Προς το περιεχόμενο

Iphone 3gs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ,λεγομαι μπαμπης ειμαι καινουριος εδω,συγχωρεστε με που θα μπω κατευθειαν στο θεμα αλλα χρειαζομαι τα φωτα σας γιατι απο την αγνοια μου περι Iphone εμεινα χωρις τηλεφωνο, Εχω λοιπον ενα 3gs το οποιο ειναι απο εξωτερικο,το συνδεσα για πρωτη φορα σημερα στο itunes και αφου το εκανε 6.1 μετα το κλειδωσε κιολας,ακολουθωντας οδηγιες στο νετ εκανα jb και το τηλεφωνο ξεκλειδωσε αλλα τωρα δεν βρισκει παροχο οταν εχει μεσα sim ''καμια υπηρεσια''  τι μπορω να κανω φιορθωνεται το λαθος μου?

Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ,λεγομαι μπαμπης ειμαι καινουριος εδω,συγχωρεστε με που θα μπω κατευθειαν στο θεμα αλλα χρειαζομαι τα φωτα σας γιατι απο την αγνοια μου περι Iphone εμεινα χωρις τηλεφωνο, Εχω λοιπον ενα 3gs το οποιο ειναι απο εξωτερικο,το συνδεσα για πρωτη φορα σημερα στο itunes και αφου το εκανε 6.1 μετα το κλειδωσε κιολας,ακολουθωντας οδηγιες στο νετ εκανα jb και το τηλεφωνο ξεκλειδωσε αλλα τωρα δεν βρισκει παροχο οταν εχει μεσα sim ''καμια υπηρεσια''  τι μπορω να κανω φιορθωνεται το λαθος μου?

Παραθετω και πληροφοριες τηλεφωνου  firmware modem 06.15.00  εκδοση 6.1.3 (10b329)

Δημοσ.

Εχεις περάσει ultrasn0w και ultrasn0w fixer μέσα;

Δε φτάνει το jailbreak.

Στείλε μου ενα πμ να τα πούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...