B9=CF=86=CE=B7=20=CE=B9=CE=B5=CE=BA". Προσωρινά έβαλα το Contact+ που τις ψάχνει και τις διαβάζει όλες μια χαρά αλλά θα ήθελα να είμαι με αυτό που είχε build in η έκδοση. Κάθε πρόταση δεκτή
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μεχρι να βρεθει καποιος που να εχει αντιμετωπισει κατι αντιστοιχο, προτεινω να ριξεις και μια ερωτηση στο thread του CM (απο κει που κατεβασεις τη rom δλδ), μηπως προκειται για καποιο γενικο bug της rom. Και να μην ειναι γενικο βασικα, απο τη στιγμη που υφισταται, καλο ειναι να αναφερθει
Xvipes Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 http://forum.cyanogenmod.com/topic/74836-utf-8-unicode-contacts-problem/ Το είχα κάνει την ίδια στιγμή που έκανα και εδώ το post
giorgolavos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αν δεν ελυσες το προβλημα, δοκιμασε αυτο που βοηθησε εμενα, κανε επεξεργασια την καθε επαφη που δεν σου εμφανιζει και σβησε το πρωτο γραμμα (π.χ. Μ) και ξαναγραψ'το και κανε αποθηκευση. Συνηθως αυτο γινεται γιατι ειχαμε γραψει το πρωτο γραμμα με αγγλικο πληκτρολογιο και τα υπολοιπα με ελληνικο. Αν π.χ στην αναζητηση πατησεις αγγλικο "Μ" ειμαι σιγουρος οτι θα σου εμφανισει τις επαφες που δεν σου δειχνει στην κανονικη αναζητηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα