Black Demis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 80 θα έκανε αν το παιρναμε εγώ και εσύ που θα παίρναμε 1-2 συσκευές.. αυτοί που θα πάρουν 100άδες, θα πάρουν πολύ πολύ καλύτερη τιμή.. αλλά αν βάλεις και το κόστος εκτελώνισης λογικα θα τους πάει κανα 130άρι ευρώ ανα συσκευή (θέλω να πιστεύω). χλομό τόσο ψιλά αν λες και ότι παίρνουν κάτω από 80 άντε πες 70 65 τότε μαζί με εκτελωνισμό ίσα ίσα 100 φτάνουν πολλές φορές λιγότερο edit: έκανα υπολογισμούς με duty calculator εβαλα οτι θα κόστιζε 70 ευρω και θα το φέρνανε ελλαδα μου έβγαλε τελικό κόστος μαζί με εκτελωνισμό 85 ευρώ και από ότι διαβάζω για εταιρείες εκτελωνισμός είναι λιγότερος..... έτσι ξαναγυρνάμε στο τελικό πόσο των 80 ευρώ 250/80=3,1 συνεχίζει και είναι τριπλάσια τιμή....... δλδ τι χρεώνουν το προγραμα τους 70 ευρώ χάρτες αλλά 70 ευρώ και άλλα 60 κέρδος και 50 φπα? γιατι νωμιζω πως 15 ευρω χαρτες 15 ευρω προγραμα 50 ευρω φπα 100 ευρώ σχεδόν κέρδος?
kallair Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ασε μην το ψάχνεις.. στην παρουσίαση του προηγούμενου μοντέλου που είχαν βγάλει, ειχα ρίξει τρελό κράξιμο στο σχετικό τοπικ για την (υπερ)κοστολόγηση που έχουν αποφασίσει για τα προιόντα τους και το ότι στην ουσία τους πληρώνεις τον κώδικα για αναγνώριση ελληνικής φωνής που ήταν και περιορισμένης χρήσης, χαβιάρι. Ασχετο-σχετικό. Πρόγραμμα αναγνώρισης ελληνικής φωνής με σχετικά πάρα πολύ καλά αποτελέσματα έχει ενσωματωμένο το swype beta. σε sms που το έχω δοκιμάσει, έχει πάρα πολυ καλα αποτελέσματα στο να γράψει σωστα αυτά που του υπαγορεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα