Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχο λαπτοπ hp pavilion με καρτα γραφηκον 1 gb κε μετα windows κολανε λιγο τα πεχνηδια τη να κανο για να γηνουνε ποιο γρηγορα τα widnows κε το λαπτοπ μου

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

- Απεγκατάσταση άχρηστων προγραμμάτων.

- Απενεργοποίηση της εκκίνησης μαζί με τον υπολογιστή κάποιων προγραμμάτων που δεν χρειάζονται (search-> msconfig-> startup)

- Ανασυγκρότηση δίσκου.

- Έλεγχος για ιούς (με κάποιο δωρεάν πρόγραμμα όπως τα: Microsoft security essentials, Avast, Avg, Avira) και γενικότερα με κάποιο antimalware πρόγραμμα (MalwareBytes).

- Έλεγχος θερμοκρασιών του συστήματος, μήπως κάτι δεν πάει καλά (με speedfan, hwmonitor, coretemp, ίσως υπάρχουν και άλλα, έχω χάσει την επαφή με αυτά τα προγράμματα. Καλό είναι να ελέγχεις με πάνω από ένα, γιατί ανάλογα το pc, κάποιο μπορεί να δείχνει αξιόπιστες θερμοκρασίες, κάποιο όχι).

Δημοσ.

Για antuvurus εχω panda global 2013 δεν εχω προβλημα με ιους

Εμενα δεν σηκονετε η θεμοκρασηα εχο μεγαλο λαπτοπ αλα το καλοκετη σηκονετε πολη

Δημοσ.

Εμενα δεν σηκονετε η θεμοκρασηα εχο μεγαλο λαπτοπ αλα το καλοκετη σηκονετε πολη

αγωρασε βασι για το καλοκερι,κανει καλω για να κατεβασης την θερμοκρατσια,μην σου ανεβενει/σηκονεται πολη η θερμοκρατσια.

καλω κανη και το καθαρησμα που και που

• Like 3
Δημοσ.

το stradivirus απω μωνω του δεν κενει τηπωτι τρεξε malwearbytes σε shef mode και καναι καθαρησμω, τραιξαι κε αινα hard disk sentinel κε δαις τυν ιγυα του δεισκου.

• Like 2
Δημοσ.

το stradivirus απω μωνω του δεν κενει τηπωτι τρεξε malwearbytes σε shef mode και καναι καθαρησμω, τραιξαι κε αινα hard disk sentinel κε δαις τυν ιγυα του δεισκου.

εντάξει το ισοπέδωσες :P

• Like 2
Δημοσ.

Πεδεια γοιατη κωρωηδευαιται τω πεδη?μπωρι να αιχη καπιω πρωβλιμα....θα σασ αραισαι να σασ κωροιδευαν κε αισασ αιτση??αιλεως με κατη ανθροπους αιδω μαισα!

• Like 4
Δημοσ.

Οκ ευχαρηστο

Για την βοηθηα

<p>Πεδεια γοιατη κωρωηδευαιται τω πεδη?μπωρι να αιχη καπιω πρωβλιμα....θα σασ αραισαι να σασ κωροιδευαν κε αισασ αιτση??αιλεως με κατη ανθροπους αιδω μαισα!</p>

Δημοσ.

Και ο δολοφονος της ελληνικής γλώσσας ξαναχτυπά!!!

Μπαα δεν νομίζω να είναι καν έλληνας. Από εξωτερικό στέλνει.. Έμαθε 5 6 λεξούλες μόνο και μόνο για μπορέσει να πάρει απάντηση στο άλυτο πρόβλημα που είχε... Να δεις τι κάνει το insomnia ρε...
  • Moderators
Δημοσ.

Οίμουν και εγό αιδώ :D

Χρειαστηκε να ξαναδιαβασω την τελευταια λεξη για να μην σε παρεξηγησω

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...