kamikazi8956 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Για σας και θα ήθελα να πληροφορήσω των κόσμο για αυτή την εταιρία που κυριολεκτικά είναι ένας αχταρμάς vodafone.Αρχικά θέλω να καταλήξω ότι δεν έχω καμιά ιδέα σε θέματα τιμών σε κάποια συμβόλαια. μας κάλεσε ένας απ την vodafone και μας είπε για το οικογενιακό πακέτο μέχρι 5 τηλέφωνα όλα μαζί περίπου 25 ευρό και τίποτα μα τίποτα παραπάνω τελική τιμή 25 ευρό. ( εγώ επέλεξα 3ης αριθμούς ) στο τέλος του μήνα χωρίς να είχαμε μιλήση πάνω από 1 ώρα σε σύνολο και στους 3ης αριθμούς μας ήρθε ένας λογαριασμός ταμπλάζ 280 ευρό και ο υπάλληλος μας είχε πει 25 για όλα. μετά απ αυτό των λογαριασμό πληρώσαμε μόνο μερικά πάγια και επίσης τα σπάσω την σύνδεση. τώρα με απο 9 μήνες όχι δεν έχουν κόψη την σύνδεση και συνεχίζουν να στέλνουν λογαριάσμους στην τάση των 400 η 350 ευρό χωρίς να έχω μιλήση με τους αριθμούς και δεν είναι μόνο αυτό μας παίρνουν διαρκώς τηλέφωνο. και που θέλω να καταλήξω. ότι η vodafone είναι ένας μεγάλως ΑΧΤΑΡΜΑΣ. μαζέβουν τον κάθε άσχετο και δεν μπορώ να βγάλω μία άκρη κάθε φορά που τους λέμε μα κόψουν την σύνδεση. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2013 από kamikazi8956
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Τι περιλάμβανε το πακέτο, περα απο τις συνδεσεις
kamikazi8956 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 βασικά τίποτα άλλο. οικογενιακό πακέτο ήταν. Αλλά και πάλη θέλω να μάθω που ακριβώς βρήκαν τα αρχικά δεν μιλάω για τα επόμενα πάγια των 400 η 350 ευρό τα 280 τελικά 25 ευρό ήταν οχι 45
kamikazi8956 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 basika δεν τα πληρωσα. πλήρωσα μόνο όσα μας είχαν πει αρχικά δηλαδή 25 ευρό το καθένα
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Σε αυτες τις περιπτωσεις θα πρεπει να τους λεμε 'Να σας τονισω οτι η συνομιλια μας καταγραφεται'... Οπως το κανουν και αυτοι....
overpower Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 basika δεν τα πληρωσα. πλήρωσα μόνο όσα μας είχαν πει αρχικά δηλαδή 25 ευρό το καθένα Και να μην τα πληρωσεις. Αν στο κοψουν αλλαζεις παροχο και τελειωσε το θεμα.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το θέμα δεν τελειώνει και τόσο εύκολα, θα στείλουν τα ραβασάκια στους κυνηγούς κεφαλών
idomeneas26 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εντάξει θα σε πρηξουν 1-2 χρονία ακομα με τηλέφωνα και εξώδικα απο δικηγόρους για εκφοβισμό,και στο τέλος αμα δουν οτι δεν υποκύπτεις σε παρατανε.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 @Τopic Starter: επικοινωνησε μαζι τους ειτε τηλεφωνικα ειτε σε καταστημα για να δεις τι συμβαινει και πως μπορεις να το λυσεις. Σε καθε περιπτωση μην μπεις στην κατασταση "Αστους να ζητανε εγω θα τους αγνοησω και δε θα πληρωσω" γιατι μονο σε καλο δε μπορει να βγει κατι τετοιο. Ληξε την κατασταση με καποιον τροπο, αλλα μην το αφησεις φλου.
nikoskon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 <p>Για σας και θα ήθελα να πληροφορήσω των κόσμο για αυτή την εταιρία που κυριολεκτικά είναι ένας αχταρμάς vodafone.Αρχικά θέλω να καταλήξω ότι δεν έχω καμιά ιδέα σε θέματα τιμών σε κάποια συμβόλαια. μας κάλεσε ένας απ την vodafone και μας είπε για το οικογενιακό πακέτο μέχρι 5 τηλέφωνα </p> <p>όλα μαζί περίπου 25 ευρό και τίποτα μα τίποτα παραπάνω τελική τιμή 25 ευρό. ( εγώ επέλεξα 3ης αριθμούς ) στο τέλος του μήνα χωρίς να είχαμε μιλήση πάνω από 1 ώρα σε σύνολο και στους 3ης αριθμούς μας ήρθε ένας λογαριασμός ταμπλάζ 280 ευρό και ο υπάλληλος μας είχε πει 25 για όλα.</p> <p> </p> <p>μετά απ αυτό των λογαριασμό πληρώσαμε μόνο μερικά πάγια και επίσης τα σπάσω την σύνδεση.</p> <p>τώρα με απο 9 μήνες όχι δεν έχουν κόψη την σύνδεση και συνεχίζουν να στέλνουν λογαριάσμους στην τάση των 400 η 350 ευρό χωρίς να έχω μιλήση με τους αριθμούς και δεν είναι μόνο αυτό μας παίρνουν διαρκώς τηλέφωνο.</p> <p> </p> <p>και που θέλω να καταλήξω. ότι η vodafone είναι ένας μεγάλως ΑΧΤΑΡΜΑΣ. μαζέβουν τον κάθε άσχετο και δεν μπορώ να βγάλω μία άκρη κάθε φορά που τους λέμε μα κόψουν την σύνδεση.</p> 1. Σε πήραν τηλέφωνο για πώληση από έναν πάροχο. ΟΚ. 2. Δέχτηκες. Είτε υπέγραψες κάπου, είτε ηχογραφήθηκε η συνομιλία σου. 3. Δεν αναφέρεις πουθενα σε τι προγράμματα είσαι πλέον. Ξέρεις σε ποιά; 4. Δεν αναφέρεις πουθενά αν ήρθες σε επικοινωνία να μάθεις τί έγινε. Γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη και αφήνεις τον χρόνο να περνάει; Anyway, το πιο πιθανό σενάριο είναι να επρόκειτο για σωστές χρεώσεις βάσει των συμφωνηθέντων που μάλλον δεν κατάλαβες. Η συνηθισμένη λύση είναι απλά να καταλήξετε έναν διακανονισμό σε δόσεις. Όπως και να έχει, όπως σου είπε και ο stormrain: "Contact your provider!". Sent from my iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα