Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για Tablet

Superpie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα,θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για 2 Τablet,ειτε για το ipad 4 ειτε για το Galaxy note 10.1 n8020..

Mπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Στρεφομαι προς το galaxy αλλα θελω να μου πειτε αξιζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το Galaxy Νote 10.1 N8010, η μόνη διαφορά μ'αυτό που κοιτάς είναι μαλλον το 3G.

Η δύναμη του Note βρίσκεται κυρίως στο S Pen, αλλά και στο πακέτο που παίρνεις συνολικά. Δηλαδή περιέχει προεγκατεστημένες εφαρμογές που χρειάζεσαι για να κάνεις δουλειά γραφείου (σημειώσεις, Office, Photoshop).

Άκουσα πως κάποιοι δεν είναι ευχαριστημένοι με το TouchWiz για κάποιο λόγο, αν θες ψάξ'το λίγο.

Μ'αρέσει το S Pen, προτιμώ να το χρησιμοποιώ αντί για τα χέρια μου :) Πάντως αν θες απλά συσκευή ψυχαγωγίας, ίσως είναι καλύτερο να πάρεις το iPad. Α, μη ξεχάσεις να δεις και το Google Nexus 10.

Ποιο πολυ το θελω και για office και για ιντερνετ,fb insomnia κ.τ.λ

Δεν θα με χαλαγε και κανενα παιχνιδακι αλλα και για γενικη χρηση..Οποτε λες καλυτερα να παω σε ipad το καινουριο το 4 δηλαδη ή να παω στο note? Γιατι δεν βρισκω την εκδοση με το 3g

Περισσότερο για iPad σε βλέπω.

Δες πχ αυτό το βίντεο:

Τα περισσότερα απ'αυτά τα κάνεις και στο iPad (αγοράζεις στυλό χωριστά όμως, και ίσως εφαρμογές αν δεν υπάρχουν αντίστοιχα δωρεάν). Απλά στο iPad δεν έχεις αναγνώριση πίεσης (όλες οι γραμμές/γράμματα θα έχουν το ίδιο πάχος).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...