gia_nnis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 το καλυτερο αρωμα για μενα ειναι απο αρωματοπολειο γιατι επιλεγεις εσυ την δοσολογια του εσανς. επαιρνα παλια απο ενα αρωματοπολειο στην λ.Αλεξανδρας αλλα εκλεισε. με 2 ψεκασιες μυριζα εντονα για τις πρωτες 10 ωρες! και ολοι με ρωταγανε τι ωραια που μυριζεις! ποιο αρωμα ειναι και απο που το πηρες..
billspeed Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Θα πάω σε κατάστημα καλύτερα!Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παιδιά!
Dannie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το καλοκαιρι ελαφρυ αρωμα ειναι εντελως γυφτια το δυνατο.....! cool water - Davidoff...!
billspeed Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 saab_21 Από το όποιο άρωμα αγοράσω εννοείς μην βάλω στις μασχάλες?Αλλά και πάλι δεν έχω σκοπό σε αυτό το σημείο... Για μία armani code sport και την πιο πρόσφατη σε κυκλοφορία dior τι λέτε?
Miracle Worker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αυτό του Gautie που είναι σε μπουκάλακι με σχήμα αντρικού σώματος είναι νεανικό και σίγουρα τραβάει την προσοχή. Για πιο αντρικό εμένα μ' αρέσει το Pacco Rabane στο πρασινοδιάφανο μπουκαλάκι.
Hyphen Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Οποιος το μυρισε τρελαθηκε! το φοραω χρονια https://www.skroutz.gr/s/1824291/Jean-Paul-Gaultier-Le-Male-Maxi-Eau-de-Toilette-200ml.html 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Παιδιά, 1 είναι ΤΟ ανδρικό άρωμα. Το έχω ξαναγράψει σε άλλον που είχε ρωτήσει πάλι για κολώνιες. Pacco Rabane One million!
saab_21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Παιδιά, 1 είναι ΤΟ ανδρικό άρωμα. Το έχω ξαναγράψει σε άλλον που είχε ρωτήσει πάλι για κολώνιες. Pacco Rabane One million! ποσες θα μανικωσω αν το παρω?θα κανει αποσβεση τα λεφτα του?οταν λεω αποσβεση εννοω ανα 2 ευρω ενα μανικι.επιστροφες δεχονται αν δεν γινει η δουλεια μου? 1
nick#18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αν και πολυ μπροστα η one million μυριζει παντου εξω! Κανε τη διαφορα! Αυτο τον καιρο ειμαι και εγω στο ψαξε!
G10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 <p>Στο golden hall τα Χριστούγεννα που είχα πάει μύρισα μια dior αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποια ήταν.Μάλλον του 2013 ήταν.Τι λέτε από dior υπάρχουν μ@@@@παγίδες?</p> Dior homme σκοτώστρααα Sent from my iPhone using Insomnia
subject 12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 γνώμη μου. 1. κάνεις συχνά μπάνιο 2. ένα αποσμιτικό ρολό ( ίσα ίσα να μυρίζει πολύ ) 3. άσε τις φερομόνες να κάνουν την δουλειά τους 4. πλισίασε, μίλα σαν άνθροπος,(όχι πολύ) και μετά άστες να μιλάν όλο το βράδυ. εσύ απλά κούνα το κεφάλι.. σόρυ άν γίνομε κάφρος αλλα είναι προσοπικές εμπιρίες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα