Πανούλιος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα κοινότητα! Σήμερα μιας και το pc της περιγραφής μου το έστειλα στο καινούριο μου σπίτι, είπα να παίξω ένα παιχνιδάκι στο παλιό pc! Τσέκαρα και την θερμοκρασία της CPU και έφτανε τους 40-44C στο μάξιμουμ! Όμως μετά απο κανά 10λεπτο παιχνιδιού (NFS Most wanted) το pc κλείνει και η θερμοκρασία της κάρτας χτυπάει 100! Μπορώ να κάνω κάτι για να μειώσω την θερμοκρασία? Αν όχι εντάξει γιαυτό είναι και το καινούριο pc Αυτή είναι η κάρτα: http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.ixbt.com/video2/images/sapphire-15/x1650pro-front.jpg&imgrefurl=http://ixbtlabs.com/articles2/video/sapphire-15.html&h=1832&w=2148&sz=285&tbnid=9kEOVmQJHXCAbM:&tbnh=90&tbnw=106&zoom=1&usg=__c47Cegg9yEBRiaaBPnJocipTG7w=&docid=F9XxOadYv4P_NM&sa=X&ei=6dXWUbjpN4aMO7HugeAJ&ved=0CEAQ9QEwAw&dur=491
qsis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 καθάρισμα για αρχή αυτό το ανεμιστηράκι που έχει σε τι κατάσταση είναι; έχει πιάσει μπίχλα , γυρνάει γενικά ή εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο ;
Πανούλιος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 καθάρισμα για αρχή αυτό το ανεμιστηράκι που έχει σε τι κατάσταση είναι; έχει πιάσει μπίχλα , γυρνάει γενικά ή εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο ; χαχαχα γυρνάει! Μπίχλα δεν ξέρω θα το δώ...Αν και χθές φύσηξα και ρούφηξα το pc μέσα! Θα το δω πάντως!
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αν πιανουν τα χερια σου βγαλτο, καθαρισε το με πινελο και οδοντοβουρτσα φυσα το χωρις να γυρναει με δυναμη και βαλε νεα παστα και κουμπωσε το. Οτι καλυτερο μπορεις να κανεις.
umbrella co. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 χαχαχα γυρνάει! Μπίχλα δεν ξέρω θα το δώ...Αν και χθές φύσηξα και ρούφηξα το pc μέσα! Θα το δω πάντως! To ''ρουφηξα'' δεν φανταζομαι να αναφερεται σε χρηση ηλεκτρικης σκουπας μεσα στο κουτι, ετσι?
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ειναι κανονας να μην γυρνανε τα ανεμιστηρακια ανεξελεγκτα οταν φυσαμε ή ρουφαμε. Καλυτερα να φυσας παρα να ρουφας. Καθαρα για πρακτικους λογους. Η σκουπα για να ρουφαει στην ουσια βεντουζαρει, αλλιως δεν ρουφαει. Οι πλακετες επειδη δεν ειναι επιπεδες (εχουν εξαρτηματα) ειναι δυσκολο να ρουφηξεις. Blower. Αυτο χρειαζεσαι.
Πανούλιος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 To ''ρουφηξα'' δεν φανταζομαι να αναφερεται σε χρηση ηλεκτρικης σκουπας μεσα στο κουτι, ετσι? Ειναι κανονας να μην γυρνανε τα ανεμιστηρακια ανεξελεγκτα οταν φυσαμε ή ρουφαμε. Καλυτερα να φυσας παρα να ρουφας. Καθαρα για πρακτικους λογους. Η σκουπα για να ρουφαει στην ουσια βεντουζαρει, αλλιως δεν ρουφαει. Οι πλακετες επειδη δεν ειναι επιπεδες (εχουν εξαρτηματα) ειναι δυσκολο να ρουφηξεις. Blower. Αυτο χρειαζεσαι. Έχω ένα μηχανηματάκι που είναι pull-push ουσιαστικά! Απο μπροστά φυσάει και μετά το βάζεις το στόμιο και απο πίσω ρουφάει! Ήμουν ιδιαίτερα προσεχτικός στο καθάρισμα! Με την θερμοκρασία της κάρτας δεν ξέρω τι παίζει όμως!
umbrella co. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ποτε ρουφηγμα μεσα στο pc με συσκευη πολλων watt γιατι δημιουργει στατικο ηλεκτρισμο και μετα το μηχανημα θα κανει τα δικα του -η θα ψοφησει- 1
Πανούλιος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Παιδιά έβγαλα την κάρτα απο το κουτί ξεβίδωσα το cooling system που έχει, καθάρισα τη "μάκα" σκόνης που εμπόδιζε τον αέρα να εισχωρήσει προς τα μέσα, άλλαξα πάστα και απο 85 idle τώρα έχω 57βαθμούς! 4
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μια χαρά ειναι οι 57 βαθμοί σε σχέση με τους 85 , στα παιχνίδια μεσα ποσα πιάνει τώρα μπορείς να παίξεις ? Τελικά η μπίχλα έκανε την ζημιά
Πανούλιος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μετά απο 1 ώρα NFS most wanted η θερμοκρασία χτυπάει μόλις τους 63-65 και παραμένει εκεί...Πρίν μετά απο 15 λεπτά εκλεινε το pc! Η μπίχλα και η ξεραμένη-διαλυμένη προηγούμενη παστα μάλλον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα