John_F_L Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλημέρα. Έχω ένα σταθερό μηχάνημα με windows 7 home premium x64. Εδώ και 5 μέρες μου παρουσιάζει μπλε οθόνη με κωδικό 0x0000006B η οποία βάσει της microsoft με παραπέμπει στο bootcat.cache που βρίσκεται στο c:\windows\system32\codeintegrity. Το παίρνω από άλλο υπολογιστή και το περνάω και μετά από επανεκκίνηση μου ξαναβγάζει το ίδιο σφάλμα και το αρχείο από τα 5MB που είναι μου γίνεται 5KB. Έχει ξανααντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα; Ευχαριστώ.
John_F_L Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Την κάρτα γραφικών την έχω πάνω από δύο χρόνια, αλλά δεν μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών γιατί μου το κάνει και με την onboard της μητρικής
Aggelosapple Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αν δεν βρησκης ακρη τοτε πηγενετε σε τεχνηκο ειναι η μονη ληση η μηπος εχη το μητρο προβλημα Sent from my iPod touch using Insomnia
shodan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε να το σβήσεις το αρχείο. Αν τελικά μπουτάρει το μηχάνημα τρέξε και το windows update και πέρνα όλες τις ενημερώσεις.
John_F_L Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το έσβησα αλλά δεν μπαίνει windows. Βγάζει πάλι την ίδια μπλε οθόνη. Επειδή δεν το έγραψα στην αρχή, στο μηχάνημα υπάρχει το SP1 εγκατεστημένο.
hawkpilot Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το έσβησα αλλά δεν μπαίνει windows. Βγάζει πάλι την ίδια μπλε οθόνη. Επειδή δεν το έγραψα στην αρχή, στο μηχάνημα υπάρχει το SP1 εγκατεστημένο. Μπορείς να θυμηθείς αν την τελευταία φορά που ο Η/Υ ξεκίνησε χωρίς bsod είχες τρέξει κάποιο cleaner ή το antimalwarebytes? Είχες κάνει windows update? Είχε γίνει κανονικός τερματισμός?
John_F_L Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν είχε γίνει τίποτα απ'όλα αυτά. Έκανα κανονικό τερματισμό το βράδυ και το πρωί δεν άνοιγε. Τώρα πήρα από άλλο λειτουργικό υπολογιστή το αρχείο, το πέρασα και άνοιξε για τώρα (μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση) και θα προσπαθήσω να κάνω ένα windows update μήπως κατεβάσει κάτι και μου το διορθώσει. Έγινε το windows update, αλλά μετά την επανεκκίνηση πάλι το ίδιο.
Aggelosapple Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Πηγενετο σε τεχνηκο αν δεν βρης ακρη Sent from my iPod touch using Insomnia
shodan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε και μια επαναφορά σε προηγούμενο σημείο αν μπορείς ή κάνε ενα repair τα windows.
coolerman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Η μπορείς να κάνεις και αυτό bsod και μετά τι;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αν δεν βρησκης ακρη τοτε πηγενετε σε τεχνηκο ειναι η μονη ληση η μηπος εχη το μητρο προβλημα Sent from my iPod touch using Insomnia Πηγενετο σε τεχνηκο αν δεν βρης ακρη Sent from my iPod touch using Insomnia Υπαρχει λογος που το επαναλαμβανεις? Χαλαει η καρτα γραφηκον γεια να δηχνη μπλε οθονηSure.
John_F_L Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε και μια επαναφορά σε προηγούμενο σημείο αν μπορείς ή κάνε ενα repair τα windows. Επαναφορά δοκίμασα και έχω το ίδιο αποτέλεσμα, repair δεν έχω δοκιμάσει αλλά προς τα εκεί κλείνω γιατί έχω δοκιμάσει όλα τα υπόλοιπα. Πηγενετο σε τεχνηκο αν δεν βρης ακρη Sent from my iPod touch using Insomnia Απλα για να ξέρεις, ως τεχνικός εργάζομαι εδώ και αρκετά χρόνια αλλά κάποια πράγματα μας κολλάνε και εμάς ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα