EviGkVideoMaker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σας!Είμαι καινούρια εδώ, και θέλω να κάνω μια ερώτηση.Έχω ένα λάπτοπ Toshiba το οποίο γενικά σέρνεται όταν παίζω gamesΑπό τη μία λογικό γιατί δεν είναι gaming laptop αλλά έχω την απορί αν γίνεται να διορθώσω κάτι.Γνωρίζω ότι το να αλλάζεις κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή σε λάπτοπ ή είναι σαν αλλάζεις καρτα γραφικών και επεξεργαστή σε κινητό, ωστόσο αναρωτιέμαι αν αυτό γίνεται και πως.Είμαι λάτρης της nvidia και έψαξα κάποιες κάρτες γραφικών στο site της για να κατεβάσω αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα φέρει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.Θέλω να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για το πώς μπορώ να κάνω το συγκεκριμένο λάπτοπ να παίζει games σε σταθερά 30-40 fps και αν γίνεται πώς μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη στον επεξεργαστη και απ οτι ειδα το λαπτοπ δεν εχει θυρα επεκτασης για την καρτα γραφικων. επισης αυτο που λες με το κατεβασμα,εσυ πηγες απλα να κατεβασεις driver που και να κατεβαζες χωρις την αντιστοιχη καρτα εγκατεστημενη πανω στον υπολογιστη θα σου εριχνε error με τη μια. η ΗD3000 οντως δεν ειναι για gaming σε καμια περιπτωση. 1
EviGkVideoMaker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη στον επεξεργαστη και απ οτι ειδα το λαπτοπ δεν εχει θυρα επεκτασης για την καρτα γραφικων. επισης αυτο που λες με το κατεβασμα,εσυ πηγες απλα να κατεβασεις driver που και να κατεβαζες χωρις την αντιστοιχη καρτα εγκατεστημενη πανω στον υπολογιστη θα σου εριχνε error με τη μια. η ΗD3000 οντως δεν ειναι για gaming σε καμια περιπτωση. Δηλαδή δεν μπορώ να βελτιώσω τίποτα ; Απλα τον αφήνω να σέρνεται...
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δηλαδή δεν μπορώ να βελτιώσω τίποτα ; Απλα τον αφήνω να σέρνεται... Οχι ακριβως, καποια πραγματα μπορεις να βελτιωσεις, σε σχεση με HD3000 μη περιμενεις ομως τρελες διαφορες, αλλωστε η αφετηρια δεν ειναι σπουδαια.... -> Μνημες = καλυτερα 2 X 2GB/4GB @ 1600ΜΗz, αντι για 1 Χ 2GB/4GB @ 1333MHz -> Overclocking HD3000 [με μετρο & προσεξε θερμοκρασιες του!] Τσεκαρε λιγο κ' εδω: http://mattgadient.com/2012/05/20/intels-hd-3000-not-constrained-on-memory-bandwidth-as-you-might-think/
panos9553 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οχι ακριβως, καποια πραγματα μπορεις να βελτιωσεις, σε σχεση με HD3000 μη περιμενεις ομως τρελες διαφορες, αλλωστε η αφετηρια δεν ειναι σπουδαια.... -> Μνημες = καλυτερα 2 X 2GB/4GB @ 1600ΜΗz, αντι για 1 Χ 2GB/4GB @ 1333MHz -> Overclocking HD3000 [με μετρο & προσεξε θερμοκρασιες του!] Τσεκαρε λιγο κ' εδω: http://mattgadient.com/2012/05/20/intels-hd-3000-not-constrained-on-memory-bandwidth-as-you-might-think/ Φιλε μου τι του προτινεις ακριβως??Να παιξει με την ενσωματωμενη gpu σε laptop?? Και ασε που αυτο το link που παρεθεσες ειναι για την hd3000 του 2500κ..
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Φιλε μου τι του προτινεις ακριβως??Να παιξει με την ενσωματωμενη gpu σε laptop?? Και ασε που αυτο το link που παρεθεσες ειναι για την hd3000 του 2500κ.. Τι δεν ειναι κατανοητο? Ρωτησε, εαν μπορει να κανει κατι -σε σχεση με το τιποτα!- και απαντησα Οτι το link ειναι για σταθερο ειναι ολοφανερο -μα τα π.χ. μνημης ισχυουν (τα εχω δοκιμασει δηλαδη)
liakjim Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το μονο που μπορεις ειναι να αλλαξεις τον φορητο.
blitzNikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Στα λαπιτόπια οποιαδήποτε ενέργεια προκαλεί άνοδο της θερμοκρασίας ανεβάζει κατακόρυφα τις πιθανότητες για μη αναστρέψιμη ζημιά και περιορίζει το "προσδόκιμο" ζωής τους. Οι ανεβασμένες θερμοκρασίες είναι το αναπόφευκτο τίμημα του στριμώγματος τόσων ηλεκτρονικών υλικών, που ζεσταίνονται όταν λειτουργούν σε περιορισμένο χώρο, χωρίς ουσιαστική δυνατότητα εξαερισμού. Επίσης το άνοιγμα-σκάλισμα-κλείσιμο ενός λαπιτοπακίου, και μάλιστα από κάποιον που δεν το "κατέχει", είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει κάποια τυχαία μικρομετατόπιση υλικού ή το ψιλοζόρισμα κάποιας σύνδεσης με αποτέλεσμα μετά να μη ξεκινάει το μηχανάκι και άντε να βρεις άκρη ... Αν μπορείς, πρόσθεσε ένα ίδιο στικάκι 2g ram ακόμα, αυτό είναι συνήθως σχετικά εύκολο και αξίζει γιατί θα δεις σημαντική διαφορά, και άσε το μηχανάκι στην ησυχία του ... Αν ήθελες ένα λαπιτόπι για παιχνίδια έπρεπε να επιλέξεις ένα μηχανάκι με άλλα κριτήρια και άλλες προδιαγραφες.
aris1986 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Όταν λες παιχνίδια δεν πιστεύω να εννοείς του fb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα