Experto Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 τα ανεμιστηρακια που εχουν τα psu μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σε κουτι υπολογιστη; εχω ενα καμενο corsair tx 650 και λεω να του βγαλω τ fan. ;;
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλύτερα να το αποφύγεις αλλωστε δεν εχει πολυ ακριβά να αγοράσεις ενα καινούργιο το οποιο θα ειναι ταλαιπωρημένο ηδη απο την χρήση και + τον οποιον θόρυβο κανει
umbrella co. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Oυτε να τις σκεφτεσαι τετοιες πατεντες. Γενικως μην ανοιγεις ποτε οποιοδηποτε τροφοδοτικο για οποιονδηποτε λογο, εκτος αν πραγματικα ξερεις τι κανεις.
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εγω παλι θα σου ελεγα go for it. απλα λογικα θα πρεπει να κοψεις το καλωδιο του ανεμιστηρα και να βαλεις βυσμα γιατι μαλλον θα ειναι διπινο το βυσμα του. (να ξερες ποσες τετοιες πατεντες εχω κανει). Oυτε να τις σκεφτεσαι τετοιες πατεντες. Γενικως μην ανοιγεις ποτε οποιοδηποτε τροφοδοτικο για οποιονδηποτε λογο, εκτος αν πραγματικα ξερεις τι κανεις. Κλειστο θα ειναι το τροφοδοτικο και εναν ανεμιστηρα θα ξεβιδωσει,δεν θα αλλαξει πυκνωτες.
umbrella co. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εγω παλι θα σου ελεγα go for it. απλα λογικα θα πρεπει να κοψεις το καλωδιο του ανεμιστηρα και να βαλεις βυσμα γιατι μαλλον θα ειναι διπινο το βυσμα του. (να ξερες ποσες τετοιες πατεντες εχω κανει). Κλειστο θα ειναι το τροφοδοτικο και εναν ανεμιστηρα θα ξεβιδωσει,δεν θα αλλαξει πυκνωτες. Eνταξει, αμα δεν εχει τι να κανει και θελει να ασχοληθει, ας το κανει. Αλλα αν ειναι να μπει σε ολη αυτη τη διαδικασια για να γλυτωσει τα 2-3-5 ευρω που θα εδινε για ενα απλο ανεμιστηρακι, δεν αξιζει. Εγω παντως τα τροφοδοτικα δεν τα ανοιγω για κανενα λογο, ειτε αναμμενα, ειτε σβηστα.
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Βρε εσυ καλα κανεις και δεν τα ανοιγεις.δεν ειναι ο κανονας αυτος.αλλα απο την στιγμη που μπηκε σε αυτη την διαδικασια ας το κανει. ετσι και αλλιως κατα πασα πιθανοτητα το τροφοδοτικο του θα εχει καλο ανεμιστηρα μεσα.
Roger Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Eνταξει, αμα δεν εχει τι να κανει και θελει να ασχοληθει, ας το κανει. Αλλα αν ειναι να μπει σε ολη αυτη τη διαδικασια για να γλυτωσει τα 2-3-5 ευρω που θα εδινε για ενα απλο ανεμιστηρακι, δεν αξιζει. Εγω παντως τα τροφοδοτικα δεν τα ανοιγω για κανενα λογο, ειτε αναμμενα, ειτε σβηστα. Kαι πολυ καλα κανεις,φυλαγε τα ρουχα σου.Σε αυτη ομως την περιπτωση που το τροφοδοτικο ειναι καμμενο ή εστω εχει να παρει μηνες μπροστα,δεν εχει φοβο.Κοβει τα καλωδια του ανεμιστηρα και τον συνδεει κατευθειαν στο λειτουργικο τροφοδοτικο ,μαυρο μαυρο,κοκκινο κιτρινο και εχει μια καλη ψυξη.
SouLSLayeR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν είσαι και τυχερός το φαν θα έχει και δικό του φις και δεν θα ξηλώσεις τίποτα. Τώρα, πες με τρελό αλλά εγώ πριν ανοίξω τροφοδοτικό πάντα βραχυκυκλώνω το πράσινο του ATX με τη γη (σα να πας να το βάζεις μπρος). Αυτό θα πρέπει να ξεφορτίσει τους πυκνωτές, παρόλο που σχεδόν σε όλα τα τροφοδοτικά βρίσκεις bleed resistors δίπλα τους (όβερκιλλ δηλαδή, αλλά δεν σου κοστίζει τίποτα να το κάνεις, ειδικά αν μετά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο).
umbrella co. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεκτες ολες οι αποψεις. Αν τελικα το επιχειρησει, οριστε κι ενας οδηγος για να κανει τη ζωη του πιο ευκολη. http://www.overclockers.com/using-old-power-supply-units-as-case-cooling-solutions/
WalkerSW Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το καμμένο ΤΧ εγγύηση δεν έχει? Δεν νομιζω να περασαν 5 χρονια απο την αγορά του!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα