jokerakias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω απο το συγκεκριμένο κατάστημα http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=10183 το συγκεκριμένο tablet... έχει κανείς εντυπώσεις απο το συγκεκριμένο κατάστημα?? ή ακόμα καλύτερα για το tablet απο το συγκεκριμένο κατάστημα...
thunderstorm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αγόρασα πριν απο περίπου 2 χρόνια απο αυτο το μαγαζί το Galaxy S2 με επιδότηση απο την Cosmote. Η συσκευή είναι γερμανική αλλα ολα καλά! Δεν χρειάστηκε ποτε βέβαια να παω απο το service της Samsung για να διαπιστώσω τι παίζει με την εγγύηση αλλα αφου είναι απο ΕΕ λογικα πρεπει να ειναι ενταξει. Με την επιδότηση είχαμε μια διαφορά (μου προσθεταν 20 ευρω χωρις να μπορούν να μου δικαιολογησουν γιατί) αλλα απο την αγωνία μου δεν έδωσα πολυ σημασία...
jokerakias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 πως το κατάλαβες οτι έχει εγγύηση απο EE??
thunderstorm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν το καταλαβα, υποθετω (ή καλύτερα ελπιζω) απο αυτα που διαβάζω! Εφόσον είναι συσκευή απο κράτος της ΕΕ, πρεπει και στην Ελλάδα να σε καλύπτει η εγγύηση.
jokerakias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) ναι όλα τα προιόντα που είναι σε κράτη μέλους της ευρωπαικής ένωσης καλύπτονται απο 2 χρόνια τουλάχιστον... υπήρχε κάποιο ένθετο μικρό βιβλιαράκι στη συσκευασία? Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2013 από jokerakias
thunderstorm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ναι, 2.Ενα στα ελληνικά και το αλλο νομίζω στα αγγλικά αλλα δεν ειμαι σίγουρος. Αν θέλεις μπορω να δω αυριο κ να σου πω
jokerakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) οκ δεν τρέχει τπτ ευχαριστώ... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2013 από jokerakias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα