Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συμφουρίτες. Έχω ένα θέμα με το netbook του τίτλου.Μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό.Το θέμα του είναι ότι ο επεξεργαστής δουλεύει στο 100% με συνέπεια οι φάκελοι στην επιφάνεια εργασίας να εξαφανίζονται όταν πατάω αριστερό κλικ από το mousepad.Μόνο αν πατήσω  δεξί κλικ τότε ηρεμεί.Μπήκα στο task manager και τρέχει σαν τρελό.Οπότε πάλι με δεξί κλικ σταματάει και ο επεξεργαστής δουλεύει σε φυσιολογικά επίπεδα.Πριν δούλευε με windows xp και τώρα με windows 7.Και στα δύο το έκανε και το κάνει.Το άνοιξα, το καθάρισα, του πέρασα πάστες καινούριες και το έβαλα να δουλέψει χωρίς πληκτρολόγιο και ποντίκι μήπως και κόλλαγαν αυτά.Για προτείνετε μου λύσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να σημειώσω ότι κάποιες φορές ενώ μου το κάνει στην αρχή παίζω με το διακόπτη του wifi και σταματάει να το κάνει

Δημοσ.

η μνήμη που χρησιμοποιείται φτάνει το 47%.αυτό που τραβάει παραπάνω είναι ο explorer και το desktop window manager(dwm)

τώρα που το άνοιξα μου έκανε το πρόβλημα και μετά από κάποια πατήματα με δεξί κλικ από εξωτερικό ποντίκι  ενώ ήμουν στο task manager ξεκόλλησε και δουλεύει φυσιολογικά

Δημοσ.

Είναι περίεργο πολύ όπως το περιγράφεις. Κάποιος driver ίσως κάνει πρόβλημα.

Τσέκαρε πρώτα

• σκληρό δίσκο με HDsentinel
  • μνήμες με memtest
  • και ένα scan για ιούς προληπτικά με malwarebytes

Και προχωράμε αναλόγως

• Like 1
Δημοσ.

το sentinel μου λέει 100% performance, 94% health και το εξής

Problems occured during the spin up of the disk 2 times. This can be caused by the disk itself or huge power load(weak power supply)

πάντως το hdsentinel αναφέρει κάτι για ασθενές τροφοδοσία

για κοιταξέ το

Δημοσ.

Στο task manager βασικα ποιο πρόγραμμα καταναλώνει την περισσότερη ram ?

Ρίξε και ενα scan με superantispyware

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...