Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα θελα να αγορασο αυτο το ποντηκη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pontikia-mouse/WG-400-Wireless-Optical-Mouse.htm Ειναι καλο για πεχνηδηα δηλαδη κανενα counter stiker κε left 4 dead 2 μποητε να μου πητε αν ειναι καλο επηδη θελο να το αγορασο

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις ένα "φυσιολογικό" ποντίκι, επίσης για την δουλεία που το θες καλύτερα να πας σε ενσύρματο.

Δημοσ.

Γεια σας θα θελα να αγορασο αυτο το ποντηκη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pontikia-mouse/WG-400-Wireless-Optical-Mouse.htm Ειναι καλο για πεχνηδηα δηλαδη κανενα counter stiker κε left 4 dead 2 μποητε να μου πητε αν ειναι καλο επηδη θελο να το αγορασο

το σηγκεκριμενω εινε turbo σε ωλα του.αλα δεν κανι για πεχνιδια

+1 οτη λαινε τα πεδια απο πανο

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το logitech το εχο αλα το προειγουμενο ειναι πολη μηκτο θελο μεγαλο ποντηκη επιδη δεν με βολεβουνε τα μηκρα

Δημοσ.

για να αγοράσεις καλό ποντίκι πρέπει να ανέβεις στην τιμή 20/25 ευρώ

τα turbo-x είναι σάπια ποντίκια

Δημοσ.

Τοτε πρέπει να αγοράσεις ενα κανονικό ποντίκι δεν γίνεται αλλιώς και φυσικά να ανέβεις στα 20+ euro φυσικά

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει παραγίνει το κακό με τον τύπο, μην του απαντάτε μπας και βάλει μυαλό και διορθωθεί, σε άλλο τοπικ έκατσε ο moderator να του διορθώσει τα ποστ, όχι τίποτα άλλο δίνει και συμβουλές ο τύπος σε άλλους δεν έχει τον θεό του.

edit: χαχαχαχα το τύπος μου έστειλε και π.μ. με τα δολοφονικά ελληνικά του να μου την πει. χαχαχαχαχα

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Σπύρο,επίσης έδινε 3000€ στο άλλο θέμα για το Macbook και ψάχνει ποντίκι turbo-x των 10€ για να το δουλεύει,κλασικό τρολάρισμα :-D

• Like 1
Δημοσ.

Γεια απλο το θελο κε 10% πεχνηδηα

Πάρε ενα κανονικό με 20 euro να τελειώνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...