Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πατερας μου μετα οταν ειχα καλμαρει μου ελεγε οτι επρεπε να ειχα αφησει το φρενο και να το ξαναπατησω.

επειδή είναι δύσκολο να κάνεις εσύ το abs, την επόμενη φορά που θα σου τύχει κάτι τέτοιο κάνε ένα γεναίο κατέβασμα ταχύτητας (ή και ταχυτήτων) είναι πολύ αποτελεσματικό σε γλιτσερούς δρόμους 

άν δηλαδή ήσουν μέχρι 40-50 και μια πρώτη να έβαζες δε θα γινόταν μάλλον και ζημιά στο κιβώτιο

• Super Moderators
Δημοσ.

δε μπαινει πρωτη αν εχεις πανω απο 5χλμ ...

ανάλογα το αμάξι...

• Like 1
Δημοσ.

Εκεινη την ωρα παιδες ειχα κατεβασει ταχυτητα αλλα τζιφος.. Πηγαινα ηδη για το φαναρι...

Κριμα γιατι σκεφτομαι τωρα το ιδιοκτητη που θα πληρωνει γαμησιατικα δικα μου, αλλα απο το να ετρεχε για μενα. Νομιζω το προτιμαει... Τωρα που ξανακανω το δρομολογιο οποτε περναω απο κει το σκεφτομαι...

Κοβω απο 100 μετρα μακρια.. Ειδικα σημερα που εβρεχε χεζομουν πανω μου...

Δημοσ.

δε μπαινει πρωτη αν εχεις πανω απο 5χλμ ...

Μια χαρά μπαίνει άμα τη βάλεις εσύ

Και όπισθεν μπαίνει

Δημοσ.

Πρέπει να είναι ανάλογα με το αμάξι και το πόσο καινούριο είναι. Εγώ έχω προσπαθήσει και πάνω από 35-40 δεν θυμάμαι πόσο, και δεν μπαίνει. Σε άλλο αμάξι μπαίνει μέχρι αρκετά λιγότερο.

Άμα είναι πολύ παλιό νομίζω βάζεις όπισθεν και ας τρέχεις και με 80...

Δημοσ.

άμα τη βάλεις με δύναμη,  όλα μπαίνουν ;)

εγώ τελοσπάντων έχω κάνει σταμάτημα πανικού κατεβάζοντας μέχρι και 1η 

επίσης είπα μέχρι τα 40-40κατι για να μην υπάρχει και υπερστροφία, γιατί και με πιο πολλά μπορεί να μπει και να πάρεις κιβώτιο και βαλβίδες στο χέρι 

Δημοσ.

το κολπο ειναι να πατησεις ελαφρως ξερογκαζο πριν τη κουμπωσεις και μπαινει αμεσως.

προσοχη στα ποσα χλμ εισαι ομως για να μη ξεπερασεις τα κοκκινα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...