Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα το 512 ραμ, 1 Ghz επεξεγαρστης με καλυπτει... στα 89 ειναι νορμαλ, στα 60 ειναι σουπερ...

Παντως σε σχεση με αυτο θα προτιμουσα το σμαρτ τσατ, που για εντρυ λεβελ ειναι παρα πολυ αξιοπρεπες.

Δημοσ.

"Σε συνέχεια της επιτυχίας του Smart II, που αναδείχθηκε Νο1 σε πωλήσεις smartphone για 10 συνεχόμενους μήνες στην ελληνική αγορά."

:eek: :confused: :whistle: :shock: :X

Προς τι η έκπληξη; Και στη Wind είπαν ότι τον Απρίλιο του 2013 το 41% των πωλήσεων ήταν κινητά με αρχική τιμή έως €150 (http://goo.gl/K5GMr). 

Και τα iPhone συνεχίζουν να πουλάνε, αλλά οι εποχές έχουν σίγουρα αλλάξει. Μια χαρά είναι το smart 3 αλλά θέλω και γω να δω το FF OS.

Δημοσ.

Προς τι η έκπληξη; Και στη Wind είπαν ότι τον Απρίλιο του 2013 το 41% των πωλήσεων ήταν κινητά με αρχική τιμή έως €150 (http://goo.gl/K5GMr). 

Και τα iPhone συνεχίζουν να πουλάνε, αλλά οι εποχές έχουν σίγουρα αλλάξει. Μια χαρά είναι το smart 3 αλλά θέλω και γω να δω το FF OS.

H έκπληξη είναι ότι το κινητό είναι σάπιο.

Το μέγεθος της οθόνης είναι για παιδιά νηπιαγωγίου,

η ανάλυσή σε φάση "1 pixel, 2pixel, 3pixel, το 4ο που είναι δεν το βλέπω?"

Η κάμερα είναι άχρηστη, αφού έχεις μόνιμα μια πατάτα στην τσέπη και τραβάς μ' αυτή.

Η εγγύηση αχαρακτήριστη.

Τα κολλήματα πάμπολλα

Και άλλα πολλά

Και μου λες γιατί απορώ που είναι Νο1?

Χίλιες φορές να πάρεις ένα future phone παρά ένα smart αν πηγαίνεις με τέτοιο μπάτζετ.

Δε γίνεται με 1χιλιάρικο να θες bmw, πάρε ένα φιατάκι να κάνεις τη δουλειά σου κι άσε τη μούρη γι αυτούς που τα σκάνε...

Δημοσ.

Έλεος 89€ λέει ότι έχει πως κάνετε έτσι μερικοί? Τι περιμένατε δηλαδή? Να βάλουν 8MP κάμερα τεσσάρα οθόνη με σούπερ ανάλυση και γενικώς να μην κολλάει σε ότι και αν του βάλεις να τρέχει? Ήμαρτον ρε παιδιά. Κάποτε δεν είχαμε πρόβλημα με αυτό το μέγεθος οθόνης τώρα το κατηγορούμε? Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει και θα το πάρουν. Τέλος. Οι άλλοι ας πάνε σε άλλες προτάσεις.

Φιλικά πάντα :-)

Δημοσ.

2 μηνες στο σερβις και ακομα περιμενω ποτε θα τους καπνισει να μου το στειλουνε.ενημερωση καμμια.

απαραδεκτοι και κοκορευοντε κ απο πανω.

αυτες οι φτηνες κινεζιες ειναι σαν ρωσικη ρουλετα,αν σου ειναι οκ το κινητο εχει καλως αλλιως τραβας τα μαλλια σου

Ειμαι σιγουρος οτι ειναι στο service της Arvato

Δημοσ.

Απαραδεκτες συσκευες. Εχουνε παιδια απ τη σχολη μου κι ειναι για αποσυρση. Δε μιλαω για εμφανιση που ναι θεμα γουστου, αλλα για λαγκαρισματα, χωρις να ναι φουλ στις εφαρμογες.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνει για όσους θέλουν τη συσκευή για χρήση 70% τηλέφωνο, sms, email, 20% για βασικά όπως ημερολόγιο, σημειώσεις, μουσική και 10% περιστασιακή χρήση λειτουργειών όπως browsing, gps, camera. Το θέμα είναι να γνωρίζουμε τί θέλουμε και να επενδύουμε ανάλογα.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...