iceman79 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέχρι να του δώσουν τις δυνατότητες που είχε με τι δική τους engine, ευχαριστώ, θα μείνω με τον παλιό 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονται...Ο Torch που είναι webkit based έχει ένα σωρό καλούδια...Ενσωματωμένο torrent client, και κάτι μπούρδες για drag n drop των link για να τα κάνεις εύκολα share...O maxthon που είναι trident/webkit based έχει της παναγιάς τα μάτια και αυτός..Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί?! Γιατί να δώσουν μια κουτσουρεμένη έκδοση του chrome... Άδεια, γυμνή, ούτε καν βασικά shortcuts...Ε ναι, έτσι λογικό είναι να πετάει ο browser... αφού είναι πιο ελαφρύς και από φτερό στον άνεμο...Αλλά από λειτουργικότητα @@@@ το...Βάλτε κάτι!!! Επίσης το γαμάτο με τον Opera ήταν ότι by default είχες όλα τα καλά, gestures, speed dial, rss, stacked tabs, content blocker και ένα κάρο ακόμη...Δεν χρειαζόσουν addons...Αυτό το πράγμα με τον firefox που είναι γυμνός και για να το κάνεις "άνθρωπο" πρέπει να του βάλεις 10 addons δεν μου άρεσε ποτε! 4
keepgoing Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μόνο beta μπορεί να θεωρηθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί τον έβγαλαν σαν final. Προσπαθούν να καταστρέψουν τη φήμη τους ίσως ανάμεσα στους λίγους αλλά πιστούς χρήστες. Μένουμε στον 12 για αρκετό καιρό ακόμα.... 1
amius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Θα έλεγα να μη βιάζεστε και να ψάξετε κι άλλο και καλύτερα τον νέο Opera. Είναι με μεγάλη διαφορά τώρα πραγματικά ο ταχύτερος από όλους, έχει επιτέλους copy with formatting, οι σελιδοδείκτες μπαίνουν όλοι από οπουδήποτε κι αν είναι καταχωρημένοι μέσα στον Η/Υ και εμφανίζονται και σαν "ταχεία κλήση" (εκεί συνιστάται να τους βρείτε), και σαν εισαγμένοι σελιδοδείκτες. Είναι μια νέα πρόταση και δουλεύει ίσως και άψογα. Εντυπωσιακά γρήγορος.
amius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 o πιο γρηγορος απο ολους δεν ειναι. Οι μετρήσεις μου αυτό δείχνουν. Πες μου όμως.
KilliK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 εγω δεν λεω τιποτα, τα λεει ο τομ: http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534.html
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το βιντεο τι ακυρο που ηταν για διαφημιση broswer!!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 και σαν εισαγμένοι σελιδοδείκτες Πάλι καλά που υπάρχει και αυτό το view. Είναι βέβαια unusable εκεί που είναι και δεν μπορείς να κάνεις κάποιο management πέρα από να περάσεις κάποια από αυτά στο speed dial (...), αλλά τουλάχιστον θυμίζει την δενδρική δομή που είχαν τα bookmarks μου. Το βιντεο τι ακυρο που ηταν για διαφημιση broswer!!! Όντως. Βασικά σε αυτή τη φάση φαντάζομαι το marketing/management τους σαν ομάδα από γεροντάκια σε προχωρημένο στάδιο άνιας. Τέλος πάντων, αυτό είναι πιο κοντά σε φυσιολογικό promo.
amius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 εγω δεν λεω τιποτα, τα λεει ο τομ: http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534.html Και όμως. Η 15.0.1147.130 είναι πολύ ταχύτερη. Η έκδοση στο tomshardware είναι προγενέστερη και πιο αργή. Αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία βέβαια. Αυτό που ενοχλεί όμως νομίζω πως, όπως έχω ξαναπεί, είναι που όλοι οι φυλλομετρητές αρχίζουν να μοιάζουν μεταξύ τους σαν τα καινούργια αυτοκίνητα, λες και είναι της ίδιας εταιρίας...
XPHSTOS_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αυτό έλειπε να μην είναι ο ταχύτερος αφού είπαμε, είναι γυμνός, δοκιμάζω από προχθές διάφορους browsers, σε ότι σελίδα και να ανοίξω, cold boot ή μη είναι ένα κλικ πιο γρήγορος, αλλά αυτό το μισό δευτερόλεπτο που κερδίζω το χάνω γιατί δεν έχω την λειτουργία wand ή την δυνατότητα του να πατήσω Ctrl+<n> ή σκέτο το <n> στη μπάρα...Πράγματα απλά, τα οποία αν τα έχεις συνηθίσει σε ξενίζουν και σου σπάνε τα νεύρα!(Εντάξει είναι το 3ο μου post στο thread αυτό αλλά έχω αγανακτήσει... μέχρι στιγμής o Maxthon κερδίζει αρκετές εντυπώσεις, πολύ λειτουργικός... Ο FF κλασσική αξία, είχα φύγει από αυτόν επειδή είχε πιο βαρύς και από βροντόσαυρο αλλά βλέπω ότι έχει βελτιωθεί.. κατα πολύ!)
st2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ρε παιδια εβαλα την 15 και την έβγαλα στο μισάωρο δεν εχει τιποτα απο οτι βολικό ειχε το opera (όπως με τις καρτελες που τις κραταει και τις ξαναανοιγεις, το κλειδί κλπ)εχω την 12,16 αλλα δεν μπορω να μπω outlook εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;;;;;
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 εχω την 12,16 αλλα δεν μπορω να μπω outlook εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;Μόλις παρατήρησα ένα σχετικό post στα Opera forums για αυτό. Είναι μάλλον reported issue και το workaround είναι: Copy the file "public_domains.dat" from 12.16 x86 or 12.15 "defaults" directory and place it in the corresponding folder of your x64 installation. http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=1711052
st2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Praetorian ευχαριστώ για την λύση γενικα: αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και δεν έχει εγκαταστημένο το opera 12,16 *86 μπορεί να βρει το αρχείο public_domains.dat στο install package του αρκεί να το αποσυμπιέσει με κάποιο πρόγραμμα και μετά αντιγραφή επικόλληση από defaults φάκελο στο defaults φάκελο της εγκατάστασης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα