hitman123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το αντιβαιρους μου λεει the license you are using for you antivirus sofrware was pirated/stolen
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το αντιβαιρους μου λεει the license you are using for you antivirus sofrware was pirated/stole Το είχες αγορασμένο ? ποιο είναι ?
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 το avast δεν το εχω αγορασει Το σβήνεις και περνάς την δωρεάν έκδοση του avast απο εδω http://www.avast.com/en-eu/index θσ χρειαστεί να κάνεις register όλα δωρεάν
shodan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Επαθε αυτο ακριβώς που σου γράφει. Προφανώς είχες κατεβάσει κάποια πειρατική έκδοση, το προγραμμα επικοινώνησε με την εταιρεία για κάποια αναβάθμιση ίσως και σου κλείδωσε το πειρατικό κλειδί που χρησιμοποιουσες. Απλά πράγματα, κατεβαζεις τη free έκδοση και ησυχαζεις. Sent from my iPad using Insomnia
hitman123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 αμα δεν του κανω το register τι θα παθει ποιο απο της δυο στειλες να κατεβασω?? μηπως να πατησω πανω στο μηνημα το get a legal license now
flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το FREE κατεβάζεις, και μέσα απο το πρόγραμμα κάνεις δήλωση προιόντος. Έτσι είναι η τακτική της εταιρείας, κάνεις register με ένα όνομα και email μια φορά το χρόνο.
hitman123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 αμα δεν του κανω το register τι θα παθει ποιο απο της δυο στειλες να κατεβασω?? μηπως να πατησω πανω στο μηνημα το get a legal license now πως θα του κανω δηλωσει?
flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κατέβασε το πρόγραμμα, δωρεάν είναι. Βγάλε πρώτα ότι άλλο είχες πριν ε. Κάνε αυτό εγκατάσταση, άνοιξε το πρόγραμμα, και πίστεψέ με θα το καταλάβεις. Μέσα απο το πρόγραμμα δηλώνεις τα στοιχεία σου. Αλλά θα σου πετάει διαφημιστικά, εσύ θα επιλέγεις συνέχεια για free κτλ. Ακόμα και μικρά που είναι τα κουμπιά για το free, δεν είναι δύσκολο να τα βρεις. Αλλά βάλτο πρώτα, μη φοβάσαι.....
hitman123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 παιδια κατεβασα αυτο πειραζει http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html
hitman123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 καμια απαντησει και που θα το βρω το κλειδι ενεργοποιησεις?
IOSTEFO Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το αντιβαιρους μου λεει the license you are using for you antivirus sofrware was pirated/stolen Τώρα δεν το λέει κάνει κανονικά τα updates.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα