Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ένας φίλος ένα θέμα με τον ασύρματο εκτυπωτή του...δεν εμφανίζει το pc σύνδεση με τον εκτυπωτή...ομως αν μπεις μέσα στο router αυτό παίρνει σήμα από τον εκτυπωτή...κάπου χάνεται δηλαδή στη διαδρομή. Τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθωθεί το πρόβλημα και να λειτουργήσει το σύστημα?

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι ο εκτυπωτής είναι με wifi και όχι με bluetooth...μοντέλο epson sx525wd

περιμένω απάντηση το συντομότερον δυνατόν..!!!

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Δημοσ.

Κοιτά εγώ έχω τέτοιο printer και πάω από πίνακα ελέγχου και κάνω add printer device κάτι τέτοιο. Μετά καθοριζω ότι ειναι wireless και όχι Bluetooth και στο τέλος όπου εκεί μπορεί να ειναι και το πρόβλημα σου διαλέγω από κάποιες λίστες που μου δίνουν τα windows το ακρηβες μοντέλο του printer. Αν δε το εχει διαθέσιμο κάπου εκεί πέρα δίπλα θα υπαρχει ένα κουμπι για updates όπου θα ενημερώσει τη λίστα και μόλις τελειώσει το κατέβασμα θα βρεις το μοντέλο και θα στο εγκαταστησει σωστά.

Ολα αυτά με windows 7 ultimate

Δημοσ.

Δεν δουλεύει έτσι.

Συνήθως αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κάνεις attach τον printer στον AP(router) και μέσω αυτού να συνδεθεί το pc.

• Like 1
Δημοσ.
συνδέεις τον εκτυπωτή μέσω wifi στο access point.
μετά στο pc κανεις προσθήκη εκτυπωτή

πρόσεξε το βήμα local printer...συνήθως έτσι δουλεύει καλύτερα...

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αυτό που μένει να κάνω τώρα είναι να τα δοκιμάσω στην πράξη και ό,τι νεότερο θα ειδοποιήσω...πάντως οποιαδήποτε παρέμβαση και ιδέα καλοδεχούμενη...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...