akgiannis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 γεια σας παιδεια εχω ενα toshiba satelite l505 και η καρτα γραφικων μου κανει "νερα" της κανω απεγκατασταση και ο υπολογιστης δουλευει παλι κανονικα
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τι είδους νερά , ενοω κολλάει η σε πετάει οταν παίζεις παιχνίδια στα windows εμφανίζει τιποτα περίεργα χρώματα στην οθόνη τι ακριβώς ?
akgiannis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 αυτα κανει σε safe mode σε κανονικη λειτουργια πρεπει να της κανω απεγκατασταση για να ανηξει
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Λοιπον βάλε ενα εξωτερικό monitor αν εχεις να τσεκάρεις αν το κανει και εκει. Το πιθανότερο ειναι να ειναι η κάρτα γραφικών... για αρχή κατεβάζεις το hwmonitor και βλέπεις τι γίνεται απο θερμοκρασίες Απο εκει και πέρα αν και δεν νομίζω να ειναι θέμα drivers, βγάλε αυτους που εχει και βάλε καινούργιους η παλαιότερους Οταν ανοίγει το laptop πριν μπει στα windows σου βγάζει και εκει χρώματα κτλπ στην οθόνη ?
akgiannis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ναι το συνδεσα στη τηλεοραση και εκανα τα ιδια εχω κανει εγκατασταση ολους τους drivers παλιους και νεους αλλα τιποτα μερικες φορες οταν το ανοιγω μου βγαζει κατι κοκινες μεγαλες γραμμες απο τη κορυφη της ο8ονης μεχρι κατω
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Με ατα που βλεπω πιστευω οτι με ενα ανοιγμα του laptop καθαρισμα του ανεμιστηρα και αλλαγη της θερμαγωγιμης η των thermal pads θα στρωσει η κατασταση.και αυτο το λεω γιατι ελπιζω να μην εχει παθει τιποτα η καρτα με τις κατοσταρες που βαρουσε. 1
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 100 βαθμοί ..... όπως εισαι κλείνεις laptop και κανεις αυτα που ειπε ο θάνος
akgiannis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 ευχαριστω πολυ για το καθαρισμο οκ αλλα τα αλλα που ειπε ο θανος πρωτη φορα τα ακουω.... καποιος να μου πει πως γινονται γιατι ειμαι και ψιλοατζαμαρα
venumis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 100 βαθμοί ? Τσέκαρε αν δουλεύει και το ανεμιστηρακι. Καθάρισμα όλα και παστα στην ψυκτρα.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εγώ θα πω οτι είναι πλέον αργά.. έπρεπε να έχει γίνει πιο πριν το καθάρισμα για να μην φτάσεις σε αυτο το σημείο.. παρ'ολα αυτά εύχομαι να κάνω λάθος.. πήγαινε το σε καλό τεχνικό μήπως στο σώσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα