Evoliasmenos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που θελω να αγορασω ενα ταμπλετ θα ειναι καλυτερα αν εχει windows η αν εχει android λογισμικο...???ποιο δηλαδη να προτιμησω και γιατι...???Και κατι ακομα....μπορω σ'ενα ταμπλετ με windows αν θελω να περασω linux η οτιδηποτε τετοιο λειτουργικο τελοςπαντων(παραλληλο με windows αλλα και οχι) η θα εχω προβλημα με ασυμβατοτητα του hardware(drivers κτλ,μη σωστη λειτουργια)
parasaser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εννοείτε με windows απλά είναι ακριβα και οι περισσότεροι συμβιβάζονται με android
Evoliasmenos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εννοείτε με windows απλά είναι ακριβα και οι περισσότεροι συμβιβάζονται με android με το θεμα εγκαταστασης π.χ λινουξ(παραλληλα και μη με windows) γνωριζεις κατι...???
Evoliasmenos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) ναι γίνετε αρκεί να μην αγοράσεις RT έκδοση RT....??? (παρατηρησα στο σκρουτζ που εκανα μια αναζητηση οτι το 90% ειναι με 32gb και 64gb αποθηκευτικο χωρο...)που να κανεις install 2 λειτουργικα...??? Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2013 από Evoliasmenos
coolerman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 μπορείς να διαθέσεις πάνω απο 600/700/800 ευρώ να πάρεις tablet,υπάρχουν αλλά δεν ξέρω αν σε συμφέρει κάτι τέτοιο. αγοράζεις λάπτοπ αξιοπρεπές και του κάνεις εγκατάσταση οτι γουστάρεις. μόδα είναι και θα περάσει το tablet κατ' εμέ.
Cryptic Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 μπορείς να διαθέσεις πάνω απο 600/700/800 ευρώ να πάρεις tablet,υπάρχουν αλλά δεν ξέρω αν σε συμφέρει κάτι τέτοιο. αγοράζεις λάπτοπ αξιοπρεπές και του κάνεις εγκατάσταση οτι γουστάρεις. μόδα είναι και θα περάσει το tablet κατ' εμέ. Σιγά μην περάσει το tablet. Ο μόνος λόγος που όλοι αγόραζαν laptop ήταν επειδή τα tablet είχαν χαμηλότερη απόδοση. Τώρα όμως το χάσμα μειώνεται, και οι περισσότεροι θα προτιμήσουν tablet λόγω φορητότητας.
Demon13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) εννοείτε με windows απλά είναι ακριβα και οι περισσότεροι συμβιβάζονται με android Το ακριβά είναι σχετικό. Με λίγο ψάξιμο(προσφορά) βρίσκεις με 300ευρώ 10 inches, απο επώνυμη μάρκα π.χ. lenovo. Τώρα οτι λες με ελαφρά την καρδία οτι σε ταβλετ με windows8 είναι καλύτερα μου κάνει εντύπωση. Κάποιος που το έχει ψάξει παραπάνω ας πει την αποψή του. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2013 από Demon13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα