Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδεια εχω ενα toshiba satelite l505 και η καρτα γραφικων μου κανει "νερα" της κανω απεγκατασταση και ο υπολογιστης δουλευει παλι κανονικα

Δημοσ.

Τι είδους νερά , ενοω κολλάει η σε πετάει οταν παίζεις παιχνίδια στα windows εμφανίζει τιποτα περίεργα χρώματα στην οθόνη τι ακριβώς ?

Δημοσ.

Λοιπον βάλε ενα εξωτερικό monitor αν εχεις να τσεκάρεις αν το κανει και εκει.

Το πιθανότερο ειναι να ειναι η κάρτα γραφικών... για αρχή κατεβάζεις το hwmonitor και βλέπεις τι γίνεται απο θερμοκρασίες

Απο εκει και πέρα αν και δεν νομίζω να ειναι θέμα drivers, βγάλε αυτους που εχει και βάλε καινούργιους η παλαιότερους

Οταν ανοίγει το laptop πριν μπει στα windows σου βγάζει και εκει χρώματα κτλπ στην οθόνη ?

Δημοσ.

ναι το συνδεσα στη τηλεοραση και εκανα τα ιδια εχω κανει εγκατασταση ολους τους drivers παλιους και νεους αλλα τιποτα μερικες φορες οταν το ανοιγω μου βγαζει κατι κοκινες μεγαλες γραμμες απο τη κορυφη της ο8ονης μεχρι κατω 

post-253712-0-49989800-1373129182_thumb.png

Δημοσ.

Με ατα που βλεπω πιστευω οτι με ενα ανοιγμα του laptop καθαρισμα του ανεμιστηρα και αλλαγη της θερμαγωγιμης η των thermal pads θα στρωσει η κατασταση.και αυτο το λεω γιατι ελπιζω να μην εχει παθει τιποτα η καρτα με τις κατοσταρες που βαρουσε.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για το καθαρισμο οκ αλλα τα αλλα που ειπε ο θανος πρωτη φορα τα ακουω.... καποιος να μου πει πως γινονται γιατι ειμαι και ψιλοατζαμαρα

Δημοσ.

Εγώ θα πω οτι είναι πλέον αργά.. έπρεπε να έχει γίνει πιο πριν το καθάρισμα για να μην φτάσεις σε αυτο το σημείο.. παρ'ολα αυτά εύχομαι να κάνω λάθος.. πήγαινε το σε καλό τεχνικό μήπως στο σώσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...