ZELDA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά εχω ένα Ainol novo fire κινεζάκι και αρκετά ευχαριστημένος , το χρησιμοποιώ στην δουλιά μονο για μουσική και το έχω πάντα στην πρίζα εδώ και 2 μέρες μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα ενώ το εχω στην πρίζα δεν φορτίζει δηλαδή η μπάρα είναι στο 0% ομως το κρατάει ανοιχτό μετα βίας με το που βγάλω το φορτιστή κλίνει αμέσως σήμερα το άνοιξα μπορεί να μου πεί κάποιος αν το πρόβλημα είναι η μπαταρία και που μπορώ να βρώ μια παρόμοια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μήπως έχει σπάσει η υποδοχή που βάζεις το βύσμα; Για κοίτα τα το να δεις αν κουνάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 μπα όχι και με το χέρι που δοκίμασα τίποτα , μάλιστα αν πατήσω μια φορά το on το λαπτοπ δίχνει οτι φορτίζεται το loading της μπαταρίας αλλα δεν φορτίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Η μπαταρία τα έχει φτήσει. Δενβ ξέρω όμως που μπορείς να βρεις άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Tο έχεις κάνει hard reset το tablet; μπορεί να έχει προκληθεί από κανένα app edit: πόσο καιρό το έχεις το tablet; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2013 από jek20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) το εχω κανενα χρόνο και μονο για χρήση μουσικης δεν κατεβάσω προγράματα μονο στη πρίζα και μουσική.. βετεράνος έτσι απλά τα φτύνει? μηπως βραχυκύκλωσε η κάτι ανάλογο μου φαίνετε περίεργο μέσα σε ενα χρόνο να τα φτύσει και με τέτοιο τρόπο να μην φορτίζει πχ Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2013 από ZELDA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Tο έχεις κάνει hard reset το tablet; Edit: τώρα το είδα ότι το έχεις για μουσική μόνο. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2013 από jek20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Κοιτα τον φορτιστη πρωτα. ΠΟΤΕ μην αφηνετε το ταμπλετ συνεχεια στην πριζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenosfp1999 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αν έχει στην πρίζα πάνω από 1,5 με 2 εβδομάδες η μπαταρία καπουτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ιδιο προβλημα ακριβως.Οταν ειναι στο ρευμα ανοιγει αλλα φαινεται οτι δεν φορτιζει.Εγω ειχα να το βαλω να φορτισει κανα 2 βδομαδες πριν μου παρουσιασει το προβλημα, παιζει να φταιει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
league of legends Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Εμένα μου κόπηκε το καλώδιο usb αγόρασα καινούριο και μου και μου χάλασε το βύσμα τώρα έχω ένα καινούριο που από όταν το αγόρασα όλο κουνιέται το βύσμα και δεν φορτίζει. Μπορεί όμως να φταίει το ότι δεν το βγάζω ποτέ από την πρίζα. Πείτε μου τη φταίει να το φτιάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μερικά tablet αν τους βγάλεις το πίσω καπάκι έχουν ένα button για reset. Αν δεν έχεις πρόβλημα με εγγύηση δοκίμασε το. Δεν είμαι σίγουρος αν θα το έχει και εσένα το κουμπί αλλά 2 που εχω εγώ και είχαν φάει τέτοια κολλήματα είχαν ένα button πίσω από το καπάκι και δια μαγείας λειτούργησαν μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 εγω αλλαξα την μπαταρια του αλλα παλι τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harris2001 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και αλλαξα και φορτιστι αλλα τιποτα . Πρεπει να εχει προβλημα το συγκεκριμενο tablet. Πολυ πιθανων να ειναι η μπαταρια. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από Harris2001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δοκιμάστε να αλλάξετε καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα