άδικος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 O οδηγός ανοίγει στον καινούριο μου υπολογιστή που έβαλα να δω το CD. Α, ναι... σωστά. Αυτό το πρόβλημα το κάνουν κάποια τέτοια παλιά συστήματα. Φαντάζομαι και από ram ούτε 512mb έτσι; Θα σου συνιστούσα να μη βάλεις καν WXP σε τόσο παλαιό μηχάνημα... Αν επιμένεις τότε βρες ένα άλλο cd drive να δοκιμάσεις.
fiwi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ναι η μνήμη τόση πρέπει να είναι και η επιμονή μου είναι επειδή τον έχω μεταφέρει στην δουλειά μου και θέλω να τον χρησιμοποιήσω επειδή μας έβαλαν Internet (τι πρωτότυπο) . Να συνδέσω ένα άλλο cd drive για πιο λόγο ο υπολογιστής διαθέτει και cd drive και dvd drive ? Η δική σου γνώμη πάντως είναι ότι δεν αξίζει ( ήδη έχω φάει τόσο χρόνο άσκοπα χωρίς αποτέλεσμα αρχίζω και απογοητεύομαι , όχι τίποτα άλλο τα κουβάλησα όλα και την οθόνη που είναι crt). Δεν θυμάμαι να είχε πρόβλημα όταν τον είχα βάλει στην άκρη τέλος πάντων δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
άδικος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αφού έχει 2 drives δοκίμασε να μπουτάρεις με το cd και στο άλλο. Το έκανες; Γενικά πάντως ακόμα & για internet θα σου σπάσει τα νεύρα θα σέρνεται...
TheELF Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το cd τον xp ενδέχεται να μην είναι εκκινήσιμο(για αυτό σου λέει και ότι δεν βρίσκει boot record)...μπορείς να το δοκιμάσεις σε άλλον Η/Υ, αν δεν ξεκινάει ούτε εκεί μάλλον αυτό είναι. Μπορείς να βρεις άλλη έκδοση που να κάνει εκκίνηση...
fiwi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Είναι λύση ανάγκης ξέρω ότι θα σέρνετε, Γενικά πάντως ακόμα & για internet θα σου σπάσει τα νεύρα θα σέρνεται... Είναι λύση ανάγκης ξέρω ότι θα σέρνεται. Το cd τον xp ενδέχεται να μην είναι εκκινήσιμο (για αυτό σου λέει και ότι δεν βρίσκει boot record)...μπορείς να το δοκιμάσεις σε άλλον Η/Υ, αν δεν ξεκινάει ούτε εκεί μάλλον αυτό είναι. Μπορείς να βρεις άλλη έκδοση που να κάνει εκκίνηση... Δεν είναι εκκινήσιμο, από που μπορώ να βρω άλλη έκδοση που να κάνει εκκίνηση, η μάλλον από που θα το βρω ξέρω, με τι ονομασία να το ψάξω πρέπει να είναι η έκδοση που έχω πάνω δηλαδή ελληνική η μπορεί να είναι γερμανική ? Αφού έχει 2 drives δοκίμασε να μπουτάρεις με το cd και στο άλλο. Το έκανες; . Το έκανα
TheELF Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δεν είναι εκκινήσιμο, από που μπορώ να βρω άλλη έκδοση που να κάνει εκκίνηση, η μάλλον από που θα το βρω ξέρω, με τι ονομασία να το ψάξω πρέπει να είναι η έκδοση που έχω πάνω δηλαδή ελληνική η μπορεί να είναι γερμανική ? Ψάχνεις για αυθεντική απείραχτη έκδοση(original/untuched) η γλώσσα δεν έχει σχέση,εκτός και αν έχεις άδεια και κλειδί αν δεν τότε βάλε ότι θέλεις. 1
fiwi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δεν κατάφερα να κάνω κάτι λόγο έλλειψη χρόνου, σας ευχαριστώ όσους ασχοληθήκατε με το θέμα, όταν θα το πιάσω πάλι θα ξαναγράψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα