Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Σημερα οπως εγραψα και στο ΄μπλα μπλα' τρακαρα με το αμαξι της δουλειας.

Ειχε βρεξει και ο δρομος αποκτησε γλιτσα. Πηγα να μπω σε μια στροφη οπου ειχε φωτεινο σηματοδοτη. 

Το αμαξι γλιστρισε και επεσα πανω του με αποτελεσμα να το ριξω.

Το αμαξι θελει καμια 1000 ευρω να φτιαχτει αυτο δεν με πολυ αποσχολει.

Εγω φορουσα ζωνη και μονο μια γρατζουνια στο ποδι εχω, κατ'αλλα μια χαρα, αν εξαιρεσω οτι το σκεφτομαι συνεχεια.

Τωρα για την ζημια στο φαναρι τι γινεται?

Θα με στειλουν ραβασακι σπιτι? 

Η ασφαλεια αυτο δεν το καλυπτει? Δεν ειναι ζημια σε τριτο? Καταλαβαινω για το αμαξι να μην με αποζημιωσει διοτι εμμεσα θεωρουμε εγω υπευθυνος αλλα για την αλλη ζημια τι γινεται?

edit:

Μιλησα με τον ασφαλιστη μας και με ειπε οτι το φαναρι το καλυπτει η ασφαλεια.

Σαν Αστικη ευθυνη τριτων..

Οποτε παει και αυτο ..Τωρα μενει να φυγει απο το μυαλο μου.

Δημοσ.

Δεν λες που δεν πηρες καναν ανθρωπο μαζι.Ειναι πολυ επικυνδινες αυτες οι βροχες μετα απο περιοδο ζεστη.Ετσι ειχα παει να την πατησω εγω πριν δυο χρονια που μου εφυγε σε μια στροφη,χωρις ζημιες ευτηχως.

Δημοσ.

abs ουτε λογος ετσι>?Αποτι καταλαβαινω ,γλισραγε ο δρομος και πατωντας τα φρενα μπλοκαραν οι τροχοι με συνεπεια να πεσεις πανω στο φαναρι.

Δημοσ.

εε ναι ,πατησες δυνατα τα φρενα και μπλοκαραν οι τροχοι,ενας πιο εμπειρος οδηγος μπορει να το εσωνε.Οπως ειπα εμπειρος,τωρα φυσικα και εγω να ημουν στην θεση σου θα ειχε φυγειι το φαναρι,.Το abs μετραει,ειδικα σε τετοιες καταστασεις σωζει ζωες.

Δημοσ.

ναι οντως αλλα εκεινη την ωρα δεν το σκεφτηκα ειδα την κολωνα να πεφτει και μετα να ειμαι παρκαρισμενος δεξια....

Το abs ειναι οντως σωτηριο...

Ο πατερας μου μετα οταν ειχα καλμαρει μου ελεγε οτι επρεπε να ειχα αφησει το φρενο και να το ξαναπατησω.

Ελα που ουτε 1 μετρο αποσταση δεν ειχα απο το κρασπεδο.

Η στροφη ηταν κλειστη.

Αν ημουν σε ευθεια μπορει να το εσωνα και γω.

Σημερα που ξαναεκανα την διαδρομη ημουν πολυ σφιγμενος, ειδα οτι το φαναρι το αλλαξανε.

Δεν ξερω ηταν η κακια ωρα,μερα μαζι με την βροχη.

Δημοσ.

εε ναι ,πατησες δυνατα τα φρενα και μπλοκαραν οι τροχοι,ενας πιο εμπειρος οδηγος μπορει να το εσωνε.Οπως ειπα εμπειρος,τωρα φυσικα και εγω να ημουν στην θεση σου θα ειχε φυγειι το φαναρι,.Το abs μετραει,ειδικα σε τετοιες καταστασεις σωζει ζωες.

την εχω πατησει και γω ετσι.. για μενα δεν ηταν θεμα εμπειριας αλλα επιλογης.. αν εκοβα το τιμονι και τραβουσα χειροφρενο θα επαιρνε κλιση το αυτοκινητο και θα χτυπουσα στα πλαγια με αποτελεσμα να την ετρωγα στην πορτα μου και να χτυπουσα ασχημα.. και το αυτοκινητο θα παθαινε μεγαλυτερη ζημια. εμενα ηταν σε παρκαρισμενο.. μετα ειναι και η αποσταση που εχεις για να ειναι εφικτο να κανεις κατι..
Δημοσ.

Η αποσταση ουτε 3 με 5 μετρα δεν ηταν. Πατησα φρενο, γλιστρισε, περασα πανω απο το φαναρι και το αμαξι μετα εστριψε αντι να παει ευθεια(παλι καλα), αν πηγαινε ευθεια και ειχε αμαξι απεναντι ή πεζο, δεν ξερω τι θα γινοταν. Αγιο ειχα στην κυριολεξια.

Δεν μπορεσα να κανω το παραμικρο, μονο ειχα πιασει το τιμονι με τα δυο μου χερια. Παλι καλα που φορουσα ζωνη. Μπορει αν το εκοβα χωρις φρενο να εμπαινε με τα χιλια ζορια αλλα τωρα ο χρονος δεν γυριζει πισω, εγινε αλλα ειμαι καλα, οι λαμαρινες φτιαχνονται. Αν χτυπουσα στην πορτα μπορει να μην διορθωνοταν καν και γω να ειχα τραυματιστει. Τωρα το χτυπησα ακριβως στην μεση τα φωτα του αμαξιου δεν επαθαν τιποτα.

Θελει μετωπη, καπο, ψυγειο,προφυλαχτυρα,βαψιμο.

Σημερα πηγα στην τροχαια να παρω το φυλλο συμβαντος, παπαριες μου φαινεται κανουν. Ρωταω αυτο που θα το χρησιμοποιησω, μου λεει θα το δωσεις στην ασφαλιστικη, τις λεω εκεινη την ωρα ηρθε εμπειρογνωμονας εβγαλε φωτογραφιες και εκανα ενα παρομοιο φυλλο, μου απανταει χαμογελοντας, ε το κανατε δυο φορες. Τζαμπα πηγα σημερα....

Δημοσ.

Ρωτησα τον ασφαλιστη μου(που ειναι και ασφαλιαστης και στον ιδιοκτητη) και με ειπε οτι θα το πληρωσει η ασφαλεια. Σαν Αστικη Ευθυνη Τριτων.

Δεν ξερω αν ερθει κανενα ραβασακι στο σπιτι. Αλλα με διαβεβαιωσε οτι δεν πληρωνω εγω τιποτα. 

Τον πηρα τηλεφωνο την ιδια μερα που εγινε το συμβαν, να δω τι πρεπει να κανω πως να κινηθω και μου ειπε ολα αυτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...