DaDiRa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μετά από αρκετό καιρό, και αφού έχω κάνει μια φορά το router μου reset, προσπάθησα να συνδεθώ από ένα laptop στο internet του σπιτιού μου. Μου έβγαλε όμως αυτό το μήνυμα: Να πω πως από άλλο laptop έχω συνδεθεί κανονικά.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ε άλλαξε τις ρυθμίσεις Κάτι εχεις πειράζει
DaDiRa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν έχω πειράξει τίποτα. Ο υπολογιστής είχε να συνδεθεί με το internet μερικούς μήνες και τώρα απλά βγάζει αυτό :/ Edit: Δοκίμασα με το καλώδιο και μπαίνει κανονικά. Ασύρματα όμως δεν συνδέεται. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2013 από DaDiRa
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ωραία διέγραψε αυτήν την σύνδεση και ξανά συνδέσου.
DaDiRa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Πως να την διαγράψω; Δεν έχει τέτοια επιλογή. Το μόνο που μου δείχνει είναι το "ιδιότητες" που έχει μέσα τις ρυθμίσεις.\ Edit: Έχω Windows 7 Home Premium
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 τι επιλογες εχει μονο ιδιοτητες, δεξι κλικ, αριστερο κλικ κατι
DaDiRa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Στο δεξί κλικ μου βγάζει μόνο σύνδεση και ιδιότητες, όπου η σύνδεση είναι γκρι και δεν μπορώ να το επιλέξω. Ωστόσο από τις ιδιότητες ενεργοποίησα τις ρυθμίσεις σύνδεσης του Atheros και τώρα το βγάζει κανονικά στην λίστα. Όταν όμως προσπαθώ να συνδεθώ μου βγάζει αυτό:
DaDiRa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Τελικά το πρόβλημα το έλυσα. Ψάχνοντας στο google βρήκα ένα εγχειρίδιο χρήσης ενός Wireless Adapter της Sweex που εξηγούσε ακριβώς πως να κάνω κατάργηση δικτύου. Αν το χρειαστεί κάποιος άλλος, το κατεβάζει από εδώ:https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=0CHcQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.sweex.com%2Fdownload.php%3Ffile%3D.%2Fimages%2Fartikelen%2FLW162%2FManuals%2FLW162_manual_ell.pdf&ei=g4jWUeKhKYSM7Ab_94HADg&usg=AFQjCNEsHhF_rrZ9bHjvqCEFffGkFpduiw&sig2=TT7ISvLv3GgTF7oCtgz3aA&bvm=bv.48705608,d.ZGU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα