Hal9000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Η MLS Πληροφορική ανακοίνωσε το IQTalk King, το οποίο διαθέτει τη δυνατότητα Talk & Post η οποία επιτρέπει τη δημοσίευση μηνύματος στο Facebook, αναγνωρίζοντας την ελληνική ομιλία.Χρησιμοποιώντας τη γνωστή τεχνολογία της MLS, το IQTalk μετατρέπει την ομιλία του χρήστη σε κείμενο και το περνάει αυτόματα στο facebook wall του ενώ με το ειδικό πλήκτρο Talk & Post στο MLS Keyboard, μπορεί να σχολιάσει και να στείλει μήνυμα στο chat χρησιμοποιώντας και πάλι τη φωνή του. Σχεδιασμένο από Έλληνες μηχανικούς, η MLS αναφέρει ότι η συσκευή είναι λεπτή και ελαφριά, διαθέτοντας IPS οθόνη 4' ιντσών με ανάλυση 480 x 854, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHZ, 8MP κάμερα, μπαταρία 1350mAh και 4GB αποθηκευτικό χώρο. Στο IQTalk King περιλαμβάνονται και οι εφαρμογές που είχαμε δει και στο προηγούμενο μοντέλο iqTalk Crystal, το Talk & Call για εύκολη κλήση επαφών, το Talk & SMS για αναγνώριση της ομιλίας σε SMS και το Talk & Drive για εκφώνηση προορισμού και πλοήγησης, πάντα στα ελληνικά. Στηρίζεται στο Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) και διατίθεται ήδη με τιμή €249 στην οποία περιλαμβάνεται βάση στήριξης, φορτιστής αυτοκινήτου/σπιτιού καθώς και το λογισμικό πλοήγησης Destinator Talk & Drive. Site: MLS IQTalk Crystal
nikoskokos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 καλο ενταξει η οθονη καλουλα ο επεξεργαστης θα την παλευει ανετα για ραμ ουτε λογος αν ειναι 1 γιγα οκ δεν θα λαγκαρει καθολου η καμερα σαν αναλυση καλη φανεται τωρα τι φακους εχει αν δοκιμαστει θα μαθουμε...αλλα γενικα ελληνικο κινητο με 250 ευρω και τετοια χαρακτηριστικα καλουλι φαινεται...αλλα ρε παιδια καινουργιο κινητο με 4.0.4??? ελεος! προσωπικα το zte v970 που εχω δεν το αλλαζω με τπτ και ας μην εχει φωνητικες εντολες στα ελληνικα (με 110 ευρω καθαρισα...)
theodoros8 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μια ερωτηση,που κατασκευαζεται το κινητο? Η ενσωματωση του android γινεται απο Ελληνες προγραμματιστες?
Black Demis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μια ερωτηση,που κατασκευαζεται το κινητο? Η ενσωματωση του android γινεται απο Ελληνες προγραμματιστες? κατασκευάζετε κινα όπως όλα τα oem κινητά έρχεται Ελλάδα του κολλάνε ένα αυτοκόλλητο της εταιρείας και βάζουν της εφαρμογές τους και κάποιες αλλαγές στο λογισμικό 2
kallair Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Στην ουσία είναι μια εξελληνισμένη rom σε μια κινεζιά τηλέφωνο όπου έχουν προσθέσει bundle τις εφαρμογές που έχουν φτιάξει σαν εταιρεία η MLS. Eυτυχως σιγά σιγά βάζουν πιο καλές κινεζικες συσκευές.. το προηγούμενο μοντέλο που είχαν "φέρει" το είχαν και αυτό 250 ευρώ και ήταν κινητό των 80 δολλαρίων max. Τώρα ανέβηκαν και πήγαν σε κινητά των 100-110 δολαρίων.
jimmmi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ολα γινονται για να ερθει μια μερα η Apple και να τους πει σας δινω τοσα να μου δωσετε το συστημα να το ενσωματωσω στο Siri. Θα το δειτε 1
theodoros8 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ολα γινονται για να ερθει μια μερα η Apple και να τους πει σας δινω τοσα να μου δωσετε το συστημα να το ενσωματωσω στο Siri. Θα το δειτε Δυσκολα! Δεν θα κατσει να ασχοληθει η Apple με την Ελληνικη γλωσσα,δεν εχουμε μεγαλη αγοραστικη δυναμη(τουλαχιστον τωρα).
Black Demis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Στην ουσία είναι μια εξελληνισμένη rom σε μια κινεζιά τηλέφωνο όπου έχουν προσθέσει bundle τις εφαρμογές που έχουν φτιάξει σαν εταιρεία η MLS. Eυτυχως σιγά σιγά βάζουν πιο καλές κινεζικες συσκευές.. το προηγούμενο μοντέλο που είχαν "φέρει" το είχαν και αυτό 250 ευρώ και ήταν κινητό των 80 δολλαρίων max. Τώρα ανέβηκαν και πήγαν σε κινητά των 100-110 δολαρίων. βασικά 105 euro την βρήκα την συσκευή Ολα γινονται για να ερθει μια μερα η Apple και να τους πει σας δινω τοσα να μου δωσετε το συστημα να το ενσωματωσω στο Siri. Θα το δειτε για ποιο λόγο να ασχοληθεί apple και η καθε apple με μια χώρα και με μια γλώσσα που σε λίγο δεν θα υπάρχουν η και να υπάρχει αλλά σε μορφή μια αποικίας (χωρά) όπου δεν θα έχουν κάποιο κέρδος ήδη πολλές εταιρείες σιγά σιγά δεν πολυασχολουνε με εξελληνισμό προγραμμάτων και γενικός ότι έχει σχέση με ελληνικά
alexakos1992 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ολα γινονται για να ερθει μια μερα η Apple και να τους πει σας δινω τοσα να μου δωσετε το συστημα να το ενσωματωσω στο Siri. Θα το δειτε Πραγματικα τους αξιζει στην MLS κατι τετοιο!
kallair Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 βασικά 105 euro την βρήκα την συσκευή Έλα ρε! έβαλαν τόσο ακριβή συσκευή;; για δώσε κανα λινκ να γελάσω λίγο γτ βαριομουν να ψαξω. επειδή ξέρω σε τι τιμές κυμαίνονται τα κινέζικα, τα specs αυτά είναι των κινητών ~100 δολαρίων max.
Black Demis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Έλα ρε! έβαλαν τόσο ακριβή συσκευή;; για δώσε κανα λινκ να γελάσω λίγο γτ βαριομουν να ψαξω. επειδή ξέρω σε τι τιμές κυμαίνονται τα κινέζικα, τα specs αυτά είναι των κινητών ~100 δολαρίων max. βάλανε και χαρακτηριστικά στο site τους http://mls.gr/?pid=140&la=1&itmID=256 1ghz παλιού τύπου mediatec 512 mb ram 1300mha μπαταρία :laugh: τελικά έχεις δίκαιο ποιο κάτω από 100 ευρώ είναι (και αυτό που έδωσα έχει και καλή μπαταρία) http://www.pandawill.com/bedove-x12-smart-phone-android-40-mtk6577-3g-gps-40-inch-white-p67516.html πες ότι κάνει 90 ευρώ κανονικά αν το πήραν πολλά κομμάτια τους βγήκε πες 80 ευρώ 250/80=3,1 δλδ δεν διπλασιάσαν την τιμή την τριπλασίασαν................ ο σεφερλής πότε βγαίνει???????????????????????? 1
paulchro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ολα γινονται για να ερθει μια μερα η Apple και να τους πει σας δινω τοσα να μου δωσετε το συστημα να το ενσωματωσω στο Siri. Θα το δειτε Δυσκολα! Δεν θα κατσει να ασχοληθει η Apple με την Ελληνικη γλωσσα,δεν εχουμε μεγαλη αγοραστικη δυναμη(τουλαχιστον τωρα).Για περνα απο καμια καφετερια κ μετρα τα iphone πανω στα τραπεζια! Φαι δεν εχουμε, τρωμε iphone..
kallair Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 βάλανε και χαρακτηριστικά στο site τους http://mls.gr/?pid=140&la=1&itmID=256 1ghz παλιού τύπου mediatec 512 mb ram 1300mha μπαταρία :laugh: τελικά έχεις δίκαιο ποιο κάτω από 100 ευρώ είναι (και αυτό που έδωσα έχει και καλή μπαταρία) http://www.pandawill.com/bedove-x12-smart-phone-android-40-mtk6577-3g-gps-40-inch-white-p67516.html πες ότι κάνει 90 ευρώ κανονικά αν το πήραν πολλά κομμάτια τους βγήκε πες 80 ευρώ 250/80=3,1 δλδ δεν διπλασιάσαν την τιμή την τριπλασίασαν................ ο σεφερλής πότε βγαίνει???????????????????????? 80 θα έκανε αν το παιρναμε εγώ και εσύ που θα παίρναμε 1-2 συσκευές.. αυτοί που θα πάρουν 100άδες, θα πάρουν πολύ πολύ καλύτερη τιμή.. αλλά αν βάλεις και το κόστος εκτελώνισης λογικα θα τους πάει κανα 130άρι ευρώ ανα συσκευή (θέλω να πιστεύω).
YiannEle Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ολα γινονται για να ερθει μια μερα η Apple και να τους πει σας δινω τοσα να μου δωσετε το συστημα να το ενσωματωσω στο Siri. Θα το δειτε χαχαχα ναι! καλα θα 'ήταν για να μπορείς να την βρίζεις στα ελληνικά και να σε καταλαβαίνει, αντί να σου βγάζει οτι "δεν εγκρίνει τη χρήση αυθαίρετης γλώσσας"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα