Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι περισσοτεροι που γκρινιαζουν, παιζει να μην διαβασαν τιποτα απο την ειδηση...

ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ, αν κατεβαζεις απο το google play...ποσο πιο απλα να ειπωθει???

αν κατεβαζεις απο αγνωστες πηγες, δεν σου φταιει κανενας.

ειναι σαν να κατεβαζεις κατι απο TPB χωρις να διαβασεις comments, να μολυνεις το συστημα σου, και να σου φταιει το συστημα που μολυνθηκε...αστειο

• Like 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι περισσοτεροι που γκρινιαζουν, παιζει να μην διαβασαν τιποτα απο την ειδηση...

ειναι σαν να κατεβαζεις κατι απο TPB χωρις να διαβασεις comments, να μολυνεις το συστημα σου, και να σου φταιει το συστημα που μολυνθηκε...αστειο

Στο λεει κιολας, οταν πας ρυθμισεις και του λες να εγκαθηστα εφαρμογες απο αγνωστες πηγές

• Like 2
Δημοσ.

Ενα απο τα προβληματα του android ειναι οτι δεν εχουν ξεχωρισει το λειτουργικο απο τους drivers. Θα ηταν πολυ πιο απλα τα πραματα τοτε

Ο "γραφω οτι ναναι αρκει να τρολαρω ασχετος"

αφου δεν νοιαζεται η google για το play, και τις εφαρμογες που ανεβαινουν, και αφου εχει αφησει τον καθενα να βγαζει τηλεφωνο με οποια εκδοση γουσταρει του λειτουργικου.

εχει την μεγαλυτερη βαση απο δυσαρεστημενους χρηστες.

ξεκινησε τοσο ωραια αυτη η ετιαρια και πλεον ειναι απο τις χειροτερες.. αλλα δεν φταιει αυτη, φταινε οι υπολοιποι που δεν μπορουν αν φτιαξουν ενα email service της προκοπης να σηκωθουμε ολοι να φυγουμε απο την google, μηπως βαλει μυαλο επιτελους.

Δημοσ.

Νεοσύστατη ε; 169.gif

Μπορεί να είναι developers που είναι χρόνια στον χώρο και πολύ απλά να δημιούργησαν τώρα την επιχείρηση. Αν μη τι άλλο στην Αμερική δεν είναι δύσκολο να ανοίξεις επιχείρηση.

Δημοσ.

Πέσαμε όλοι με τα μούτρα στο θαύμα της Google και τώρα γκρινιάζουμε. Χεσμένους μας έχουν, μόνο τα λεφτά μας θέλουν σιγά μην ιδρώσουν για την ασφάλεια μας.

Η λύση είναι απλή, πάψτε να έχετε το κινητό σας ή το tablet σας στο κέντρο της ύπαρξης σας.

Ει, ψιτ, εχεις δει καμια εταιρια/ανθρωπο να ενδιαφερεται για σενα προσωπικα;

Ο υδραυλικος που σου φτιαχνει το καζανακι, νομιζεις οτι ερχεται σπιτι σου επειδη σε αγαπαει; Ή ονειρευοταν απο μικρος να καθαριζει σκ...τα και εγινε dream come true;

--------

Ontopic, μικρο το κακο.

Oποιος βαζει pirate εφαρμογες, παιρνει το ρισκο.

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ που εχω το δικαιωμα να παρω το ρισκο μονος μου, και δεν μου το εκοψε η Google, οπως αλλες εταιριες (u know what i mean)

• Like 1
Δημοσ.

Μονο εγω εχω την εντυπωση πως το μηνυμα του Timonkaipumpa περιεχει μια δοση ειρωνιας?

Δοση πραγματικοτητας θα ελεγα...

Δημοσ.

Μπορεί να είναι developers που είναι χρόνια στον χώρο και πολύ απλά να δημιούργησαν τώρα την επιχείρηση. Αν μη τι άλλο στην Αμερική δεν είναι δύσκολο να ανοίξεις επιχείρηση.

Σε λιγοτερο απο 10 μερες εχεις το καταστατιτκο ετοιμο φιλαρακι , ιντερνετικα κανεις την αιτηση και ειναι ολα οκ... ;)

Δημοσ.

Μέχρι σήμερο ήταν πλεονέκτημα του Android έναντι των άλλων τα πολλά stores,το ότι μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές από την sd,hdd,usb,fsb και mrb,τώρα πως γένειν να λέτε ότι πρέπει να εγκαθιστάς μόνο απο το google play;

Επίσης μια και πολλά Android fanboys είναι και Linux fanboys (σε αυτό το forum),πως γίνεται οι εφαρμογές που εγκαθιστάς απο το κάθε TPB χωρίς να διαβάζεις τα comments να είναι βλακεία του χρήστη στο Android (είναι) ενώ στα Windows είναι επειδή το λειτουργικό είναι τρύπιο δεν κατάλαβα.

Καλά το πάτε 

• Like 2
Δημοσ.

καταρχάς μόνο και μόνο που η google διαχειρίζεται τα προσωπικά μας δεδομένα στις συσκευές,καθιστά τα smartphones μεγάλους ρουφιάνους......

καταρχάς απο το facebook έως και τον λογαριασμό gmail μας ξέρουν ακριβώς τι κάνεις και ποιος είσαι ονομαστικά όχι να δουν ip και να καταλάβουν ότι μένεις πχ πειραιά και έτσι,τα πάντα φακέλωμα.

επίσης σε ανοιχτού κώδικα λογισμικό που μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει λογικό είναι να μην είναι δύσκολη η παραβίαση της ασφάλειας μιας συσκευής και τα ψεφτο antivirus το μόνο που κάνουν είναι να σβύνουν κάποιες διαφημίσεις. 

edit

μάγκες στο θέμα μείνετε και μην αρχίζετε τις κόντρες για αιφόνια,ανδροειδή και παραθύρια.....ότι γουστάρετε παίρνεται και μη γεμίζετε τις ειδήσεις με ανούσια posts που στο κάτω κάτω οι περισσότεροι τα απορρίπτουν και έτσι βαριούνται να διαβάσουν και τα post που είναι εντός θέματος επειδή τους φαίνονται πολλά.

Δημοσ.

Kαλως η κακώς κατα την αποψή μου καμία πλατφορμα οπουδηποτε δεν ειναι 100% ασφαλης! τωρα όλα αυτα  τα δημοσιεύματα ενδεχομένως να γίνονται επειδη οι πωλήσεις της Apple εχουν πέσει και προσπαθεί να χτυπήσει την android αγορά..

Δημοσ.

Όπως είπε και ο georgepppo, εδώ σε έχουν φακελωμένο από παντού,μην μας ανοίξουν το κινητό ανγχωθήκαμε...

Θα μείνω ξύπνιος να φυλάω καραούλι στο instagram μπα και μου χακάρουν τις φωτογραφίες! Επίσημη απάντηση από Google υπάρχει; Γιατί πολύ χοντράδα για να μην απαντήσει!

Δημοσ.

Μέχρι σήμερο ήταν πλεονέκτημα του Android έναντι των άλλων τα πολλά stores,το ότι μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές από την sd,hdd,usb,fsb και mrb,τώρα πως γένειν να λέτε ότι πρέπει να εγκαθιστάς μόνο απο το google play;

Επίσης μια και πολλά Android fanboys είναι και Linux fanboys (σε αυτό το forum),πως γίνεται οι εφαρμογές που εγκαθιστάς απο το κάθε TPB χωρίς να διαβάζεις τα comments να είναι βλακεία του χρήστη στο Android (είναι) ενώ στα Windows είναι επειδή το λειτουργικό είναι τρύπιο δεν κατάλαβα.

Καλά το πάτε 

Οτι ναναι, οπως ναναι.

Στο ios δλδ εισαι ασφαλης, αν περασεις εφαρμογη απο Jailbreak;

Ή μηπως δεν εχουν οδηγηθει δεκαδες σε restore απο ασυμβατοτητες tweak;

Για ολα υπαρχουν ιοι και malware, το θεμα ειναι οτι αν πηγαινεις σε αντισυμβατικες λυσεις (cydia, android crackstores) εχεις ρισκο.

Εκτος και αν υπαρχει κανα ατρωτο OS και δεν το ξερω.

Περιμενω να μου βρεις καμια ειδηση απο καναν ανεξαρτητο ερευνητη για malware στο android.

Επισης, βρες μου και κανα ποστ εδω στα Ελληνικα φορουμς απο κανεναν που κολησε ιο ή επαθε ζημια απο malware/adware/whatever.

Πραγματικα, περιμενω ομως.

Ευγε, εκανες google τον ορο malware play store.

Οτι ναναι, οπως ναναι.

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ, πιοι νομιζετε πως ειστε για να σας παρακολουθουν κιολας; Στα φρυδια της η γουγλε κ η καθε γουγλε αν σε λενε μητσο πηγες για καφε γλυφαδα κ διακοπες στη μηλο. Τωρα αν εχετε σκοπο να κανετε καμια τρομοκρατικη επιθεση η αλλου ειδους "καλη" πραξη αλλαζει το θεμα.

Σοβαρα τωρα, υπαρχει κανεις που λεει οτι τον παρακολουθουν κ σταματαει να χρησιμοποιει το κινητο/ταβλετ/πισι του;.. Σε τι τους χρησημευουν τα στοιχεια μου πχ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Οτι ναναι, οπως ναναι.

Στο ios δλδ εισαι ασφαλης, αν περασεις εφαρμογη απο Jailbreak;

Ή μηπως δεν εχουν οδηγηθει δεκαδες σε restore απο ασυμβατοτητες tweak;

Για ολα υπαρχουν ιοι και malware, το θεμα ειναι οτι αν πηγαινεις σε αντισυμβατικες λυσεις (cydia, android crackstores) εχεις ρισκο.

Εκτος και αν υπαρχει κανα ατρωτο OS και δεν το ξερω.

Περιμενω να μου βρεις καμια ειδηση απο καναν ανεξαρτητο ερευνητη για malware στο android.

Επισης, βρες μου και κανα ποστ εδω στα Ελληνικα φορουμς απο κανεναν που κολησε ιο ή επαθε ζημια απο malware/adware/whatever.

Πραγματικα, περιμενω ομως.

Ευγε, εκανες google τον ορο malware play store.

Οτι ναναι, οπως ναναι.

Πριν αρχίσεις να... κατακεραυνώνεις όποιον γράφει σοβαρά με ανύπαρκτα επιχειρήματα, μήπως θα'πρεπε να δεις πιο προσεκτικά το ζήτημα;

1. Ποια είναι ουσία του προβλήματος; Ότι υφίσταται ένα σοβαρό κενό ασφαλείας σε ένα λειτουργικό σύστημα. Και ότι υφίσταται από το 2009. Το "επιχείρημα" ότι μόνο εφαρμογές εκτός Google Play Store εκμεταλλεύονται αυτό το κενό, δεν λύνει το πρόβλημα. Το κενό συνεχίζει να υφίσταται. Κακώς. 

2. Άλλο ευφάνταστο "επιχείρημα": και σε άλλα λειτουργικά υπάρχουν κενά. "Επιχείρημα" του τύπου «κι εσείς βαράτε τους μαύρους» το οποίο δεν έχει καν νόημα να απαντήσει κανείς... 

3. Αντί να αναρωτιέσαι αν υφίσταται είδηση για malware στο Android μέσω του Google Play Store, διάβασε αυτό  και σταμάτα να περιμένεις... 

Χωρίς φανατισμούς και fanboy-ισμούς, χωρίς κραυγές, με επιχειρήματα.

Αν γίνεται βέβαια... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...