KilliK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν θα χα πρόβλημα να πάω στον firefox αλλα εχει πολυ χειρότερο interface απο του Opera (Killik μην βαρας ). Θα μεινω στο 12 όσο αντέχει χρονικά και βλεπουμε. για δοκιμασε το νεο του interface Australis, το οποιο θα βγει επισημα στον 26. τρεχτο ομως σε ξεχωριστο προφιλ.http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-ux/ Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2013 από KilliK
21century Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Θετική ανταπόκριση αλλά περιμένω να το δω στην πράξη σε περιβάλλον windows...
indian Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δηλαδή αυτό με τα bookmarks ποιος το σκέφτηκε και το πρότεινε θα ήθελα να ξέρω. Αν έχεις πολλά bookmarks απλά δεν χρησιμοποιείς Opera....
KilliK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Και βέβαια το edit without page formatting εξακολουθεί... Για να μην ενοχληθεί και ο FF δηλαδή... τι ακριβως ειναι αυτο το προβλημα;
amius Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 τι ακριβως ειναι αυτο το προβλημα; Γεια σου KIllik, Το αποσύρω από παρατήρηση!... Δεν υφίσταται πια! Ήταν το μόνιμο παράπονο όλων των χρηστών του Opera. Για όλες τις προηγούμενες εκδόσεις δεν υποστήριζε edit w/page formatting, οπότε και έπρεπε π.χ. να γίνεται ξεχωριστά η αντιγραφή/επικόλληση εικόνων και στην αντιγραφή δεν διατηρούταν η διαμόρφωση του κειμένου προέλευσης. Αυτό βέβαια, (όταν έπρεπε να γίνει η δουλειά αυτή), ήταν για πολλούς πολύ ενοχλητικό ως αποτρεπτικό για τον Opera. Έπαψε! Και πολύ καλά έκανε!!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Έχουν βγάλει και ένα update (12.16) με security fix για τον Opera 12 (αν και δεν έχουν σχετική ανακοίνωση). Δεν βλέπω να συνεχίσουν να στηρίζουν εκείνο το branch για πολύ ακόμα (άσχετα με το τι είπαν/άφησαν να εννοηθεί).
amius Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 αχα. αυτο το προβλημα υπαρχει και στον FF? Όχι. Μόνο ο Opera το εφαρμόζει στις άλλες εκδόσεις του, για λόγους προγραμματιστικής αρχιτεκτονικής.
markos9 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 opera die opera 15 απλα για πεταμα εχει πολλα κενα.....opera 12 και οσο κρατ σει
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Η ιδέα του Opera με νέα μηχανή από πίσω, αλλα διατηρώντας τα χαρακτηριστικά που είχε πριν, φαινόταν ΟΝΕΙΡΟ! Πραγματικά, με τέτοια ταχύτητα, αλλα με όλες τις δυνατότητες όπως mouse gestures, bookmark tabs, tab stacking, custom speed dial κλπ κλπ, δεν θα υπήρχε λόγος να μην χρησιμοποιείς Opera. Τώρα είναι το χαζοChrome με σήμα διαφορετικό!!! Ελπίζω να φέρουν πίσω τα παλιά χαρακτηριστικά μαζί με την αστραπή που είναι τώρα απο θέμα ταχύτητας...
bnvdarklord Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 για δοκιμασε το νεο του interface Australis, το οποιο θα βγει επισημα στον 26. τρεχτο ομως σε ξεχωριστο προφιλ. http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-ux/ Θα το κοιτάξω. Αλλα έχω παρασυνηθίσει το side panel με τα bookmarks που ανοιγει κανοντας κλικ τερμα αριστερά, το οτι δεν χρειάζεται να κανω κλικ στο + για να ανοιξει νεο tab αλλα μπορώ σε οποιοδήποτε σημειο του titlebar να κανω διπλό κλικ και το οτι εχω custom search από το address bar απλά γραφοντας μια λεξη κλειδι που εχω επιλεξει.
math.SQRT Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Παιδια απο εχθες που την δοκιμαζω εχω να πω οτι ειναι πολυ γρηγορη, δεν εχω και καποιο τρελο μηχανημα {ι5 , 4gb ram } αλλα πεταει ! Μπραβο στους Οπεραδες !
KilliK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Θα το κοιτάξω. Αλλα έχω παρασυνηθίσει το side panel με τα bookmarks που ανοιγει κανοντας κλικ τερμα αριστερά, το οτι δεν χρειάζεται να κανω κλικ στο + για να ανοιξει νεο tab αλλα μπορώ σε οποιοδήποτε σημειο του titlebar να κανω διπλό κλικ και το οτι εχω custom search από το address bar απλά γραφοντας μια λεξη κλειδι που εχω επιλεξει. αμ, ολα αυτα τα κανει και η τωρινη εκδοση του firefox με ενα gestures addon. address bar custom search με keywords υποστηριζει απο την εκδοση 3. 1
michael92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Παρότι Opera fan όλο και πιο βαρύς γίνεται. Αν συνεχίσει έτσι θα πάρει πόδι σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα