qsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 το πιστωτικό σου στα πόσα € είναι; θα σου έλεγα για ασφάλεια να πήγαινες σε logitech όπου σε περίπτωση βλάβης έχεις πολύ σοβαρή εξυπηρέτηση από την εδώ αντιπροσωπεία και δε θα περιμένεις από το κάθε πλαίσιο ,όμως με το g710+ υπάρχει το θέμα της τιμής που είναι πολύ υψηλή και για μένα το θέμα της εμφάνισης μιας και δε μου αρέσει ιδιαίτερα εμφανισιακά και το βρίσκω και δύσκολο να συνδυαστεί με άλλα πράγματα που μπορεί να έχεις στο γραφείο σου βέβαια το θέμα της εμφάνισης είναι και τελείως υποκειμενικό μιας και όπως είπες δε σου αρέσει το trigger, ενώ εμένα για παράδειγμα που αρέσει πάρα πολύ
ADHD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Παρε το logitech, εχει καλυτερα switch για αρχαριο απο το cooler master και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο το razer.. και μη σκέφτεσαι τους σκληρούς διακόπτες, μια χαρά είναι οι μαύροι Προσωπικα δεν τους αντεχω και θα προτιμουσα ενα καλο rubber.. Η τιμη ειναι τρομερη αλλα καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις καλυτερα switch αφου θα το κρατησεις και καιρο..
Matomenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Κοιταξε το με το budget(πιστωτικο οπος το λες εσυ) δεν νομιζω νομιζω οτι θα εχω προβλημα (αν και πανω απο 150 για ενα πληκτρολογιο το βλεπω υπερβολη). Τωρα το θεμα ειναι αν το πληκτρολογιο θα κρατησει. Ας πουμε το logitech g-710+ ποσο καιρο θα μου κρατησει περιπου? (δεν καθομαι και πολυ στο pc κανα 2ωρο την μερα) Και ξεχασα να ρωτησω ποσο θα κρατησει ενα μεμβρανης?
qsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 αν δε τα χρησιμοποιείς πολύ όλα το ίδιο θα κρατήσουν, απλά τα μηχανικά έχουν "καλύτερη εμπειρία χρήσης" και όντως έχουν το πόσο θα κρατήσει κάτι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες , οι cherry mx πάντως υποτίθεται ότι έχουν αναμενόμενο χρόνο ζωής 50 εκατομμύρια κλικ για το κάθε κουμπί θεωρητικά θα κρατήσουν για πάντα, μέχρι να το βαρεθείς επίσης το logitech έχει και ήσυχους διακόπτες και πέρα από αυτό έχει βάλει και o-rings η logi γύρω από κάθε διακόπτη για επιπλέον ηχομόμωση, οπότε δε θα έχεις και ένα από τα αρνητικά των μηχανικών που είναι ο θόρυβος το razer για παράδειγμα που έχει μπλε, είναι η πιο θορυβώδης περίπτωση και το trigger κάπου ανάμεσα από αυτά τα δύο
ADHD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Θα το εχεις αλλαξει σιγουρα πριν τα φτυσει μη σε απασχολει.. Τα μηχανικα εχουν πολυ μεγαλυτερη διαρκεια ζωης απο τις μεμβρανες αλλα νομιζω οτι και στις 2 περιπτωσεις θα το αλλαξεις νωριτερα. Αν δεν καθεσαι στο pc αρκετα για να κανεις αποσβεση ειναι ισως υπερβολη να δωσεις τοσα, σκεψου το και αποφασισε..
Matomenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τελικα απο ολα αυτα που ειπαμε μπορειτε εσεις να μου προτεινετε κατι??? απλος να ειναι απο το πλαισιο... Και βασικα αν παρω αυτο που σκεφτομουν αρχικα, θα εχω προβληματα??? (blackwidow)
qsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Προσωπικα δεν τους αντεχω και θα προτιμουσα ενα καλο rubber.. Η τιμη ειναι τρομερη αλλα καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις καλυτερα switch αφου θα το κρατησεις και καιρο.. κοίτα δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία για να έχω και συγκεκριμένες απαιτήσεις, απλά χρησιμοποιώντας κάποιο διάστημα τους μαύρους και έχοντας συνηθίσει να δουλεύω με αυτούς θα χαρακτήριζα υπερβολή τα όσα λέγονται για αυτούς ούτε κουραστικοί είναι, ούτε υστερούν κάπου σε σχέση με άλλους αν εξυπηρετούν τη χρήση για την οποία τους θες, απλά έγιναν μόδα οι κόκκινοι και αυτό το πράγμα αναπαράγεται.. αυτή τη στιγμή που τους συνήθισα είμαι βέβαιος ότι πιο ελάφριοι διακόπτες θα με χάλαγαν μιας και θα έκανα πιο εύκολα τυπογραφικά, πράγμα που ήταν πάντα το πρόβλημά μου σε μεμβράνες που ήταν μαλακές ή είχαν μικρή διαδρομή τα πλήκτρα. πλέον δεν πατιούνται εύκολα κατά λάθος πράγματα μη σου πω ότι ώρες ώρες θα ήθελα και πιο σκληρούς, όπως έχω γράψει και αλλού θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω πράσινους που είναι από τους πιο σκληρούς και clicky , πιστεύω ότι για δαχτυλογράφηση θα ήταν αυτό που θα μου ταίριαζε περισσότερο Τελικα απο ολα αυτα που ειπαμε μπορειτε εσεις να μου προτεινετε κατι??? απλος να ειναι απο το πλαισιο... πες μας κι εσύ πόσα λεφτά σου δικαιλογεί το πλαίσιο σαν πιστωτικό για αυτό που σου χάλασε και πόσα είσαι διαθέσιμος να βάλεις επιπλέον από τη τσέπη σου στη τελική δώσε λιγότερα και πάρε ένα απλό black widow (χωρίς φωτισμό ) ή μη δώσεις και τίποτα και πάρε ένα sidewinder x4 αν δεν έχεις θέμα να πάρεις μεμβράνη
ADHD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αν εχεις τοσο βαρια δαχτυλα οκ.. Εμενα οι red μου αρεσαν περισσοτερο για gaming αλλα δεν μπορουσα την απουσια tactile, για εμενα προσωπικα δεν νοείται keyboard χωρις μια οποιαδηποτε μορφη tactility, εκτος αν το θες μονο για games η εχεις 2 και αλλαζεις.. Δεν μπορω το linear με τιποτα, γουστα θα μου πεις βεβαια.. MX clear δεν εχω δοκιμασει και πρεπει γιατι ισως ειναι τα ιδανικα για εμενα.. @ Matomenos 1. G710 2. Black Widow 3. Φτηνη Μεμβρανη η οτι αλλο να ναι.. Απο αυτα που εχει το πλαισιο οπως θυμαμαι..
qsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 ναι όταν γράφω θα ήταν καλό να ήταν tactile και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αγοράσω και κάτι τέτοιο να υπάρχει γιατί τώρα που άρχισα με τα μηχανικά γουστάρω (και γενικά γουστάρω τα καλά περιφερειακά , εκεί τα ψιλοσκάω σε αντίθεση με το hw του υπόλοιπου υπολογιστή όπου κινούμαι σε πιο οικονομικές/vfm λύσεις) όμως επειδή το pc είναι για gaming και επειδή ακόμα είμαι από μεμβράνες και το πάω όλο το πλήκτρο κάτω, πιστεύω ότι καλύτερα linear , αν δηλαδή δεν έπαιρνα αυτό θα έπαιρνα το tk που έχει red , γιατί η αρχική τιμή του trigger για μένα είναι πολύ υψηλή όσο για τα δάχτυλά μου και χοντρά είναι και βαριά είναι, δε θέλω και πολύ ντελικάτα πράγματα, για αυτό την έχω καταβρεί με δαύτο κοπανάω το πλήκτρο τέρμα κάτω στο μέταλλο και αναστενάζουν τα ελατήρια
Matomenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 @qsis θα μου δοσουν 80.(και σκεφτομουν το απλο blackwidow ετσι και αλιος) Αλλα το θεμα ειναι, θα χαλασει ευκολα οπος ελεγαν? εγω απο την τσεπη μου γυρο στα 25 σκεφτομαι η καθολου(κατο απο 80) οποτε οχι το Logitech G-710+.Τορα ειμαι αναμεσα στο blackwidow kai sto sidewinder...(πιο πολυ προς το blackwidow).... σας ευχαριστω πολυ παντος
qsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 πάρε ένα απλό blackwidow τότε να δεις και τα μηχανικά και στη τελική τι είχες τι έχασες απλά τα razer έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς να κάνουν κάτι χαζομάρες, όπως πχ το ένα πλήκτρο να ακουμπάει το άλλο και να πατιούνται και τα 2 μαζί, αλλά σε γενικές γραμμές αυτά τα κατασκευαστικά θέματα δε γίνεται να αφορούν το σύνολο της παραγωγής και με βάση τις πιθανότητες δε γίνεται να είσαι και τόσο άτυχος και να πέσεις 2η φορά σε χαλασμένο τέλος κοίτα να πάρεις 2013 edition για να είναι όσο πιο πρόσφατο γίνεται και για να αποφύγεις "ασθένειες" του μοντέλου που μπορεί να υπήρξαν σε προηγούμενες εκδόσεις αυτοί στο site τους λένε ότι έχουν 2013, όμως εσύ να προσέξεις να το λέει και το κουτί και γενικά να μη δεχτείς να πάρεις προηγόυμενη έκδοση για να είσαι όσο πιο βέβαιος γίνεται ότι έχεις τελευταίο facelift, άρα και λιγότερα πιθανά προβλήματα γιατί κυριώς στα παλιότερα ακούγονταν τα διάφορα..
Matomenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ok. Μια τελευτεα ερωτηση. Σε περιπτωση που δεν το φερνουν , δινουν κλπ. να παρω το sidewinder η κανα gk1 pro?? αυτα τα gaming πληκτρολογια της turbox εχουν καλα reviews...
Fulgore1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Με την τιμη του trigger οτιδηποτε πανω απο 70 ειναι υπερβολη αλλα τεσπα,αφου μπορεις μονο απο το πλαισιο βλεπω και εχει το blackwidow ultimate μονο stock house.Θα προτεινα το logitech g710 γιατι το να δωσεις τοσα λεφτα για μη μηχανικο πληκτρολογιο ειναι τρελα.Πολυ την παω την logitech αλλα στα πληκτρολογια οι τιμες της ειναι απλα απαραδεκτες.Logitech g19s 200ευρω για μεμβρανης πληκτρολογιο μονο και μονο για την mini οθονη.Ελεος
qsis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ok. Μια τελευτεα ερωτηση. Σε περιπτωση που δεν το φερνουν , δινουν κλπ. να παρω το sidewinder η κανα gk1 pro?? αυτα τα gaming πληκτρολογια της turbox εχουν καλα reviews... πρώτα από όλα turbo x ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!!!!! εδώ μιλάμε για όμορφα και καλά πραγματάκια, μη μολύνουμε το θέμα με turbox.. εκτός αν θες μετά από λίγο να πας ξανά για service αν πας για χαμηλό budget κοιτάς αποκλειστικά σε sidewinder, το είχα πριν και για τα λεφτά του είναι αστέρι και δίνει και 3 χρόνια εγγύηση βλεπω και εχει το blackwidow ultimate μονο stock house. υπάρχει και το απλό χωρίς φωτισμό μπορεί να μην τον ενδιαφέρει ο φωτισμός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα