Aggelosapple Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Γεια σας θα θελα να αγορασο αυτο το ποντηκη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pontikia-mouse/WG-400-Wireless-Optical-Mouse.htm Ειναι καλο για πεχνηδηα δηλαδη κανενα counter stiker κε left 4 dead 2 μποητε να μου πητε αν ειναι καλο επηδη θελο να το αγορασο Sent from my iPod touch using Insomnia
veteranos123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν μου φαίνεται πολ'υ καλό. Πόσα λεφτά διαθέτεις και θες να είνα ασύρματο ή ενσύρματο?
jek20 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλύτερα να πάρεις ένα "φυσιολογικό" ποντίκι, επίσης για την δουλεία που το θες καλύτερα να πας σε ενσύρματο.
coolerman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Γεια σας θα θελα να αγορασο αυτο το ποντηκη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pontikia-mouse/WG-400-Wireless-Optical-Mouse.htm Ειναι καλο για πεχνηδηα δηλαδη κανενα counter stiker κε left 4 dead 2 μποητε να μου πητε αν ειναι καλο επηδη θελο να το αγορασο το σηγκεκριμενω εινε turbo σε ωλα του.αλα δεν κανι για πεχνιδια +1 οτη λαινε τα πεδια απο πανο 1
Aggelosapple Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μεχρη τα 10 ευρο μπορο Sent from my iPod touch using Insomnia Κε χορης καλοδειο επηδη εχω λαπτοπ Sent from my iPod touch using Insomnia
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δουλειά δεν κάνεις με αυτο το mouse για αυτα που θέλεις , δώσε 12 euro και αυτο το logitech τουλάχιστον (http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pontikia-mouse/Logitech-M185-Grey-Wireless-Mouse-910-002235.htm)
Aggelosapple Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αυτο το logitech το εχο αλα το προειγουμενο ειναι πολη μηκτο θελο μεγαλο ποντηκη επιδη δεν με βολεβουνε τα μηκρα Sent from my iPod touch using Insomnia
coolerman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 για να αγοράσεις καλό ποντίκι πρέπει να ανέβεις στην τιμή 20/25 ευρώ τα turbo-x είναι σάπια ποντίκια
Aggelosapple Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εχο apple magic mouse 77 ευρο θελο να μου βρης χαλακη γεια αυτο το ποντηκη αν μπορης Sent from my iPod touch using Insomnia
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Τοτε πρέπει να αγοράσεις ενα κανονικό ποντίκι δεν γίνεται αλλιώς και φυσικά να ανέβεις στα 20+ euro φυσικά
spirosd2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά έχει παραγίνει το κακό με τον τύπο, μην του απαντάτε μπας και βάλει μυαλό και διορθωθεί, σε άλλο τοπικ έκατσε ο moderator να του διορθώσει τα ποστ, όχι τίποτα άλλο δίνει και συμβουλές ο τύπος σε άλλους δεν έχει τον θεό του. edit: χαχαχαχα το τύπος μου έστειλε και π.μ. με τα δολοφονικά ελληνικά του να μου την πει. χαχαχαχαχα 4
pedrojay Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Συμφωνώ με τον Σπύρο,επίσης έδινε 3000€ στο άλλο θέμα για το Macbook και ψάχνει ποντίκι turbo-x των 10€ για να το δουλεύει,κλασικό τρολάρισμα 1
Aggelosapple Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Γεια απλο το θελο κε 10% πεχνηδηα Sent from my iPod touch using Insomnia
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Γεια απλο το θελο κε 10% πεχνηδηα Sent from my iPod touch using Insomnia Πάρε ενα κανονικό με 20 euro να τελειώνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα