Aggelosapple Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Γεια σας θα θελα να ροτησο πος μπορο να παρο λαπτοπ apple η allienware απο αμερηκη η απο ηνομενο βασηλειο να μου πη καποις αν γειναιτε Sent from my iPod touch using Insomnia
shodan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ρε μεγάλε έλεος, απλά έλεος. Δυο μέρες τώρα εχουν ματώσει τα μάτια μας απο την ανορθογραφια σου. Σχολείο δεν πηγαίνεις; Αυτοί οι δάσκαλοι δεν σε εχουν βαλει να γράψεις έστω τα βασικα; Σε άλλο θεμα είπες και το κορυφαίο, μαθαίνεις αγγλικά και ξεχνάς τα ελληνικά, ε άστα να πανε στο διάολο τα αγγλικά αν δεν ξέρεις έστω τη μητρικη σου γλώσσα. Επιτέλους φτάνουν και οι δικαιολογίες του τύπου γράφω απο iPod. Και εγω απο iPad γράφω αλλα ρίχνω και καμία ματιά μήπως γράφω βλακείες. Δεν νιώθεις οτι όλοι σε παίρνουν στο ψιλό και για τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ελληνικά αλλα και για αυτά που γράφεις; Να με συγχωρεί η ομάδα διαχείρισης για το υφος του μηνυματος μου αλλά μπορεί να ειναι δικαίωμα του καθενός να γράφει οτι θέλει αλλα ας κάνει μια προσπάθεια να γράφει και σωστά. Αλλωστε το εργαλείο που εχει στα χέρια του εχει και λεξικό. Ευχαριστώ. Πι.ες Δεν είμαι τόσο "ευαίσθητος" και ούτε θέλω να το παίξω grammar nazi αλλα ο TS προφανώς ειναι μικρής ηλικίας και ειναι κρίμα για αυτόν πανω απο όλα. Sent from my iPad using Insomnia 18
cyber_katsarida Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 φηλαρακη μι τους ακους. ο καθαίνας μπενοι εδώ και τρολαροι. μπωροις να αγορασοις, αλα απο αμαιροικει καλιτερα κσεχασαι τω. θα μπλαικσυς μαι ταιλωνεια. και θα πλιροσοις δοιπλα. παραι απο αγγλια που ειναι ΕΕ κε δεν αιχοι ταιλωνεια 16
george kesoglu Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 σινφονο με των cyber_katsarida κε εγο ζιτο σιγνομη παραφερθικα μιν το απωπερνετε το παλικαρει ας ιμαστε λιγω ανεκτικη
Aggelosapple Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ενταξη ρε πεδεια κανο λαθη αλα τα ελλενηκα ειναι δησκολα σε ηπολογηστη κε σε ipod αλα σε ενα φηλαδηο να το γραξης ευκολο ειναι για αφτο δεν γραφο καλα Sent from my iPod touch using Insomnia
BritGreek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Γράψε στα Αγγλικά ρε φίλε (αν επιτρέπεται στο insomnia). Καλύτερα θα είναι. Στο θέμα σου, όχι από Αμερική. Μόνο από χώρα Ε.Ε. για να μην έχεις τελωνείο. Ρίξε μια ματία και στο MediaMarkt γιατί έχουν stand με Alienware και Apple και θα μπορείς να το πάρεις με πολλές άτοκες δόσεις. 1
Aggelosapple Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Γηνετε χορης πηστοτηκη καρτα επηδη ο κοστοβολος γηνετε αλλα εχη χαληα ηπολογηστες Sent from my iPod touch using Insomnia
coolerman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 επιδεινώθηκε η καταστασή σου φίλε μου. γράψε σε αγγλικά. με προσωπικό δάνειο στον κωτσόβολο χωρίς πιστωτική(αν δεν έχεις εισόδημα το ξεχνάς).άλλα καταστήματα θέλεις πιστωτική. μερικές φορές ο κωτσόβολος βγάζει φοβερές προσφορές,μην το λές!
michael92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αυτά γίνονται όταν απαγορεύονται τα greeklish 3
Aggelosapple Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ok euxarusto gia ola Sent from my iPod touch using Insomnia 1
flyer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 οff topic Αν μελετήσετε τα ορθογραφικά λάθη του φίλου μας θα καταλάβετε ότι είναι αδύνατο να κάνει κάποιος τέτοιου είδους σφάλματα. Είναι τουλάχιστον προφανές ότι ο μοναδικός τρόπος να γράψεις τη λέξη "γειναιτε", τόσο λάθος, είναι επίτηδες, οπότε νομίζω ότι είναι θέμα κακοήθειας και όχι ανορθογραφίας. 13
injen Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Γεια σας θα θελα να ροτησο πος μπορο να παρο λαπτοπ apple η allienware απο αμερηκη η απο ηνομενο βασηλειο να μου πη καποις αν γειναιτε <br><br> Sent from my iPod touch using Insomnia Ασε το λαπτοπ και πιασε κανενα λεξικο γιατι μας τυφλωσες τελειως. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα