Προς το περιεχόμενο

Asus Sabertooth Z87. Με ποιό case ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα ακόμα θέμα για το νέο μου build.

To σύστημα θα "χτιστεί" γύρω από την Asus Sabertooth Z87. Επειδή θα είναι και το πρώτο μου σύστημα με καλό οπτικό αποτέλεσμα με ποιό case λέτε να την συνδιάσω ? Γνωρίζω πώς αρκετοί την συνδιάζουν με το Cοrsair C70 αλλά θα προτιμούσα κάτι σε full.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα έχω φάει κόλλημα με το Corsair 800D άρα ταβάνι πάμε στα 260.

Το 800D είναι για νερά,αν δεν έχεις σκοπό να πας σε custom wc ξέχνα το καλύτερα..

Εγώ θα σου πρότεινα ένα εκ των CM Storm Trooper-Stryker πάντως,πολύ καλό κουτί με πολλές δυνατότητες,καλό air flow και χωράει και αρκετό modding αν θες να κινηθείς και προς τα εκεί :)

Το 800D είναι για νερά,αν δεν έχεις σκοπό να πας σε custom wc ξέχνα το καλύτερα..

Εγώ θα σου πρότεινα ένα εκ των CM Storm Trooper-Stryker πάντως,πολύ καλό κουτί με πολλές δυνατότητες,καλό air flow και χωράει και αρκετό modding αν θες να κινηθείς και προς τα εκεί :)

1) Mε νερά δεν παίζω - Πάντως υπάρχουν αρκετοί που το δουλεύουν με αέρα και δεν έχουν θέμα.

2) Το Stryker που είναι λευκό ταιριάζει με το "military" της Sabertooth ?

3) Δεν θα ήθελα να κάνω μοντες.Αν ήταν θα μόνταρα το stacker.

Γιατι να μην ταιριαζει;

Μαυρη ειναι κατα κυριο λογο και οτι ειναι χρωματιστο εχει ειδικο "bracket" για να το καλυψεις..

Ασε που η μονη ψυκτρα που ειναι χακι-μπεζ καλυπτεται απο την καρτα γραφικων!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

Λοιπόν (μιλήσα και τώρα με ιδιοκτήτη) το Stryker το ξεχνάμε γιατι έχει το γνωστό θέμα με τους δίσκους.

NZXT Switch 810

NZXT PHANTOM 820

Γι αυτά τί λέτε ?

Λοιπόν (μιλήσα και τώρα με ιδιοκτήτη) το Stryker το ξεχνάμε γιατι έχει το γνωστό θέμα με τους δίσκους.

NZXT Switch 810

NZXT PHANTOM 820

Γι αυτά τί λέτε ?

Θέμα με τους δίσκους;

Το 820 σε τι τιμή το βρίσκεις;

Θέμα με τους δίσκους;

Το 820 σε τι τιμή το βρίσκεις;

Ναι δεν ψύχονται καλά και για καλύτερο airflow γυρίζουν τα fan μπροστά=> αντίο cable management.

To 820 εδώ έχει 300E. Πάντως το 810 που το ανάφερα θυμήθηκα από review που είχα διαβάσει και παλαιότερα ότι έχει πολύ πλαστικό άρα τρώει άκυρο για 220.Και δεν είναι ο μόνος λόγος.

Ναι δεν ψύχονται καλά και για καλύτερο airflow γυρίζουν τα fan μπροστά=> αντίο cable management.

To 820 εδώ έχει 300E. Πάντως το 810 που το ανάφερα θυμήθηκα από review που είχα διαβάσει και παλαιότερα ότι έχει πολύ πλαστικό άρα τρώει άκυρο για 220.Και δεν είναι ο μόνος λόγος.

Επειδή είναι ακριβό σε ρώτησα και εγώ..

Σχετικά με το Stryker και το γύρισμα των fan μπροστά πραγματικά δεν σε πιάνω...γιατί αντίο cable management;

Μια χαρά γίνεται και έτσι αρκεί να τα περάσεις όπως πρέπει τα καλώδια και όχι όπως να'ναι..

Πωωωωω ο Χριστος και η μανα του!

Δεν την ειχα δει αυτη :o

Τιμη;

δεν ξερω ακομα .. δεν εχει αναφερθει καπου... απλα η μητρικη για μενα ειναι ισως οτι πιο ομορφο παιζει  :)

Πωωωωω ο Χριστος και η μανα του!

Δεν την ειχα δει αυτη :o

Τιμη;

δεν ξερω ακομα .. δεν εχει αναφερθει καπου... απλα η μητρικη για μενα ειναι ισως οτι πιο ομορφο παιζει  :)
Ειναι οντως απιστευτη αλλα αν ισχυει αυτο το 380€ που ειδα ετσι προχειρα να την χαιρονται τα παιδια..πηγαν και μου εκαναν τις μητρικες κιτρινες,ημαρτον!Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...