Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας...

Εχω ενα desktop pc και συνδεομαι ασυρματα με το router μου...Ειχα πιο συγκεκριμενα αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.660231 αλλα δυστυχως το εσπασα :P και χρειαστηκε να αγορασω καινουριο...και αγορασα αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/106994-crypto-airdata-300-s2

Δε ξερω τι παιζει με το σημα ρε παιδια αλλα μολις εβαλα το καινουριο το σημα ειναι στο fair προς good ενω με το παλιο ηταν σχεδον παντα στο excellent...

τι μπορει να φταιει;μηπως οτι ειναι crypto αρα ειναι καλυτερο το Belkin?μηπως οτι ειναι μεγαλυτερης εμβελειας απ'οτι ηταν το αλλο(δε νομιζω να φταιει αυτο)

σε γενικες γραμμες ομως ποια μαρκα ειναι καλυτερη ή ολες ειναι το ιδιο;

Edit:αμα επαιρνα κατι τετοιο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/122030-tp-link-wn722n-high-gain λετε να ηταν καλυτερο το σημα λογω κεραιας;

Δημοσ.

το link που ανεφερες το stick 

Tp-Link WN722N High Gain

ΑΝΕΤΑ θα πιασει!στην κουζινα μεσολαβουν 2 τοιχοι και πιανει τελεια.4 γραμμες αντι για 5 πιανει!και παει σφαιρα!το πλεονεκτημα ειναι οτι η κεραια ειναι αποσπωμενη ετσι την αλλαζεις και βαζεις μεγαλυτερη!  ;)

Δημοσ.

το link που ανεφερες το stick 

Tp-Link WN722N High Gain

ΑΝΕΤΑ θα πιασει!στην κουζινα μεσολαβουν 2 τοιχοι και πιανει τελεια.4 γραμμες αντι για 5 πιανει!και παει σφαιρα!το πλεονεκτημα ειναι οτι η κεραια ειναι αποσπωμενη ετσι την αλλαζεις και βαζεις μεγαλυτερη!  ;)

δηλαδη να παω να το αλλαξω;και να παρω κατι με κεραια;

Δημοσ.

δηλαδη να παω να το αλλαξω;και να παρω κατι με κεραια;

ναι να ναι με κεραία αλλά ΠΡΟΣΕΞΕ να είναι αποσπωμενη!για να μπορείς να την αλλάξεις όποτε χρειαστεί!

• Like 1
Δημοσ.

ναι να ναι με κεραία αλλά ΠΡΟΣΕΞΕ να είναι αποσπωμενη!για να μπορείς να την αλλάξεις όποτε χρειαστεί!

και το οτι το ενα ειναι 300mbs ενω το αλλο(στη περιπτωση μας αυτο με την κεραια 150mbs)νομιζω δεν εχει σημασια στο σημα η στη ταχυτητα του ιντερνετ ετσι δεν ειναι;θελω να ειμαι 100% σιγουρος :P

Δημοσ.

Λοιπον το πηρα το usb αυτο που λεγαμε...τωρα βεβαια μου εμφανιζει στο διαθεσιμα δικτυα περαν του δικου μου και ενα network profile το οποιο πριν δε μου το εμφανιζε......και στο SSID μου βγαζει την ιδια ταχυτητα με το πραγματικο μου δικτυο και επισης νομιζω πως ειναι ξεκλειδωμενο αυτο...τι να κανω;help αν γινεται!!!!!!!!

Δημοσ.

Λοιπον το πηρα το usb αυτο που λεγαμε...τωρα βεβαια μου εμφανιζει στο διαθεσιμα δικτυα περαν του δικου μου και ενα network profile το οποιο πριν δε μου το εμφανιζε......και στο SSID μου βγαζει την ιδια ταχυτητα με το πραγματικο μου δικτυο και επισης νομιζω πως ειναι ξεκλειδωμενο αυτο...τι να κανω;help αν γινεται!!!!!!!!

οταν λες οτι ειναι ξεκλειδωμενο; εννοεις οτι το ssid σου ειναι ξεκλειδωτο;χωρις κωδικο;κα'ντο λιγο πιο λιανα δεν καταλαβα. :wacko:

Δημοσ.

οταν λες οτι ειναι ξεκλειδωμενο; εννοεις οτι το ssid σου ειναι ξεκλειδωτο;χωρις κωδικο;κα'ντο λιγο πιο λιανα δεν καταλαβα. :wacko:

λοιπον συνδεομαι ασυρματα....εκει κατω αριστερα που μου βγαζει την καρτελα με τις διαθεσιμες συνδεσεις μου εχει 20 ας πουμε συνδεσεις....1η εχει τη δικια μου π.χ. HOL52e0 και απο κατω μου εβγαλε τωρα με το καινιουριο adapter ενα Network profile σαν καινουριο (δηλαδη αντι να εχει ενα οποιοδηποτε ονομα π.χ. thompson εχει network profile)στο οποιο μπορω να συνδεθω κανονικα.το θεμα ειναι αλλο...στο κανονικο μου το HOL52e0 εχει σαν SSID Name HOL52e0 ενω στο network profile πριν ειχε ssid ονομα HOL52e0(δεν ειμαι 100% σιγουρος γι αυτο) ενω τωρα το αλλαξανε Και βαλανε freeee σαν ονομα SSID...τωρα εγω λοιπον που συνδεομαι σε αυτο παταω Properties και  network security key παταω το show characters και μου βγαζει τον κωδικο που ειχα στο κανονικο μου δικτυο δηλαδη το HOL52e0......τι παιζει;;;;;εχω μπερδευτειιιιιιι μου το εβγαλε αυτο μολις εγκατεστησα το καινουριο adapterrr.....please helppppp

Δημοσ.

μηπως εκλεψε καποιος απο σενα και μπηκε στο ρουτερ σου και αλλαξε το ssid?τουλαχιστον συνδεεσαι κανονικα?απαυτο που λες δεν πολυβγαζω και ακρη! :wacko:  :wacko: εαν μπορουσες να βγαζες ενα screenshot?

Δημοσ.

μηπως εκλεψε καποιος απο σενα και μπηκε στο ρουτερ σου και αλλαξε το ssid?τουλαχιστον συνδεεσαι κανονικα?απαυτο που λες δεν πολυβγαζω και ακρη! :wacko:  :wacko: εαν μπορουσες να βγαζες ενα screenshot?

δε νομιζω γιατι το κανονικο μου υπηρχε ηδη το Ssid...τωρα αυτο που εκανα ηταν να αλλαξω ssid και κωδικο να παω μετα control panel network and internet---->view network status and tasks και να παω στα active networks και να σβησω αυτο το profilenetwork...πλεον δεν εμφανιζεται στη λιστα αλλα εμφανιζεται αυτο το ονομα το λεγομενο που ειπα παραπανω freeee σαν ssid ομως

Δε δινω πολλες πιθανοτητες παντως να μπηκε στο router γτ ο κωδικος ειναι πανδυσκολος....τι να πω σημερα σκιζω ολα μου τα πτυχια....τι αποψη εχεις εσυ γι αυτο; (οχι για τα πτυχια :P )

Δημοσ.

το freeeee που λες ειναι το δικο σου ssid?η ειναι αλλου?(βασικα)εχω μπερδευτει sorry!

δεν εχει μπερδευτει μονο εσυ :P στην αρχη οταν μου το εμφανιζε σαν ονομα ελεγε freeeee αλλα απο κατω ειχε σαν ssid το HOL52e0

ενω τωρα το εμφανιζει σαν freeeee με ssidd το freeeee ........τι να σου πω ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι εγινε......πρωτη φορα συνανταω κατι τετοιο :/

Δημοσ.

ουσιαστικα εχει γινει μπερδεμα! :confused: για να αλλαξεις το ssid πρεπει να μπεις στο interface του ρουτερ σου.τα στοιχεια συνδεσης πεζει να ναι username:admin και password:admin..... :-)

Δημοσ.

ουσιαστικα εχει γινει μπερδεμα! :confused: για να αλλαξεις το ssid πρεπει να μπεις στο interface του ρουτερ σου.τα στοιχεια συνδεσης πεζει να ναι username:admin και password:admin..... :-)

οχι οχι...ισα ισα εχω πανδυσκολο κωδικο για το modem

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...