giorginho Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Πφφφ...μόνο μέχρι 100$ το donation? Το κατέβασα και γω αλλά δεν το τέσταρα ακόμη Eπειδη το εβαλα σε 2ο μηχανημα σημερα και το ξανακοιταξα, πλεον το donation εχει μια "μπαρα" που παει μεχρι τα 100$, η default τιμη ειναι 20$ (οσο υποτιθεται το πουλανε) και 'πεφτει' μεχρι τα 0,50$... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δηλαδη εχει διαφορα στον ηχο και αν ακους μουσικη η μονο για gaming ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δεν κάνει για μουσική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soilworker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 καλο ειναι στα ακουστικα του jumbo που το δοκιμασα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 εγω παλι με το που το εβαλα ρε παιδια σταματησα να εχω ηχο απο παντου . Ουτε ηχεια ουτε ακουστικα δουλευουν . Νεκρα ολα ... τι κανω λαθος ?!?!?!Τα ακουστικα μου τα εχω συνδεμενα πανω στην εξοδο που βγαζουν τα ηχεια μου λετε να φταιει αυτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas360 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 εγω παλι με το που το εβαλα ρε παιδια σταματησα να εχω ηχο απο παντου . Ουτε ηχεια ουτε ακουστικα δουλευουν . Νεκρα ολα ... τι κανω λαθος ?!?!?! Τα ακουστικα μου τα εχω συνδεμενα πανω στην εξοδο που βγαζουν τα ηχεια μου λετε να φταιει αυτο ; κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Νομίζω αν δεν είσαι online το πρόγραμμα δεν λειτουργεί και αν το έχεις σαν έξοδο ήχου, δεν έχεις ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightfall_2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 όπως το έβαλα, το έβγαλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IVIetaCreatoR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 http://www.digitallife.gr/i-razer-katigoreitai-pws-katastrefei-ti-viomixania-twn-akoustikwn-47423 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glix Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Γιατι πρεπει καποιος να ειναι αναγκαστικα online για να εχει τον Ηχο ? Αν το κανουν σαν καποιο κανονικο προγραμμα , τοτε λογικα θα βρουνε καποιοι τροπο να το σπασουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα