panos- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Καλησπέρες, Έχω ένα (σπαστικό) Acer Iconia A500 το οποίο είναι αναβαθμισμένο στην 4.0.4 Official. Το θέμα είναι , πως όπως και να προσπαθήσω δεν γίνεται το Root. Πως θα το κάνω root;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ΚΑΝΕΙΣ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wrech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 http://www.androidtotal.com/root-acer-iconia-tab-a500-android-4.0.3-ics-firmware/ τσεκαρε αυτο μια αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα δουλεψει... αλλα αφου πηρες αυτο καλα να παθεις, το xperia tablet z να επερνες που ειναι και αδιαβροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Το εχω δυο χρονια! Αλλα ειναι ξεπερασμενη η 4.0.. Δεν λειτουργει ουτε αυτο φιλε! Το δοκιμασα! Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wrech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 καντο downgrade σε 2.3 και περνα το gingerbreak... Η παρε το xperia tablet z που ειναι και αδιαβροχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Τσεπη αδεια, φιλε μου..... Το z κοστιζει οσο ενας μισθος μου.. Ελεγα να ξεκλειδωσω τον boot loader για να κανω εγκατασταση apo ekei μια rom αλλα πως το κανεις αυτο;; Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2013 από panos- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wrech Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τσεπη αδεια, φιλε μου..... Το z κοστιζει οσο ενας μισθος μου.. Ελεγα να ξεκλειδωσω τον boot loader για να κανω εγκατασταση apo ekei μια rom αλλα πως το κανεις αυτο;; θελει root.Ψαξε στο xda-developers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Παλι εψαξα.. τπτ δεν λειτουργει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wrech Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 τι χρωμα ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ποιο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Καμια βοηθεια οεο;;! Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα