BritGreek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 http://www.toshiba-greece.com/laptops/satellite-pro/r950/satellite-pro-r950-14l/ Έχω βρει αυτό το λάπτοπ και ενδιαφέρομαι να το αγοράσω. Η χρήση του θα είναι κυρίως επαγγελματική/ακαδημαϊκή, μεγάλη χρήση skype και με ενδιαφέρει η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας. Δεν θέλω κάποιο που να μην είναι από τη σειρά PRO γιατί είδα πάρα πολλά και η ποιότητα των πλαστικών τους δεν με καλύπτει ενώ είναι και σχετικά βαριά. Επίσης, επειδή δεν θέλω windows 8 (ακόμα), το συγκεκριμένο έχει και windows 7 και windows 8 professional στη συσκευασία. Windows 7 έχει μόνο αυτό και άλλο ένα της ίδιας σειράς. Παίζω και κανένα παιχνίδι, αλλά όχι τίποτα τραγικό. Το λάπτοπ που έχω τώρα είναι το Toshiba A500-1C0, ως μέτρο σύγκρισης, στο οποίο έχω τρέξει μέχρι και flight simulator. Εμένα, με σκληρό στις 7200rpm, αδιάβροχο πληκτρολόγιο και HD κάμερα, με καλύπτει, απλά θέλω και τη γνώμη των πιο ειδικών γιατί διαβάζω κακές κριτικές για την κάρτα γραφικών. Θέλω να ξέρω αν είναι πρακτικά καλύτερο από αυτό που έχω τώρα. Τέλος να διευκρινίσω ότι ενδιαφέρομαι μόνο για Toshiba για συγκεκριμένους λόγους και θα το πάρω από την Ideal απευθείας. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα