Malvino Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Χαιρετώ τη παρέα. Έχω την παρακάτω κάρτα γραφικών Asus HD7770-DC-1GD5 V2 με τις εξής εξόδους 2 DVI, 1 HDMI και 1 Display Port. Στην HDMI συνδέεται η οθόνη του υπολογιστή. Θέλω να συνδέσω μια τηλεόραση Philips (25PT4457/01) η οποία έχει 2 scart και 1 composite (κίτρινο, κόκκινο και άσπρο). Θέλω να συνδέσω το Display Port της κάρτας με το scart της τηλεόρασης. Υπάρχει τέτοιο καλώδιο; Αν ναι που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
umbrella co. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ελλαδα δεν το βρισκω καπου, αλλα αν ρωτησεις σε κατ\μα ηλεκρονικων/ηλεκτρολογικων σιγουρα θα σε εξυπηρετησουν.
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μαλλον κατι τετοιο θέλεις dvi σε scart , σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά θα εχουν φυσιολογικά
Malvino Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Από DVI σε scart δεν θα έχω ήχο. Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι πάω να μπερδέψω ψηφιακά σήματα με αναλογικά. Ίσως για αυτό δεν υπάρχει και απλό καλώδιο. Μάλλον θα θέλει κάποιο μετατροπέα. Αν χρειαστεί όμως μετατροπέας τότε πάμε για άλλη τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα