Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το αντιβαιρους μου λεει the license you are using for you  antivirus sofrware was pirated/stole

Το είχες αγορασμένο ? ποιο είναι ?

Δημοσ.

Επαθε αυτο ακριβώς που σου γράφει. Προφανώς είχες κατεβάσει κάποια πειρατική έκδοση, το προγραμμα επικοινώνησε με την εταιρεία για κάποια αναβάθμιση ίσως και σου κλείδωσε το πειρατικό κλειδί που χρησιμοποιουσες. Απλά πράγματα, κατεβαζεις τη free έκδοση και ησυχαζεις.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

αμα δεν του κανω το  register τι θα παθει

ποιο απο της δυο στειλες να κατεβασω??

μηπως να πατησω πανω στο μηνημα το get a legal license now

Δημοσ.

Το FREE κατεβάζεις, και μέσα απο το πρόγραμμα κάνεις δήλωση προιόντος. Έτσι είναι η τακτική της εταιρείας, κάνεις register με ένα όνομα και email μια φορά το χρόνο.

Δημοσ.

αμα δεν του κανω το  register τι θα παθει

ποιο απο της δυο στειλες να κατεβασω??

μηπως να πατησω πανω στο μηνημα το get a legal license now

πως θα του κανω δηλωσει?

Δημοσ.

Κατέβασε το πρόγραμμα, δωρεάν είναι. Βγάλε πρώτα ότι άλλο είχες πριν ε. Κάνε αυτό εγκατάσταση, άνοιξε το πρόγραμμα, και πίστεψέ με θα το καταλάβεις. Μέσα απο το πρόγραμμα δηλώνεις τα στοιχεία σου. Αλλά θα σου πετάει διαφημιστικά, εσύ θα επιλέγεις συνέχεια για free κτλ. Ακόμα και μικρά που είναι τα κουμπιά για το free, δεν είναι δύσκολο να τα βρεις.

Αλλά βάλτο πρώτα, μη φοβάσαι.....

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το αντιβαιρους μου λεει the license you are using for you  antivirus sofrware was pirated/stolen

Τώρα δεν το λέει κάνει κανονικά τα updates. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...