username-taken Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κυκλοφόρησα το πρώτο μου παιχνίδι για Android συσκευές, Paddle Trouble Είναι ένα μικρό παιχνίδι (χωρίς τέλος βασικά) που είναι για εκείνα τα κενά που περιμένετε κάτι ή απλά για να περάσει η ώρα. Σκοπός είναι να μην πέσουν οι μπλε μπάλες στο κέντρο της αρένας και να χαθούν στο κενό. Ξεκινά αργά με λίγες μπάλες για να πάρει ο παίχτης τον αέρα και μετά απο λίγο γίνετε πιο γρήγορο, ενεργοποιούνται παγίδες, και έρχονται περισσότερες μπάλες. Έχει έκδοση και τα κινητά, υπάρχει λινκ στην περιγραφή του Play και αριστερά, εκεί που λέει more from developer. Σε λίγες μέρες θα έχει update για υποστήριξη δόνησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ομορφο. Λιγη συνηθεια θελει και ειμαι κομπλε συγχαρητηρια για την προσπαθεια,ανετα θα με κρατησει να παιζω για ωρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wrech Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 χωρις να το εχω παιξει μπραβο για την προσπαθεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
username-taken Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
username-taken Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ερώτηση, τί θα προτιμούσατε... να μπορείς να κάνεις login με facebook, ή με εκείνη τη νέα υπηρεσία της google για τα παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
username-taken Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Τώρα υπάρχει και στο κατάστημα του SlideMe σαν δωρεάν έκδοση, αλλά και σαν πληρωμένη χωρίς διαφημίσεις αλλά και με πρόσθετες λειτουργίες του Play Game Services για leaderboards. (Θέλει λογαριασμό στο G+) (Τα έβαλα και στο κατάστημα του Opera) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakisProHD Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Το έπαιξα λίγο και είναι πραγματικά πολύ ωραίο.Εγώ βασικά το κατέβασα από το Google Play Store αλλά μάλλον θα αγοράσω και την έκδοση χωρίς διαφημίσεις.Κάτι άσχετο τώρα,με ποια μηχανή το έφτιαξες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
username-taken Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ για το καλό σχόλιο και απολογούμαι που άργησα να απαντήσω, δεν είχα δει το ποστ. Είναι με το Unity Free. (άντε να δούμε πότε θα αποφασίσω να βάλω και για το facebook) Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις κάτι, το Unity είναι πραγματικά απο τα πιο εύκολα νομίζω και με αρκετές δυνατότητες ακόμη και στη δωρεάν έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
username-taken Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Web έκδοση, μέσω του browser. http://www.kongregate.com/games/SinglePixel/paddle-trouble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Web έκδοση, μέσω του browser. http://www.kongregate.com/games/SinglePixel/paddle-trouble Το δοκίμασα και είναι πολύ διασκεδαστικό !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
username-taken Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το δοκίμασα και είναι πολύ διασκεδαστικό !! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Και για να είμαι ειλικρινής, νομίζω πως το web παίζει καλύτερα απο το android version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Και για να είμαι ειλικρινής, νομίζω πως το web παίζει καλύτερα απο το android version Δεν ξέρω γιατί το 2.3 android που έχω δεν υποστηρίζει το παιχνίδι αλλά φαίνεται ότι έχεις κάνει πολύ καλή προσπάθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
username-taken Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Άντε πήγαμε και στο iOS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα